Written by serenity | March 17th, 2018

Malam tadi telah berlangsung majlis berinai bagi meraikan perkahwinan pelakon Elvina Mohamad. Fasha antara rakan selebriti yang hadir memeriahkan majlis yang bertemakan Bollywood itu.

Dia memuat naik gambar dengan memakain persalinan kaum Punjabi tetapi menerima kritikan kerana pakaian itu menampakkan lurah dadanya.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kebanyakan pengikut di Instagram mengkritik cara dia berpakaian yang dianggap menjolok mata.
Screenshot_20180317-145745

Screenshot_20180317-145811

Walaupun menerima begitu banyak komen kritikan gambar dan video tersebut masih wujud di Instagram Fasha.

28751891_145871316234480_3632467370821287936_n

28752991_382147378862602_5510925271106060288_n

Elvina Mohamad, 23, bakal bernikah dengan pilihan hatinya, usahawan dan selebriti sukan permotoran, Datuk Mohd Haniff Borhan, 31, esok. – beautifulnara.com

40 responses to “Nak Lawan Kak Lina Lettew”, Fasha Sandha Dikritik Muat Naik Gambar Nampak Lurah

  1. Nd says:

    Ok senang cite mmg dia nk tunjuk lurah dia tu utk tatapan kita semua. . . Niat dia menghalal kan cara dia. . . Biasa la artis yg glamour2 semua dah kahwin. . . Opssss

    12

    0
  2. Anonymous says:

    boleh kongkek ni haha

    2

    3
  3. El says:

    Jadilah janda yang bermaruah, yang bisa jaga diri dan martabat diri dan keluarga

    13

    0
  4. Tk says:

    Tu hari minah posing tonjol kop kop wonder bra. .Hari ni tenguk lurah FS. Lepas ni siapa nak tayang apa pulak? Bila dah jadi ibu dan menjanda. Jagalah penampiilan. Anak dah besar. Anyway Aku suka FS berlakon dalam Syurga Ke2. Great actress!!

    4

    7
    • roro says:

      Sama la. Aku suka tgk fs berlakon tp perangai dia tak berapa berkenan sikit la haha

      11

      0
    • Nara says:

      Tetek je pun kecoh la. Yg korang tu..pakai tudung jubor membuak/buak tkpe lak..

      25

      2
    • Chohkri Yulis. says:

      Dulu kat pulau mana ntah steady je dia pkai bikini…laki ramai je de sna tengok. Ni tunjuk skit je. Pe dia kisah sgt. Ntah mengaku salah ke x. Tengah sedia nk ckap pusing la tu. Hahaha

      1

      0
  5. Gorges says:

    Dah pakai blaus yg …. Hmmm …. copoi copoi macam tu. Kna jaga your pose terutama bila tunduk sebab ada fotografer guna kesempatan ambil gambar untuk jadi isu.

    6

    0
  6. Che ta kodiang says:

    emm..nk pancing ikan jaws ler teuww…

    3

    2
  7. shopia lorren says:

    Cantik u ni fasha..spoil kat situ pulak..jagalh sikit aurat org Islam fasha..nnti lg lh org pandang mulia tau..jujurnya sy suka awak..

    3

    1
  8. benci janda gatal says:

    fasha muka tua Dan hodoh pakai seksi pun tak selera aku tengok, dengan suara annoying dia lagi, cantik yang baju biru tu so hotttt siapa dia korang kenal tak?

    11

    3
  9. aci bee sg pinang says:

    si pasrah sandar dah tak de modal lain last skali dok tunjuk lurah pulak,hangpa sabaq sat naa nanti ada la tu atuk2 menteri buat hang bini no 2,3,atau 4,haaa sila ambil perhatian mak datin pn seri tok puan dan sengkatannya..jaga2 jerung gersang haus ni tgh meroyan nak mengawan ha ha mak datin semua dah landut kendoq atuk pun dah stim tengok,hmm atuk tak pa la makin tua kendorq teloq labuh poket pun makin labuh jugak tu yg cik pasrah ni dok mau sgt!

    4

    0
  10. fishball says:

    orang nak kawin dia pun nak kawin.. rajin2 gi majlis orang nanti berjangkit. WTF???? abeh kenapa kau cerai?? dah lah rampas laki orang pastu nak meroyan bagai!! rajin2 lah gi majlis al-quran ke apa ke.. ni tidak pfft bodoh. ingat hot sangat lah tu PUIK!!

    9

    1
  11. anonymous says:

    ya la garit semacam dua tiga menjak ni tak boleh trima hakikat lah ni harap muka saja cantik tapi badan out dah macam badang pun ada.trying so hard..desperate gila .otak kat lutut

    5

    0
  12. Ina Kulai says:

    Yg budget2 alim suci sini entah2 tetek pon sumbat dgn stokin2 laki…

    3

    1
  13. Aku says:

    Papepun Fasha ni lagi cun dari Lina Pom Pom muka plastik tu.

    6

    1
  14. Anonymous says:

    Fasha cun..
    Lina hantu kopek?

    4

    2
  15. Anonymous says:

    Yg marah2 kt atas tu mesti breast kecik!
    Ok bye!!!

    0

    1
  16. Anonymous says:

    Tak marah. Cuma nk nasihat. Excuse me ko kata kopek kecik. Halo …. I need no sponge, no push up, no wonder bra. But I just need a forklift cos I look like a milking cow!

    6

    0
  17. Anonymous says:

    Ha ha ha

    0

    0
  18. tetek muscle says:

    haa pasal tetek fasha korang pulak gaduh lol korang semua hantu tetek ha ha ha

    1

    0
  19. Gorges says:

    Hantu tetek tak ada. Hantu kopek ada.

    0

    0
  20. giler kentang says:

    pe la nk maki hamun sgt..
    yg psl neelofa syp pulok..
    haha..
    byk yg mngampu….
    hahahahaha

    0

    0
  21. mak cute says:

    ni nmpk ori…lina pom2 tu span je tebal pastu gigih mendada..pasha ooiii tjk la contoh baik kat anak2 ko…x perlu gigih nak tayang aset tuk datuk2 yg dtg wedding tu…free show je ko ni…sian

    0

    0

Leave a Comment

Optional