Written by Bella | October 8th, 2019

Teka-teki mengenai status perkahwinan pelakon Natasha Hudson akhirnya terjawab apabila dia mengakui sudah bercerai talak satu dengan suaminya, Noor Nashriq Sekanor selepas setahun mendirikan rumah tangga.

natasha hudson bercerai kali keempat

Bercerai kali keempat, Natasha berkata jalan perpisahan adalah yang terbaik kerana dia tidak mahu lagi terus hidup dalam kesengsaraan.

Ya, saya sudah bercerai dengan talak satu dan sepanjang melalui perkahwinan ini dipenuhi dengan penipuan dan permainan mental. Jadi, saya tinggalkan dia. Ia memerlukan keberanian untuk saya lakukannya. Saya perlu menyelamatkan diri daripada kesengsaraan dan pengorbanan.

natasha hudson sudah bercerai kali keempat

Mungkin saya jenis tak nak cerita semua kisah sila atau sedih mengenai perkahwinan saya secara umum, tapi ini adalah pengalaman yang teruk.

Terdahulu, kemelut rumah tangga Natasha mula menjadi bualan dan tanda tanya netizen selepas pelakon wanita itu seakan memberi bayangan sudah berpisah serta telah memadam semua foto suaminya di akaun Instagram.

Sumber Berita : mStar Online

16 responses to Natasha Hudson Akui Sudah Bercerai Kali Keempat

  1. ermm says:

    klu utk kebaikan bagus la… semoga ade hikmah. k,

  2. Anonymous says:

    cerai kali ke4 perrgh… sesuatu jer asek salah lelaki..

    lepas ni natasha bole buat kursus dh.. cara2 meng ayat lelaki agar confirm ajak kawin.. kesian ramai andartu xtau nak expose diri cari bakal suami..

  3. stonecold says:

    Mesti engko yang problem nyah. Sampai 4 kali masjid roboh.

  4. huhu says:

    eh nara tak nak up isu kek pengantin si alha tu roboh ke. huhu..

  5. Anonymous says:

    dia tengah melancong dgn kwn baik dia “lelaki” sekarang kan?

  6. WAN says:

    dia tu lawa nyahhh artissssssss

  7. Anonymous says:

    hehe

  8. Anonymous says:

    patut laa tenku bib haritu up gmbr dgn natasha nih… dgn hashtag bakalsuamike5.. camtu laa lebih kurang… rupenyer cerai lagi…

    kawin cerai ni si natasha paling untung… dh dpt rase 4 batang halal so far… pencarian di teruskan batang ke-5 jeng jeng… siapa mau..

  9. feldegast says:

    Confuse. Kalau 4 kali cerai tapi semua salah lelaki. Kenapa tak tengok kat diri sendiri maybe ada yang tak betul. Lagipun dok bercakap, dressing, and bg statement macam wanita lindungan kaabah.

  10. minah jambu say NO to drugs says:

    berlakon balek suda la…berlakon tu kan kerja dapat jugak duit untok sara idop makan pakai rumah ..dh ada anak takan tk tau lagi camana nak jaga laki tkan mental pulak kan..

  11. minah jambu say NO to drugs says:

    macam bagos je si natasha ni podah !!

  12. 7 petai . says:

    7 kali …baru lucky charm

  13. Anonymous says:

    Pi mandi laut plak sbb mandrem dh habis

  14. hahaha says:

    statement dia mcm dia semua betul..mcm dia tak de kesilapan..walau indirect nmpk mcm semua salah ex ex ex..hahaha..

  15. anonymous says:

    Ada can nak buka hijab ni

  16. Aida Musa says:

    Aku rasa dia ni buka tudung sikit lagi hahaha

Tinggalkan Komen Anda Di Sini