Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nasihatkan Azwan Ali Jangan Banyak Mencarut, Netizen Respek Kematangan Cik B

cik b azwan ali

Sehingga kini perbalahan antara keluarga jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida bersama Azwan Ali belum lagi selesai. Meskipun sudah membuat permohonan maaf secara terbuka atas penghinaan yang dilakukan kepada DSV dan anak-anaknya. Cara pengacara sensasi itu memohon maaf didakwa tidak ikhlas dan seakan “menganjing”.

cik b azwan ali

Advertisement

Namun, disebalik konflik yang berlaku, apa yang menjadi perhatian ramai adalah sikap Cik B iaitu anak perempuan DSV yang disifatkan sebagai seorang yang matang.

Tidak cepat melatah, Cik B dilihat dengan tenang menjawab setiap soalan wartawan mengenai kontroversi penghinaan terhadap dirinya, malah dia juga telah memberikan pesanan kepada Azwan agar menjaga tutur katanya agar Jangan terlalu banyak mencarut.

Jangan suka mencarut, stress nanti kena strok – Cik B

Pada masa yang sama, Cik B berkata dia sedikit pun tidak ambil peduli dengan apa sahaja carutan Azwan kerana lebih ramai lagi orang yang menyokongnya.

Netizen puji kematangan Cik B

netizen puji cik b cik b azwan ali cik b azwan ali cik b azwan ali

Rata-rata netizen memuji sikap dan cara Cik B, meskipun baru berusia 12 tahun nampaknya dia mampu bersikap lebih matang berbanding orang lain yang lebih tua darinya.

Fuh! Dengan bersahaja Cik B membidas laharan Azwan, siap berikan nasihat yang menusuk ke dalam hati. Steady..

Sumber Berita : Kasyah Putera

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Manusiabiasa

    February 15, 2020 at 12:00 pm

    Tak payah ambik tau ttg AA ni sbb lagi ambik taw lagi dia buat?dia nk cari publisiti je.. sbb lama x de job?

  2. basharuddin mansor

    February 14, 2020 at 11:04 am

    apa la diva aa ni.pelajaran tinggi,seorang peguam,umur dah 50 lebih,perangai macam makhluk rimba,mencarut,mencaci org,celupar.mana adab susila kamu sbgai org islam.kamu memang bijak dan mungkin bnyk duit boleh lantik bnyk peguam.insaflah diva aa.harimau mati meninggalkan belang,jika org yg sikap mcm kamu,klu mati,akan tinggalkan cercaan.contohilah keperbadian arwah Abam.

  3. Anonymous

    February 14, 2020 at 8:20 am

    dia cari geng semburit kot nak supply kat abg dia…hahah

  4. Anonymous

    February 13, 2020 at 5:47 pm

    Dah cakap guys just ignore je Diva AA ni… He needs help. Korang carut dia balik pun tak guna dia takkan kisah..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama