Nazim Othman Dihentam Kerana Tweetnya Tentang Keusangan UKM

Hiburan

Nazim Othman Dihentam Kerana Tweetnya Tentang Keusangan UKM

Kalau dah namanya artis, memang perkara kecil pun boleh jadi besar. Pagi tadi, Nazim Othman telah menimbulkan sedikit kontroversi apabila mengeluarkan tweet tentang keusangan UKM. Nazim Othman telah tiba di UKM di awal pagi untuk membuat penggambaran di situ dan meluahkan perasaanya tentang keadaan UKM di kala itu.

ukm usang nazim othman

Advertisement

Oleh kerana tweet di atas, banyak pihak terutamanya pelajar UKM yang melahirkan rasa tidak puas hati. Mungkin mereka kecewa apabila universiti kesayangan mereka dikatakan usang oleh Nazim Othman yang sedang mencipta nama menerusi drama Dejavu Di Kinabalu. Namun Nazim Othman ada penjelasannya yang tersendiri.

ukm usang nazim othman

Secara jujur, ada logiknya penjelasan Nazim Othman itu. Namun sebentar tadi, Nazim Othman telah pun memohon maaf kepada semua pihak yang terasa hati dengan kata-katanya. Yang penting, Nazim Othman tidak berniat langsung untuk mencari publisiti murahan menerusi tweetnya itu.

ukm usang nazim othman

Diharap student UKM yang emosi dengan kenyataan Nazim Othman dapat memaafkannya. Abang Nara dapat rasakan keikhlasan Nazim dalam hal ini. Untuk langkah seterusnya, ungkin pihak UKM boleh menceriakan kembali UKM dengan mengecat kembali bangunan-bangunannya dengan warna yang lebih ceria. Tak gitu?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

556 Comments

  1. Chris Webber

    September 16, 2012 at 6:44 pm

    I find generateanchors.com very useful to generate a huge list of natural anchor texts.
    It mixes everything pretty well.

  2. Bdk ukm

    August 16, 2012 at 3:50 pm

    Mmg cetek pn pemikiran pljr ukm ni.. Sket2 nk melenting.. Tahapeape.. Korg bajet korg je ke yg bijak pandai ade degree bgai nk tnye tahap pndidkan org tu.. Malu aku jd bdk ukm ade org2 mcm korg ni.. Jumud punye pkiran.. Ilek2 sudah.. Mmg btol ape yg die ckp tu.. Bgunan mmg buruk.. Tp semua org tau level ukm tu mcm mne.. Get a life la bdk2 melayu bajet pejuang negara!

  3. apapon tak boleh

    August 9, 2012 at 3:37 pm

    Aku yg bace dari atas ni nak tergelak pun ada….dia manusia jugak..dia cakap tu tak over pun..aku tgok korang yg budak2 U ni yg cerdik lagi pintar ..lagi berakal..yg mcm korang cakap bergado emo pasal si Nazim ni apesal..dia nak twit ape sukati dia la..dia tak over pun..yg korang gado2 isu kecik ni melambangkan ape..takyah la nak emo2 sgt banyak lagi hal luar yg leh wat korang emo..lebih bermanfaat..serius bila mcmni….kalo bgunan UKM tu bleh bersuara …dia dah suarakan sikap korang yg agak memalukan ini..ok.

  4. MelayuBersatu

    August 7, 2012 at 2:31 am

    Memaafkan lebih baik ye rakan2

  5. MelayuBersatu

    August 7, 2012 at 2:30 am

    ni la tujuan org barat aka zionis mewujudkan twitter. nak memecah belahkan umat Islam. Ni baru pasal cerita UKM usang, belum masuk lagi cerita lain..hehehe..Fikir2kan dan selamat beramal.

Loading...