“Nak Kahwin Dua Tapi Tak Adil, Yang Sorang Tu Dia Back Up Lebih Lebih” – Aslam Dikritik Tidak Pertahankan Marissa Dania

Hiburan

“Nak Kahwin Dua Tapi Tak Adil, Yang Sorang Tu Dia Back Up Lebih Lebih” –  Aslam Dikritik Tidak Pertahankan Marissa Dania

Apabila pelakon Abby Abadi membangkitkan isu rumah tangga anaknya, Marissa Dania sudah tentu suami pempengaruh itu iaitu Aslam turut menjadi bualan ramai.

Apatah lagi sejak Abby Abadi membuat beberapa hantaran, Aslam masih berdiam diri dan memilih untuk tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan di media sosial.

Advertisement

Hal itu mencetuskan kritikan sesetengah pihak yang berpendapat Aslam seharusnya tampil mempertahankan isteri keduanya daripada dikritik dan jadi bahan bualan.

Aslam dan Marissa

Menerusi hantaran Abby Abadi di Instagram, seorang individu yang menghantar DM kepada pelakon itu telah menyuarakan pendapatnya dan mengkritik tindakan Aslam.

Katanya, Marissa seorang gadis yang cantik dan layak mendapat lelaki yang lantang bersuara untuk mempertahankan isteri dan bukannya menjadi suami yang hanya mendiamkan diri.

Nak kahwin dua tapi tak adil. Yang sorang dia back up lebih lebih, yang sorang bila netizen hentam dia diam je. Nasib Marissa ada mama dia yang berani bersuara.

individu kritik Aslam

Komen panjang tersebut dikongsikan Abby Abadi menerusi hantaran di Instagram untuk menyatakan isi hatinya yang terbuku berhubung rumah tangga anak keduanya itu.

Hantaran tersebut juga turut meraih pelbagai komen daripada pengikut Abby Abadi yang mendoakan terbaik buat keluarga berkenaan.

Abby Abadi disuruh diam hal Marissa Dania
2025-09-06 10:25:14

"Ada Yang Suruh Saya Diam Atau Dia Akan Diamkan. Okay, TRY ME" - Abby Abadi

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...