NaraTV : Pengacara Jadi “Energertic”, Sampai Perkara Ini Berlaku. Memang Bloopers!

Trending

NaraTV : Pengacara Jadi “Energertic”, Sampai Perkara Ini Berlaku. Memang Bloopers!

naraMacam mana sepanjang NaraTV bersiaran selama 4 episod setakat ini? Amacam best tak? Gila santai kan dengan pengacaranya jadi hyper semacam. Fuhhh! Kitorang dah suruh kawal, tapi dia punya tenaga, Perghh!

Mungkin ada yang baru tahu tentang NaraTV. Untuk yang baru je menonton, ia adalah sebuah rancangan santai secara online memaparkan isu-isu selebriti dan isu semasa yang viral!

Advertisement

Ada yang tak tahu disebalik isu viral tu apa berlaku sebenarnya, jadi dengan menampilkan host yang tak tahu duduk diam ni, memang tak kering gusi la korang terkekek kekek.

Sekarang ni host NaraTV sedang bercuti, jadi admin sertakan video edisi Bloopers! untuk tontotan korang. Banyak gila kantoi host yang kelakar ni. Admin ingatkan senang jadi host, susah beb!

NaraTV akan terus bersiaran walaupun dalam bulan puasa pada setiap hari Isnin jam 11 pagi. Pasti korang tak sabar macam mana dia ni mengacara dalam bulan puasa. Hahaa!

SUBSCRIBE Youtube NaraTV agar tak terlepas menonton episod-episod baru yang semestinya menceriakan hari anda!

NaraTV, Alami Keseronokan!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.