December 25th, 2019

Selama sebelas minggu bersaing di pentas dan berusaha untuk memberikan persembahan terbaik, akhirnya penyanyi Naqiu Boboy dan Hady Mirza dinobatkan sebagai juara bersama Gegar Vaganza 6.

naqiu boboy

Berjaya membawa pulang hadiah RM100,000 beserta trofi, betapa mulianya hati Naqiu apabila dia mengumumkan bakal mendermakan separuh daripada wang kemenangan yang dimenanginya kepada rumah anak-anak yatim.

Masa tu saya cakap pada isteri saya, jika menang nanti saya mahu dermakan wang pada rumah anak-anak yatim.

naqiu boboy anak yatim

Pada saya, GV2019 adalah medium untuk saya membina karier jadi duit kemenangan tu saya tak fikir sangat sebenarnya, ia lebih kepada platform.

Menurut Naqiu, niat untuk mendermakan duit kemenangan itu terdetik ketika namanya diumumkan memasuki konsert suku akhir GV6.

naqiu boboyMemang mulia betul hati Naqiu kerana sanggup berkongsi duit kemenangan dengan golongan yang memerlukan. Semoga dimurahkan rezeki dan kariernya selepas ini akan terus berkembang dengan baik. Salute!

Sumber Berita : Astro Gempak


7 responses to “Naqiu Boboy Dermakan Separuh Wang Kemenangan GV6 Kepada Anak-Anak Yatim”

  1. lorr..bia la dia heboh pun.x de masalah.yg penting hati.kalau hati dia betul2 ikhlas no prob,kalau hati dia ade niat nk menunjuk..well..

  2. huhu says:

    alhamdulillah..berkongsi rezeki tak rugi..tapi jangan heboh2..in shaa Allah yang datang balik akan berlipat ganda..dan jangan tinggal solat ye naqiu..hari2 sedekah alfatihan dan doa kat arwah mak..in shaa Allah berkat rezeki.. kami sayang naqiu..mcm kami sayang khai bahar..huhu..#jgnkecamollssss#

Loading...