May 26th, 2018

Seperti yang anda tahu, dua bekas penyampai radio popular Faizal Ismail dan Fara Fauzana kini mempunyai program mereka sendiri iaitu FBI LIVE yang disiarkan secara langsung daripada “home studio” menerusi laman sosial Facebook.

Baru-baru ini YB Nurul Izzah telah diundang sebagai tetamu jemputan program tersebut. Bagaimanapun, apa yang menjadi bualan hangat dan mengundang rasa bengang netizen sekarang ialah teguran biadap seorang lelaki bernama Azrul berhubung penampilan ahli politik itu.

Azrul menghubungi FBI Live semata-mata ingin menegur tudung Nurul Izzah yang terselak sehingga menampakkan bentuk buah dadanya. Malah, Azrul menceritakan setiap butiran dengan lebih terperinci.

Lepas ini YB kena berhati-hati sikit sebab kadang-kadang YB pakai tudung kan, tudung YB kadang-kadang terselak tau dan kadang-kadang nampak part yang tak sepatutnya lah. Pasal hari tu saya nampak baju dalam semua, nampak buah dada.

Rata-rata netizen  menyifatkan tindakan lelaki itu sangat tidak sopan dan menjatuhkan maruah Nurul Izzah.

Tiada masalah untuk menegur seseorang asalkan dilakukan dengan cara yang lebih berhemah. Agak memalukan mendengar setiap kata-kata lelaki tersebut kepada Nurul Izzah, penuh dengan kejijikan dan mungkin juga seorang “pervert” yang hanya mahu meraih publisiti murahan.


61 responses to “Nampak Bra Dan Bentuk Buah Dada, Netizen Bengang Lelaki Aibkan YB Nurul Izzah Ketika FB Live”

  1. Anonymous says:

    Jamal Yunus hilang dari radar hospital 25.5.2018 pada 1500hrs. Cer try geledah rumah Kak Mah.

    Maybe ade dalam almari..

    • makguard says:

      sia2 je prepaid ko.. semata-mata nk tegur pasal buah dada org.
      bodo punya jantan.
      ko layak dirogol bergilir-gilir sama gang pondan separa siap si faiz roslan sbgai tanda hukuman!

    • Anonymous says:

      Hahahahah…bonggokk la komen kw..hahahahah..trsembur air buka posa ku..ahhahaha

  2. Aku tndang tlo ko azrul says:

    AZrul ni geng dedak kot.mb frust ph mnang,tu yg kja dia mngaib kn tu.byk retis yg ttek trjojol pgi la tgk ni sbuk cite org yg brtudung litup

  3. Anonymous says:

    Minta djauh kn sangat lelaki yg otak dia hnya berfungsi untuk sex semata2 ni..tak da seksi dan lucah umpama otak dia mati.

  4. Anonymous says:

    lelaki biasa lah. kalau diaorg pakai seluar seksi sependek-pendek tidak main bola/futsal sampai nk terjuntai telor2.. ok pulak!

  5. Anonymous says:

    Nara pun satu..x usah lh buat tajuk mcm tu..kau buat je tajuk dia “netizen bengang lelaki aib kn yb….” tak perlu lah tulis benda yg dsebut sensitive tu..perlu ingat..knpa prktaan mcm ni ditonjol kn kat tajuk dia..mcm seronok pulak yee..!

Loading...