May 26th, 2018

Seperti yang anda tahu, dua bekas penyampai radio popular Faizal Ismail dan Fara Fauzana kini mempunyai program mereka sendiri iaitu FBI LIVE yang disiarkan secara langsung daripada “home studio” menerusi laman sosial Facebook.

Baru-baru ini YB Nurul Izzah telah diundang sebagai tetamu jemputan program tersebut. Bagaimanapun, apa yang menjadi bualan hangat dan mengundang rasa bengang netizen sekarang ialah teguran biadap seorang lelaki bernama Azrul berhubung penampilan ahli politik itu.

Azrul menghubungi FBI Live semata-mata ingin menegur tudung Nurul Izzah yang terselak sehingga menampakkan bentuk buah dadanya. Malah, Azrul menceritakan setiap butiran dengan lebih terperinci.

Lepas ini YB kena berhati-hati sikit sebab kadang-kadang YB pakai tudung kan, tudung YB kadang-kadang terselak tau dan kadang-kadang nampak part yang tak sepatutnya lah. Pasal hari tu saya nampak baju dalam semua, nampak buah dada.

Rata-rata netizen  menyifatkan tindakan lelaki itu sangat tidak sopan dan menjatuhkan maruah Nurul Izzah.

Tiada masalah untuk menegur seseorang asalkan dilakukan dengan cara yang lebih berhemah. Agak memalukan mendengar setiap kata-kata lelaki tersebut kepada Nurul Izzah, penuh dengan kejijikan dan mungkin juga seorang “pervert” yang hanya mahu meraih publisiti murahan.


61 responses to “Nampak Bra Dan Bentuk Buah Dada, Netizen Bengang Lelaki Aibkan YB Nurul Izzah Ketika FB Live”

  1. Ciku says:

    Azrul tu tah2 ex hubby nurul izzah.saja kot nk bls dendam

  2. fishball says:

    well memang men are trash what???? pffft

  3. mamee says:

    mcm gila sex pun ade…sb sj je mention bnd xsptutnye…kdg dieorg bkn tau malu…

  4. Springle says:

    Pelik jgk kenapa FBI x tapis dulu soalan tu..lain kali jgn buat live lg lh..tapi ni kn negara demokrasi boleh ckp sukati Kann..tapi guna otaklh sikit nk ckp ngan yb ni..nmpk disini org lelaki Di M’sia sibuk kan bab nenen..bebal tul..

  5. Anonymous says:

    Esok2 buat lah drama tajuk cerita dia “pemngil gila sex” cerita ni kompom bnyk lelaki seangkatan azrul duduk diam dpn tv.

Loading...