Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nana Mahazan Pula Berhijab, Tampil Manis Dengan Imej Terbaru

Nana Mahazan

Personaliti TV dan penyanyi, Nana Mahazan mencuri perhatian peminat apabila tampil berhijab ketika Instagram Live pada petang tadi.

Advertisement

Dia yang bersiaran langsung untuk mempromosikan produk sambal sardinnya bersama-sama suami, Raqeem Brian turut ditanya peminat mengenai imej terbarunya itu.

Ujar Nana, dia sudah lama berniat untuk bertudung dan pernah berbincang mengenai perkara itu bersama beberapa sahabat namun tidak ramai yang mengetahui Nana sudah berhihab.

Sebenarnya tak ada sesiapa pun tahu, termasuklah pihak produksi sebab saya tak share pun pasal benda ini. Sebenarnya, banyak benda nak share tapi saya tak tahu nak cakap macam mana. Kepada yang mendoakan saya, terima kasih banyak-banyak.

Nana juga tidak berkeberatan untuk berkongsi mengenai kisah penghijrahannya kepada peminat.

Advertisement

“Bagaimanapun saya masih belum sempurna, saya masih belajar. Doakanlah yang terbaik dan sama-sama kita saling mengingati..” tambahnya lagi dalam siaran langsung itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. anonymous

    August 16, 2021 at 4:35 pm

    jgn angat2 taik ayam sudah

  2. unknown

    August 16, 2021 at 11:25 am

    Alhamdullilah.. selain daripada ikhlas niat nak berhijrah ke arah yg lebih baik, penghijrahan para artis ak rasa terdorong oleh arwah Siti Sarah.. Aku sendiri x terkecuali.. Allah Sarah, walau ko dh tiada di dunia pahala buatmu sentiasa mengalir

    • Anonymous

      August 16, 2021 at 12:56 pm

      Izara, Nana & Siti Elizad (walaupun blum berhijab sepenuhnya). Rasanya kematian arwah Sarah sikit sebanyak memberi iktibar

  3. Anonymous

    August 16, 2021 at 10:25 am

    alhamdulillah.. manis sangat sis nana ni bertudung..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top