Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nak Jadi Raja TikTok, Tarian Aliff Syukri Curi Perhatian Peminat

Aliff Syukri

Mungkin terlalu bosan duduk di rumah, usahawan kosmetik terkenal Datuk Aliff Syukri katanya ingin dikenali sebagar raja TikTok pula.

Tampil menghiburkan peminat dengan tarian aplikasi itu, ternyata gelagat Aliff Syukri mencuit hati peminat dan pengikut media sosialnya.

Advertisement

Perkara tersebut turut dikongsikan personaliti TV itu menerusi sebuah hantaran video di Instgram peribadi miliknya.

“Selain menjadi penyanyi nombor satu Malaysia saya juga boleh menjadi seorang “TikToker’. Lihatlah usaha saya ini, 10 kali saya practice. Tag member korang kaki tiktok..raja tiktok kembali beraksi.”

Dilihat bertenaga dan lincah, rata-rata peminat menzahirkan perasaan mengerti mengapa usahawan kosmetik itu berkelakuan sedemikian.

“Kesan PKP lama sangat, kita faham..” tulis seorang netizen di ruangan komen.

Advertisement

Macam-macam hal!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    June 18, 2021 at 10:19 am

    takde hal la alip..buat je lah..bodoh yang ada pun dah berbakul-bakul..tambah lagi sebakul dua apa salahnya

  2. hmm entah lah

    June 18, 2021 at 9:26 am

    dah macam orang terencat akal je aku tengok dia ni

  3. Anonymous

    June 17, 2021 at 1:44 pm

    Lagu ni tak elok budak-budak dgr. Kalau bahasa sepanyol, korea ke mungkin ramai tak fhm. Ni bahasa inggeris yg ramai fhm. Kalau translate bahasa melayu, inilah bunyinya. “Jom sekarang, jilat sesedapnya, jilat yg sepatutnya anda jilat, jilat leher, jilat belakang, jilat aahh, jilat dada…

    • tecit

      June 19, 2021 at 9:30 pm

      ya rabbi. lagu breakfast challenge ni lirik die gini ke omgeee.

  4. Sabahan Dusunese

    June 17, 2021 at 1:07 pm

    aiiii datuk2. lucu bah datuk ini..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top