Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Nak Jadi Ibu Baru Jebat? Kena Lalu Saya Dulu..”- Noor Nabila

Nabila Jebat

Sempena hari kelahiran anak sulung, pelakon Sharnaaz Ahmad ada menitipkan ucapan buat Jebat Jayden yang kini sudah mencecah umur tiga tahun.

Advertisement

Namun, apa yang menarik perhatian peminat adalah komen yang ditinggalkan bekas isteri Sharnaaz, Noor Nabila yang mencuit hati.

Manakan tidaknya, Nabila tampil memuji sifat kebapaan yang ditonjolkan Sharnaaz terhadap anak sulung mereka, Jebat.

Kata kakak kepada personaliti terkenal Neelofa itu, Sharnaaz merupakan bapa yang baik dan penyayang terhadap Jebat dan menganggap permata hatinya itu bertuah kerana memiliki seseorang seperti bekas suaminya itu.

Advertisement

Nabila dalam pada itu sempat berseloroh dan mengingatkan mana-mana wanita yang memasang niat untuk menjadi ‘bonda baru’ kepada Jebat agar ‘melaluinya’ dahulu untuk ditapis.

Terima kasih baba (Sharnaaz) kerana telah menjadi bapa yang baik dan penyayang kepada Jebat. Dia sangat bertuah kerana mendapat bapa seperti awak. Yang nak hantar resume (jadi isteri Sharnaaz) boleh ‘cc’ sini sekali.

Terdahulu, ucapan Sharnaaz kepada Jebat yang meruntun hati itu turut mendapat perhatian dan sekaligus membuatkan ramai peminat dan juga rakan artis mendoakan yang terbaik untuk si kecil itu.

Sekadar info, Sharnaaz dan Noor Nabila telah mendirikan rumah tanggap pada tahun 2017 yang lalu namun bercerai tiga tahu kemudian secara hukum hakam.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Jebat pada tanggal 30 Ogos 2018.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Neelofa

    September 1, 2021 at 11:37 am

    Mu kawen emran dulu takde pulok shahnaz sebok kene lalu die dulu?mu tak rase kejam ke royak cenggini?mu boleh pulok kawen baru shahnaz pulok nak kawen kene lalu mu? Haihh perempuan ni?

  2. Anonymous

    September 1, 2021 at 11:36 am

    klo sharnaaz nak kawen.. ibu baru jebat kena hadap kau dulu???
    time ko kawen… sharnaaz tak tau apa2 n xde pulak si imran tu nak kena lalu sharnaaz pun untuk jadi bapak baru jebat…
    puihhh!!!!

  3. Neelofa

    September 1, 2021 at 11:33 am

    Mu kawen emran dulu takde pulok shahnaz sebok kene lalu die dulu?mu tak rase kejam ke royak cenggini?mu boleh pulok kawen baru shahnaz pulok nak kawen kene lalu mu? Haihh perempuan ni?

  4. Anonymous

    September 1, 2021 at 11:07 am

    bolehlah bermadu engku emran dengan sahnaz

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top