May 17th, 2018

Selepas sekian lama dihimpit gosip mengatakan rumah tangganya bersama Bella Dally sedang bermasalah, akhirnya segala teka-teki sudah terjawab apabila Nazim Othman mengumumkan mereka sudah sah bercerai.

Nazim menerusi akaun Instagramnya memberitahu, keputusan untuk berpisah dibuat atas persetujuan bersama. Walaubagaimanapun, beliau tidak menyatakan punca perpisahan.

Bella pada masa yang sama menjelaskan beliau dan Nazim sudah berusaha yang terbaik untuk menyelamatkan perkahwinan mereka tetapi gagal. Beliau mengucapkan terima kasih kepada keluarga, rakan-rakan serta peminat yang sebelum ini tidak berhenti mendoakan yang terbaik buat mereka.

Nazim dan Bella sah bergelar suami isteri pada September 2016 dan belum dikurniakan cahaya mata. Difahamkan, pasangan ini bercerai pada awal bulan ini di Kota Kinabalu, Sabah.

Satu berita yang agak mengejutkan hari ini, apa-apa pun kami berdoa agar Nazim dan Bella tabah mengharungi segala dugaan. Tiada pasangan berkahwin yang ingin bercerai tetapi haruslah redha dengan ketentuan takdir, jodoh mereka sampai di sini sahaja.


68 responses to “Nazim Othman Dan Bella Dally Sah Bercerai”

  1. Anonymous says:

    Zaman skrg suami2 org pun byk gay. Ahli2 politik dlm pembangkang pun ada. Bila tanya “knp abang bohong bini abg mcm tu”..jawapan standard… “bini x pandai kemut”!

  2. kaka says:

    Takutnya baca pasal alam gay tu.. diorang lupa ke bala ke atas kaum nabi luth. Smoga dijauhkan. Smoga golongan lbgt ini mendapat hidayah dibulan yg mulia ini.?

  3. isterimangsa says:

    jika dalam keluarga korang ade yg miliki adik angkat,abang angkat,anak angkat lelaki,mohon siasat lebih lanjut….memang kena hati hati.Gym,pusat urut,spa antara kunjungan hangat golongan lbgt.Bukan untuk memburukkan tpi mereka selindung di sebalik itu.Sekarang dunia gay ni banyak dimiliki oleh lelaki start,sado,suami orang yang bnyak memburu budak budak sekolah…Kementerian pendidikan haru siasat terutama guru gur lelaki.Kes sebegini selealu di diamkan.Now masa untuk rakyat bersuara akan hal sebegini.Keruntuhan nilai akhlak semakin berleluasa.

    • isteriLGBT says:

      sy juga slh seorg isteri yg bersuamikan songsang… setelah 6 thn berkahwin dan di kurniakan 3 org anak… hati isteri mana yg tidak kecewa sedih… hancur hati ini… ya sy mula jumpa apps blued dlm tepon suami… jumpa gmbar yg tidak elok dgn bdk sekolah… di dalam rumah sy. ketika sy pergi kerja. suami sy seorg pendidik … sy seakan tidak mampu teruskan lg perkahwinan ini:(

  4. mangsa lbgt says:

    Ustaz,askar,polis,bomba,cikgu,pensyarah,pgawai sekuriti,budak sekolah n berbagai watak kerjaya mereka korang akan kenal.Selamat mencuba.Nak siasat jangan pergi bertanya pada kaum adam baik yg lembut or strait or sang suami,sama sje memang korang takkan jangka watak sebenar mereka dan kaum adam akan nafikan sekerasnya,buat sendiri korang pasti akan tahu.Lihat dari mata hati korang.

  5. Anonymous says:

    Then lihatlah link or follower mereka di situ korang boleh detect.Sedih teramat sangat byk di kalangan pelajar sekolah jdi mangsa kerana kekangan wang,sangup lakukan utk dpt makan fast food ,wayang, dan sanggup jadi belaan aka anak ikan untuk hidop mewah skit je, dan sanggup jadi hamba lempiaskan nafsu oleh suami suami org.Sedih weyh.Kaum hawa boleh siasat dan kenali mereka.Di situ baru korang tahu realiti dunia LBGT ni.

    • xxx says:

      nak tnye diorg yg student2 budak sekolah nie buat apa je ea utk dpt duit tu? sbb aku ade kwn yg akhirnya kantoi gay. selama nie mmg ada je laki amek dia kt umah sewa just igt abg angkat apa sume. pt abis tp ujung2 sem biasa la kan. tp kwn aku mewah lg.. so aku mcm tertnye dia buat apa je dpt duit dari golongan2 ni. nak tnye direct tkot dia x selesa

Loading...