Written by AbangNara | April 17th, 2018

Sebut sahaja pasal selfie ni semua orang memang kaki selfie kan? Lebih untung kalau anda seorang yang memang pandai bermain dengan kamera ni. Tapi zaman sekarang dah canggih, kalau tak mahir dengan ilmu fotografi pun takpe. Beli je telefon pintar yang memang sedia canggih dengan fungsi kamera yang hebat.

Ramai golongan artis dan selebriti sosial media sekarang memuat naik gambar selfie yang cantik dan jelas. Kebanyakan dari mereka menggunakan telefon pintar OPPO untuk dapatkan gambar yang lebih jelas dan bergaya. Malah Neelofa sekarang menggunakan telefon pintar OPPO F7.

Neelofa memang terkenal dengan kelebihannya yang pandai berselfie. Gaya selfie beliau juga menjadi ikutan remaja di luar sana yang begitu mengagumi kecantikan beliau. Tapi adakah Neelofa seorang yang memang mahir dengan fungsi kamera?

Ramai yang nak tahu apa rahsia kehebatan Neelofa dalam menghasilkan gambar selfie yang menarik kan? Tengok sahaja gambar-gambar beliau sepanjang Anugerah Meletop baru-baru ini. Semuanya cantik dan menawan! Sekarang inilah masanya untuk kami ‘bocorkan’ rahsia hebat Neelofa selama ini.

Umum mengetahui Neelofa merupakan pengguna setia telefon pintar OPPO beberapa tahun kebelakangan ini. Tak lama lagi, OPPO Malaysia akan melancarkan telefon pintar terbaru iaitu OPPO F7. OPPO F7 kini semakin hebat dengan fungsi kamera depan bersaiz 25MP, yang membolehkan selfie jelas dan sempurna.

Malah OPPO F7 juga ada A.I. Beauty 2.0 iaitu versi yang telah dinaik taraf dan berfungsi untuk mengecam 296 ciri-ciri wajah anda. Kini pengguna boleh mempunyai selfie yang kelihatan lebih professional dan cantik!

Apa yang lagi best, OPPO F7 juga ada fungsi AR Sticker! Jadi anda tak perlu download apps yang lain. AR sticker lebih menarik, kalau upload kat insta atau FB juga nampak menarik dan foto anda bakal mendapat ‘LIKE’ yang banyak!

OPPO F7 bakal dilancarkan pada 19 April ini dan acara pelancaran ini juga akan dimeriahkan lagi dengan kehadiran Duta OPPO, Neelofa. Jadi bagi OPPO Fans yang nak menangi OPPO F7 yang terbaru ini secara PERCUMA, ikuti Facebook LIVE pelancaran OPPO F7 di Facebook OPPO Malaysia.

Trendingkan hashtag #OPPOF7 dan #Capturetherealyou. Bagi pengguna yang sudah membuat pre-order OPPO F7, anda bakal dapat free gift yang menarik bernilai RM299 iaitu Bluetooth headset, ring holder untuk telefon dan bekas telefon.

Pada mereka yang berminat , masih belum terlambat memilikinya. Boleh membuat pesanan di Kedai Online OPPO . Selain itu, anda juga boleh membelinya di mana-mana Cawangan OPPO atau semak pusat jualan lain yang berdekatan dengan anda di SINI.

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook OPPO Malaysia.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Nak Tahu Kenapa Artis Popular Malaysia Yang Ramai Pengikut Di Instagram Guna Smartphone Ni?

  1. courts mammoth says:

    Minah ni lagi.

    9

    0
    • Anonymous says:

      lofa bayar nara kot

      1

      0
      • Anonymous says:

        Korang ni sakit tau tak? Sampai gigih nak hentam dia dekat sini. Dia bayar pon, duit dia. Korang tu baca free. Tak suka skip je post yg ada muka dia. Ini tak, mencari2 muka Lofa sbb nak kecam dkt ruangan komen. Pathetic.

        2

        0
        • Anonymous says:

          hahaha mencari2? semua artikel terpampang serba nenek pasal si kelantan sbb nara pun kelantan

          0

          0
        • Anonymous says:

          So what kalau sama2 kelantan? Loser sbb kaitkan negeri. Mmg haters ni mencari2 pun post psl Lofa sbb hati tu x aman kalau x maki dia sehari.

          0

          0
  2. anum says:

    muntah ijooooo

    5

    0
  3. melati says:

    Oppo , amik org Bodo alamat lingkup lah…

    6

    3
  4. Not againnnn says:

    Dah dia sorang je ke duta oppo nye?#!%

    6

    2
    • Pigira says:

      Tau xpe.. fattah amin po duta oppo. Ayda jebat.. apsal x de coverage psl dorang? Muke ni jugak abg nara kenan.. kikiki.

      15

      2
  5. capayam says:

    sebab dia dapat free. tau free??

    7

    1
  6. BAPAK SEGALA BAWANG says:

    BANYAK NYA BAWANG MERAH BAWANG PUTIH BAWANG HOLLAND BAWANG BOMBAY BAWWANG HITAM BAWANG BUSUK

    7

    7
    • Anonymous says:

      Eh baru tahu ke…kat Malaysia ni banyak jenis bawang…bodohnye…mcm Lopak…

      7

      2
      • Anonymous says:

        kalau lofa tu bodoh takde lah dia berjaya mcm sekarang ne..kau tu yg bodoh! dasar bawang! memalukan malaysia je bawak2 nama malaysia

        4

        14
        • Anonymous says:

          Lopak successful???? She’s even being bashed by Ulamak due to the stupid launching in Zouk….and you regards her as successful woman…damnnnnnnn…..

          49

          2
  7. rianda says:

    eeuwwwww.oppo? wadayu toking about

    30

    0
  8. Support Beautifulnara says:

    kalau tak suka tak payah lah buka BN lagi lepas ne.. kesian abg nara tak pasal2 kena kutuk..

    4

    14
  9. Jaja says:

    Tu lah kutuk lg si lofa..rezeki masuk kencang kau..dh ckp kau org je yg dengki..org vvip n businessman kebayakkn suka kat dia ni..Aku selalu dlm kelompok mereka tu yg nk habaq mai tu..

    3

    11
    • kenyataan says:

      yer ker vvip n businessman suka utk apa aik? klau dia nk dekatkan diri ngan vvip aku dngr lh siapa tk nk title Datuk kn..hmmm..faham2 lh dan klau businessman tu pun kena faham2 jugak spa tk kenal Nor Neelofa ni kn….kn..kn..

      0

      1
  10. Wekkkkkkk says:

    Rasa nk ku muntah ke muka dia..kau..ko.
    Jemulh.

    5

    2
  11. samsung ifon says:

    oppo? apa busuk fon kau pakai ni weh hahah

    23

    0
  12. nyampah says:

    NARA DAH SIGN CONTRACT DGN LOPAK KE…………….OPPO EEEUWWWWW.

    38

    0
  13. bawang pakatan says:

    oppo bondo eh tu….eeeuuwwwwww lopa duta brand china..dasar najib betul

    9

    0
  14. enterje says:

    mana littlekhan … mana littlekhan..
    euwwwww… oppo… tangan kt bahu.. mata kt atas..

    48

    0
  15. Minah ke do says:

    Aku tau sb ape nara..sb dorg dpt duit jd duta..walau hakikatnye dorg xpndg pn stkt brand oppo ni..euwwwww

    42

    0
  16. Ipong forever says:

    Oppo? Euwww what are you talking about?
    Ipong opkosss

    34

    0
  17. Anonymous says:

    Oppo patut tarik balil lopak dr jadi duta …because of little miss cunt .

    5

    0
  18. Power rangers pink says:

    X muntah ka adik hg tgk hg pegang hp oppo? Kalau dgr samsung pn dia dh melugai. Ini kan pulak hg pakai oppo depan dia. Euwwww

    6

    0
  19. Anonymous says:

    .. beautifulnara dah kena beli si lopak.. lepas nih kita ngadap muka lopak je.. hahaha… hajah zouk no. 1 malaysia!

    4

    1
  20. mak aku says:

    Phonenya okey…tapi Ewwwwwwwwwwwww..Kelantan pengotor.

    2

    0
  21. Anonymous says:

    banyak nya kempen anti-lopak kat dlm blog nih hahaha

    3

    0
  22. MLK says:

    Eeeewww
    I prefer i phone.
    MLK

    0

    0
  23. Mak jemah says:

    Ewwwwwwww,
    I ingat iphone. Muntah hijau lah MLK

    0

    0
  24. KakKiah says:

    Mmg betul tu rezeki dia. Tapi kemon laaa. Ko ni tak cukup makan ke apa? Airasia muka ko. Oppo pun muka ko. Iklan Amanah Hartanah pun muka ko. Lancome Malaysia muka ko. Jam Titan muka ko. Bosan plak. Tak semestinya ko nak rembat semua.

    4

    0
    • Minah ke do says:

      Kt billboard pn muke die..hahahaha..tak eksklusif lgsg wajah die kn..merata2 leh tgk..xpdai jge ke’eksklusif’an diri..ygbdie rau de offer men rembat wpn jd duta suppliment baby..euwwww

      3

      1
  25. Mak jemah says:

    Rembat apa yg ada. Nak rembat laki org yg kaya dah keno penampo……

    3

    0
  26. Cik Nanee says:

    berapa harga Oppocot ni

    1

    0
  27. OPPAH says:

    lofa pakai ker OPPO bkn dia pakai IPONG ker…

    Samsung Ewww (kata adeknya)
    kalau OPPO xtahu ar….

    p/s-cantik gak oppo nie

    1

    0
  28. unknown says:

    obses betol nara ngan lofa.. wifey x jeles ke

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Kesiann pic besar fattah amin yg model oppo dekat airport tu dah diturunnnnkann hahahah.
    Gedabak naik gambar neelofa haa. Torbaikkkkk noks.
    Makin murah rezeki lofa. Allah nak tunjukk

    0

    0
  30. fishball says:

    OPPO??? EEUUUWWW WHATCU TALKING ABOUT?????

    0

    0

Leave a Comment

Optional