Nazar Anak Kedua, Hairul Azreen Jual Superbike Dan Nissan GTR

Hiburan

Nazar Anak Kedua, Hairul Azreen Jual Superbike Dan Nissan GTR

Pelakon Hairul Azreen dan minatnya dalam dunia permotoran tidak dapat disangkal lagi, umum mengetahui beliau mempunyai koleksi kereta mewah dan ‘superbike’ yang hebat.

Advertisement

Namun, kerana niat sudah bernazar selepas isterinya, Hanis Zalikha hamil anak kedua, Hairul membuat keputusan untuk menjual kereta mewah Nissan GTR dan ‘superbike’ BMW kesayangannya demi keluarga tercinta.

Menerusi akaun Instagramnya, Hairul meluahkan rasa syukur kerana sudah dapat menunaikan nazar itu.

Rata-rata netizen memuji sikap Hairul yang mementingkan keluarganya dan boleh dijadikan contoh suami yang baik. Mereka turut mendoakan agar Hairul dan keluarga dimurahkan rezeki serta selalu bahagia.

Hairul dan Hanis mendirikan rumah tangga pada Jun 2015 dan dikurniakan cahaya mata pertama, Yusuf Iskandar. Kini Hanis sedang sarat hamil tiga bulan.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

33 Comments

  1. Anonymous

    January 17, 2019 at 10:46 am

    pelik juga nazar mcm ni…sepatutnya sebutan bernazar tu yg lebih baik..mcm nak bantu baiki rumah nak yatim ke (kalau duit jualan kereta dan motorbike digunakan utk itu)…bantu untuk renovation masjid area kampung ke etc..tp entahlah kan…mcm2 retis ni…syok sendiri je.

  2. hero

    January 17, 2019 at 10:42 am

    then, ko apa yg ade? cakap je lebih!

  3. Anonymous

    January 17, 2019 at 10:39 am

    kelakar nye…bese org bernazar bnde y baik2…jarang laa org nazar nk jual harta bnde…ke sbb ade mslh kewangan????kuikuikui…..ckp je laaa x sy mampu nk mewahkan anak2 dan isteri sbb tu sy jual kereta dan motor….agak2 bape nilai kete n motor tu jual??smpai x setengah juta???oppss lupa….duit tu nti nk gne tuk bil2 hospital…xkan laa bini nk bersalin kat KPJ kot…plg2 pun msti prince court ye dakkk….cari sponsor tp xde org nk sponsor so terpaksa laa jual kete dan motor….dh alang2 bernazar tu, bernazar laa jual rumah skali…lg tggi value…kah kah kah…

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 10:54 am

      jahatnya mulut ko nok. not fans of him, tapi kannn jubur babi lagi wangi dari mulut ko nok

    • yaya

      January 17, 2019 at 10:54 am

      benda yg baik lah tu sebab lepas ni nak fokus keluarga. taknak anak bini risau. kereta, motor mcm tu kan biasa org bawak berlumba je. dah takde, reti lah duduk rumah. Hobi tak kemana. family is number 1

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 4:09 pm

      lol….yeke???camtu eh???setahu aku laaa sepanjang aku bljr agama x penah lg aku dgr ustaz kate nazar jual harta benda…kuikui…bese org nazar puasa ke,sedekah ke,bg mkn anak yatim ke….ish2..kesian si hamis..upe2nye selama ini si hairul pendek ni jns x reti dok umah….bos aku pun ade jgk hobi bw motor besar tp tau je nk bahagikan mse…motor tu bkn setakat tuk berlumba je…klu ko pikir tuk bw berlumba mmg ko buat tuk berlumba la…tp klu ko beli sbb minat ok laa…alang2 nk jual tu better jual rumah…lg tggi value…kah kah kah…pastu beli rumah banglo sebijik…

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 4:30 pm

      Kasihan.. bernazar utk baik ler tu.. xkesah la nak jual rumah ke kete ke moto ke.. jgn jual maruah dah laa..tu bkan nazar lagi dah.. tu Narr. ?. Y penting dia berubah utk lebih baik utk family.. semoga Bro Hairul diberikan dan dipermudahkan rezeki utk family tercinta. Persetankan apa netizen kata. Terbaik Jerung ! ??

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 10:55 am

      hehehe..bernazar jual harta benda tu bukan nazar namanya.
      Saya jual sbb kuarga dh bertmbah, perlukn ruang yg lebih selesa. Sbb moto dan kereta jenis itu hanya sesuai utk yg bujang shj.
      Lainlah kalau ko dh tua nnti, anak2 pun dh bsr, bolehlah beli semula moto superbike tu.

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 11:36 am

      memandai je ckp bukan nazar. nazar lah tu. benda yang baik semuanya nazar. nak berhenti dari hobi yang tak bermanfaat dan hanya buat keluarga risau!

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 11:42 am

      ooo..ye.ke .hanis Zalikha..ok.ok..fhm hati kamu sbagai isteri.

    • Syukur

      January 17, 2019 at 5:17 pm

      Aku dengar hairul dh beli kete mewah lain..die byk kete mewah…siap ade driver lgi..duta sana sini..bizness jalan maju…superbike die jual sbb xnk wife die risau sbb wife die x ska die naik superbike…wpun org ckp hairul sendu tp dia masyuk pndai cari duit kerja kuat….dia ada byk bisness..baik pulak dgn staffs dia.

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 5:26 pm

      itulah nazar dia, jual yg lama, beli baru..

  4. Anonymous

    January 17, 2019 at 10:16 am

    Jgn lupa..LHDN memerhati.

  5. akak sado

    January 17, 2019 at 10:14 am

    Tak kisah la nk jual apa pun..cuma nak tau gak, ada masalah kewangan ke?? Superbike jarang org jual…sbb biasa beli sbb minat..kereta ok la, mungkin nk tukar kete lain…

    • Kak halia

      January 17, 2019 at 10:28 am

      Siapa retis ketinggalan zaman ini…. sorry ya tidak ada org yg ingin memiliki retis..tapi retis rampas sebab ingin memiliki duit adalah.. itulah retis dulu2 ada yg jadi perempuan simpanan…. kalau takut org membawang nyah aktif semua socmed… jgn jadi retis…. mana tahan tengok bercium2 berpeluk2 dihadapan publik… ok lah tu boleh jimak ada juga kemudahan bekas laki yg di rampas beri…. not our level oh Fattah Amin tolong doakan semoga retis ini di beri hidayah jadi ustazah dan tunangnya jadi ustaz

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 12:15 pm

      salah channel ker kak halia????

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 1:12 pm

      hah? siapa pulak ni…rasa mcm xde kene mengena ngan story ni…salah group ka..

    • AKU

      January 17, 2019 at 1:18 pm

      kau bebual apa kak halia woiiiiiiiiiiiiiiii ! muahakakaka adehh

    • Aku bawang

      January 17, 2019 at 6:38 pm

      baru ko tau bagus ade bawang puaka ni… smpi israel pun delete post issue pasal msia tak kasi pemain dia g sarawak… 2 kali post dua2 dh delete.. kuasa bwang ni tau tak… xde bwang2 ni gerenti makin ramai laa remaja 18thn join parti haneesya jd kaki minum air setan

    • Anonymous

      January 17, 2019 at 8:54 pm

      Jgn buruk sangka dia jual sbk tu sbb high risk.. Dia dh tambah anak.. Dia jual gtr tu maybe nk cari kete besor kot.. Klau la dia still layan sbk nnt jadi apa2 kt dia sbb risiko tggi anak bini sapa nk jaga kan dan alhamdulillah pada sapa yg ride sbk bertahun2 xjd apa.. fikir dlu sebelum bersangka buruk