May 21st, 2015

Che Ta. Bila sebut nama Che Ta pasti terbayang betapa cantiknya, betapa elegannya dan betapa jelitanya si empunya badan. Walaupun sudah berusia 40-an, Che Ta tetap kelihatan berseri-seri, mempunyai kulit yang cantik dan badan yang langsing. Jadi apabila Che Ta bercakap tentang penjagaan kecantikan, ia harus diambil berat oleh semua wanita di luar sana. Kalau Che Ta yang dah beranak tiga masih mampu kekal menawan, apa pula alasan wanita-wanita di luar sana?

che ta langsing

Bercakap ketika majlis perlantikan dirinya sebagai duta produk Rysya, Che Ta sempat membuat lawak tentang sikap sesetengah wanita yang tidak pandai menjaga kecantikan. Umur 30 tapi gigi dah tak ada. Hehehe. Kata Che Ta:-

Perlantikan kita sebagai duta produk Rysya ini diharap dapat ‘membuka mata’ sesetengah wanita terutamanya yang berusia 40-an bahawa dalam usia 40 ke atas juga masih boleh kelihatan cantik. Janganlah abaikan penjagaan kecantikan sampai ada yang usia 30 tahun tapi gigi pun dah tak ada.

Boleh… Macam kita, dalam usia 40-an, kita boleh lahirkan baby lagi, dapat jadi duta produk pil makanan tambahan, produk pelangsingan dan produk kecantikan. Jadi tak ada masalah untuk wanita berusaha untuk mencantikkan diri biarpun umur sudah masuk 40. Janganlah pula, umur masuk 40 saja, terus tak mahu cuci muka. Nanti apabila tak elok, suami jugak yang lari

Sebenarnya tak susah pun nak jaga kecantikan. Kalau nak cantik, guna saja produk penjagaan kulit. Kalau nak langsing, makan ubat pelangsingan. Kalau nak segar dan bertenaga, ambil pil makanan tambahan.

che ta langsingBetul juga kata Che Ta tue. Dunia sekarang dah bertambah maju. Macam-macam produk ada dijual di pasaran. Last-last bergantung pada kemahuan kita juga. Nak cantik atau tidak. Namun kenalah pastikan produk yang kita makan mendapat kelulusan KKM. Jangan main balun je. Nanti takut ada side effect pula. Kepada kaum Hawa, marilah berusaha untuk tetap kelihatan anggun seperti Che Ta. Fighting!!! Sumber ManggaOnline.

che ta langsing P.S: Ha, jangan fokus penjagaan luaran je sampai terlupa nak jaga kecantikan dalaman. Miss V anda tue pun harus diberi perhatian sepenuhnya. Hilangkan segala masalah yang boleh melanda miss V dengan menggunakan Manja Sireh Hygenic Wash. Bersih, suci dan diperbuat secara semulajadi. Ribuan pengguna dah berpuas hati. Tak caya? Baca testimonial di Facebook Fyqa Signature HQ dan Instagram Signature HQ.


Comments are closed.

Loading...