Nazim Othman Akui Terkesan Bella Dally Kahwin Baru

Hiburan

Nazim Othman Akui Terkesan Bella Dally Kahwin Baru

Umum mengetahui pelakon jelita, Bella Dally sudah sah bergelar isteri kepada seorang ahli perniagaan, Arif Izuddin dalam sebuah majlis pernikahan yang berlangsung pada Ahad lalu di Putrajaya.

Advertisement

Sebelum ini, Bella pernah berkahwin dengan Nazim Othman, namun selepas dua tahun mendirikan rumah tangga, mereka membuat keputusan untuk bercerai pada Mei 2018.

Ketika ditanya mengenai perkahwinan Bella, Nazim mengakui terkesan dengan pernikahan bekas isterinya itu.

Ini perkara yang orang luar tidak tahu. Saya mengambil pendekatan untuk tidak terlalu menunjukkan perasaan sebenar.  Malah, saya tidak ‘wish’ pun di sosial media. Cukup orang tahu saya mendoakan kebahagiaan buatnya yang pernah diluahkan padanya depan-depan.

Sejujurnya, saya masih terkesan lagi. Saya akui perkara ini. Sedikit sebanyak masih ada. Terkesan sebab kenapa tidak pertahankan dan tidak kuat. Saya marah dan rasa ralat pada diri. Dalam beberapa bulan selepas bercerai, saya ‘down’. Kemudian saya kembali okey selepas maafkan diri sendiri.

Nazim turut mendedahkan bekas isterinya itu ada menjemput beliau ke majlis resepsi dalam nada bergurau. Walaubagaimanapun, kata Nazim, jika Bella betul-betul mengajaknya sekalipun beliau tidak akan hadir ke majlis tersebut demi menjaga hati dan menghormati banyak pihak.

Bella ada jemput ke majlis, tapi dalam nada bergurau. Kalau dia jemput sekali pun, saya memang takkan pergi kerana menghormati banyak pihak. Meskipun pada hakikat antara kami tidak ada sebarang masalah. Malah, hubungan saya dengan keluarga bekas mentua masih baik dan masih berhubung.

Bagaimanapun, Nazim tetap mendoakan agar perkahwinan bekas isterinya kekal sehingga ke jannah dah dilimpahi kebahagiaan.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Foto : Iskandar Zulkarnain & Project Two-Pi

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    April 2, 2019 at 6:27 pm

    Well you only need the light when it’s burning low
    Only miss the sun when it starts to snow
    Only know you love her when you let her go
    Only know you’ve been high when you’re feeling low
    Only hate the road when you’re missing home
    Only know you love her when you let her go
    And you let her go

  2. Tukang Masak Melayu Gay Tua

    April 2, 2019 at 5:53 pm

    Ehhhlehhhh……kahwin sama Bella pun sebab ko nak cover line yang ko GAY macam sorang tukang masak zelebriti ( apa hebat sombong angkuh sangat bukannya Michelin star chef pon)!? Ingat ko ada anak brapa orang, orang lain tak tahu ke ko itu GAY dan brapa lama berkesedudukan dengan anak ikan ko yang amat muda dan handsome tu? Belikan anak ikan salon untuk dia buat bisnes kan? Tapi akhirnya bisnes lingkup gulung tikar juga, anak ikan ko kerja kat salon orang lain pula kan? Asyik cari silap salah orang lain, habis kenyataan ko yang gay homoseksual tu tak berani nak umumkan pula? Takut rating rancangan TV ko dan jualan buku masak ko jatuh ke, tukang masak gay yang tua perasan diri tu hebat sangat? Anak laki ko sorang tu Gay juga ke macam bapa dia? Dah cerai 2 kali kan? Anak pompuan semakin gemuk macam badak gajah, ada jantan lain nak terima sorang janda yang mata berduitan seperti anak dan bapa ke? Ramai betul orang Gay Homoseksual Islam dalam industri hiburan Malaysia ekk? Tukang masak jantan tua tu berani juga haplod gambar gamBar dia dan suami / anak ikan belaan kat socmed. Kalau orang mata tajam dan pandai, memang akan perasan. Kesian mak tukang masak tua tu, dah tua-tua terpaksa terima anak laki dia tu gay dan lama menjalinkan hubungan sejenis, geng kunyit, perbuatan dilahanat Allah! Patutlah dia sakit?

  3. nyah desa pondan

    April 2, 2019 at 3:58 pm

    dasar kunyit tak de pegangan sekejap nak jdi kunyit sekejap nak jadi jntan…mok tak paham nyah

  4. Anonymous

    April 2, 2019 at 3:57 pm

    of course dia terkesan..pernah berkongsi suka duka kehidupan dia even for 2 years.
    its okay Nazim,dont fake being okay,you only hurt yourself,be real with what you’re going through,just dont let it consume you.Balance. =)
    Time heals,most important..apa yg dah terjadi jdkan iktibar dan perbaiki diri untuk masa hadapan.
    Allah swt knows best.Nak move on bukan semudah yg di sangka.Saya doakan yang terbaik dunia akhirat utk awk Nazim. =)

  5. Garo the makai no hana

    April 2, 2019 at 3:23 pm

    Xpelah nazim…kumbang bukan seekor.
    Eh, bunga bukan sekuntum!!

Loading...