Nampak Mengah Dukung Anak Sambil Pakai ‘Heels’, Netizen Persoal Fattah Amin Tak Tolong Ke?

Hiburan

Nampak Mengah Dukung Anak Sambil Pakai ‘Heels’, Netizen Persoal Fattah Amin Tak Tolong Ke?

Baru-baru ini, tular satu video di TikTok memaparkan pasangan yang digemari ramai iaitu Fazura dan Fattah Amin bersama-sama anaknya sedang berjalan menuju ke satu tempat.

Di dalam rakaman yang dimuat naik itu, Fazura kelihatan sedang mendukunnampak-mengah-dukung-anak-sambil-pakai-heels-fattah-amin-dikritik-tak-peduli-fazura-penatampak-mengah-dukung-anak-sambil-pakai-heels-fattah-amin-dikritik-tak-peduli-fazura-penatng anampak-mengah-dukung-anak-sambil-pakai-heels-fattah-amin-dikritik-tak-peduli-fazura-penatnak perempuan, Fatima sambil Fattah berjalan bersebelahan dengannya.

Advertisement

Netizen yang menonton video berkenaan perasan bahawa Fazura kelihatan mengah apabila mendukung Fatima, tambahan pula dia memakai ‘heels’ ketika itu.

Malah, Fazura sempat bertanya kepada orang sekeliling sama ada destinasi tempat yang dituju itu jauh lagi ataupun tidak.

Melihat di ruangan komen video tersebur, rata-rata mengkritik Fattah kerana seakan-akan tidak mempedulikan isterinya yang kelihatan penat mendukung anak seorang diri tanpa menghulurkan bantuan.

Bagaimanapun, di kapsyen video yang dimuat naik oleh pelakon wanita itu, Fazura telah memberitahu anak perempuannya enggan didukung oleh Fattah waktu itu.

Sehingga kini, video terbabit telah meraih lebih 800,000 tontonan daripada pengguna dan lebih 40,000 tanda suka telah diterima.

2 bulan lalu

"Kawan Bilal Ni..." - Tutup Muka Anak, Elly Mazlein Diperli Sama Macam Neelofa

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. tecit

    October 31, 2022 at 5:02 pm

    klu tgk bukan skali mcm setiap kali pon mesti faz yg dukung. dr situ dah boleh fikir kot. mmg die xnk kt daddy. yg persoal kan anak tu dah besau kott. bior la die nk dukung ank die besau mane ponn. selagi die larat mampu biar lahhh. lgpon smpi umur bape je dpt dukung. kang die dah nk jln sndiri kau yg rindu.

  2. Anonymous

    October 7, 2022 at 3:29 pm

    netizen mmg mcm tuh, kutuk kaw2 dlu br tau crite sebenar.. pastu bile agk2nye boleh mintak maaf?

  3. Anonymous

    October 7, 2022 at 2:16 pm

    anak tu bukan 2 bulan, dah boleh jalan kot.

  4. Anonymous

    October 7, 2022 at 12:48 pm

    alahai..aku ni bkn peminat dia….just nk ckp anak aku pon gitu jugak…jenis xnk lgsg dgn bapaknye…igt dia suke² ke dukung sambil pakai heels netijen oii…kadang budak tu nk berdukung pon sbb dia tgh meltdown,mood tgh swing,tantrum….dah mak dia je yg boleh cool downkan bior jela

    • Anonymous

      October 7, 2022 at 3:47 pm

      natizen yang komen2 ni rasanya tak de anak lag kut.. yang ada anak je faham situasi ni, kadang2 anak tu, dia tak peduli la ada pak ke, abg ka, kakak ke yang boleh dukung dia, dia nak juga mak nya…dia tak peduli mak penat, megah..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...