Nampak Lebih Muda Dalam 4 Minggu & Siap Boleh Dapat Analisis Kulit Maya Secara PERCUMA!

Branded

Nampak Lebih Muda Dalam 4 Minggu &  Siap Boleh Dapat Analisis Kulit Maya Secara PERCUMA!

Siapa je tak nak kulit yang kekal muda, sihat dan berseri terutamanya golongan wanita. Tapi, semakin meningkat usia, makin banyak kelihatan kedut, garis halus dan tanda penuaan lain. Padahal dah bermacam-macam produk penjagaan kulit dah guna, macam mana ni?

Tak perlu lagi tercari-cari produk penjagaan kulit sesuai kerana Mary Kay, salah satu dari Top 3 jenama skincare terbaik di Malaysia 2020, Mary Kay ada jalan penyelesaiannya. Rangkaian Mary Kay TimeWise® Miracle Set 3D® boleh merawat tanda penuaan awal dan pertengahan untuk mengembalikan kulit muda remaja.

Nak tahu tak, hanya 20% penuaan kulit berlaku disebabkan faktor semula jadi . Selebihnya berpunca daripada  persekitaran dan  tekanan gaya hidup seperti pendedahan sinar ultraviolet, tekanan, pencemaran dan cahaya biru. Haa, jangan tak tahu, banyak juga sebab kulit menua tu!

Cara TimeWise Miracle Set 3D® melawan kesan penuaan

How Mary Kay works

Rangkaian TimeWise Miracle Set 3D® dirumus untuk melindungi, melambatkan dan menjadikan kulit korang lebih muda dengan lebih lama. Mesti ramai nak tahu macam mana kan?

Mempertahankan: Kulit wajah dipertahankan daripada radikal bebas yang mempercepat penuaan kulit dengan perlindungan dwi antioksidan.

Melambatkan: Tanda penuaan kulit dilambatkan dengan perlindungan daripada broad spectrum ultraviolet A (UVA) dan ultraviolet B (UVB) dengan eksklusif paten Age Minimize 3D™ Complex. 

Merealisasikan/Keberkesanan: Kulit bertambah baik daripada 8 kesan penuaan seperti garis halus, kedut, daya ketahanan, kilauan dan kelembutan kulit. Hasilnya kulit menjadi lebih berseri, anjal, lembut dan licin.

Hasil dalam 4 minggu

Mary Kay improvement

Guna je rangkaian TimeWise Miracle Set 3D®, korang boleh tengok hasilnya hanya dalam  4 minggu. Sebulan je dah boleh tengok keadaan kulit bertambah baik. Bukan tu je, kesannya akan dilihat positif berkali ganda dari minggu ke-4 hingga minggu ke-12.

Mary Kay testimony

Hasil testimoni mereka yang sudah menggunakan rangkaian ni, 8 dari 10 pengguna teruja dengan perubahan kulit mereka. Sebabnya mereka boleh tengok kesan yang jelas selepas 12 minggu atau dalam 3 bulan penggunaan. Yang penting penggunaan konsisten, barulah hasilnya boleh dilihat kan? Jadi kena sabar, barulah boleh tengok perubahan pada kulit masing-masing.

Macam mana kalau tak berkesan?

Pasti ramai yang masih tidak begitu yakin kerana ragu-ragu untuk melihat hasilnya. Tak apa, Mary Kay faham keadaan tu, sebab itulah mereka ada jaminan kepuasan 90 hari.

Percuma analisis kulit maya

Mary Kay skin analysis

Bagi korang yang nak mencuba sendiri produk TimeWise Miracle Set 3D® atau produk Mary Kay lain, boleh dapatkan analisis kulit secara maya dengan PERCUMA je. Boleh lah periksa keadaan kulit korang, masalah yang dihadapi hinggalah produk yang sesuai. Konsultan Mary Kay sedia membantu dari A-Z. Jom klik DI SINI.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk Mary Kay, boleh lawati website mereka. Jangan lupa like Facebook dan ikuti Mary Kay di Instagram untuk promo dan info terkini!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...