August 25th, 2016

Sudah pasti ramai yang ternanti-nanti pengumuman daripada Nazim Othman tentang majlis pernikahannya dengan Bella Dally. Berdasarkan sumber, pasangan sama cantik sama padan ini dilaporkan bakal bernikah pada 10 September ini di Kota Kinabalu, Sabah. Seterusnya majlis persandingan pengantin perempuan akan berlangsung pada hari yang sama. Kemudiannya majlis di sebelah pengantin lelaki akan diadakan pada 17 September di Johor Bahru.

Khabarnya, Nazim dan Bella yang baru-baru ini mengadakan sesi fotografi praperkahwinan di sebuah lokasi, sedang mengedarkan kad undangan perkahwinan kepada sanak-saudara dan kenalan. Nazim melamar Bella pada 26 Oktober lalu ketika mereka menjalani penggambaran drama Akulah Balqis di Langkawi. Pada 14 November lalu, Nazim menghantar rombongan meminang Bella di Kota Kinabalu.
nazim othmanSemoga majlis perkahwinan Nazim Othman dan Bella Dally akan berjalan lancar. Tak sabar nak melihat mereka berdua bersanding di atas pelamin. Sama-sama kita doakan. Sumber Berita Harian.


Comments are closed.

Loading...