Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nak Hina, Hinalah! Saya Sedang Cuba Selamatkan Rumah Tangga – Ammar Alfian

Dihimpit kontroversi curang dan sedang berdepan kemelut rumah tangga kerana perbuatannya itu, pelakon Ammar Alfian mengakui dirinya banyak melakukan kesilapan dan bukanlah seorang manusia yang sempurna. Menurut Amar, sebagai seorang suami dan bakal bapa, dia kini sedang berusaha untuk cuba menjadi seorang insan yang lebih baik.

Advertisement

Nak hina, hinalah. Kalau mahu menilai saya daripada kesalahan yang telah saya lakukan, terpulang. Saya tidak sempurna. Setiap hari saya mencuba untuk memperbaiki diri menjadi lebih baik.

Kalau ada perempuan murah yang cuba mendekati, ianya sekadar sentuh dan saya akan tinggalkan mereka. Itu sewaktu saya masih muda. Sekarang sudah tua. Saya dah tak buat perkara itu. Saya cuba untuk menjadi seorang Muslim, suami dan ayah yang lebih baik.

Ammar pada masa yang sama menjelaskan tindakannya memuat naik foto bersama isteri, Nelissa Nezam pada Ahad lalu adalah semata-mata bertujuan untuk menyelamatkan perkahwinan mereka. Dia mahu meninggalkan sikap buruknya dan ingin memperbaiki rumah tangganya yang sedang bermasalah.

Terdahulu, Nelissa meluahkan rasa marah dengan tindakan suaminya itu. Wanita itu menganggap Ammar langsung tidak menghormati dirinya serta anak yang sedang dikandung. Dia mendakwa tujuan Ammar memuat naik foto mereka semata-mata kerana ingin meraih perhatian.

Nelissa turut mendedahkan Ammar sekali lagi ‘kantoi’ mesej dengan perempuan lain dan tidak mungkin akan kembali menjalani kehidupan bersama sebagai suami isteri lagi.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. Mak Mah

    August 1, 2019 at 1:39 pm

    Satu aje nak habaq. Yang laki mmg mangkuk. Bini tgh pregnant, it is ur tanggungjawab to stay wit ur wife and make her happy. Just bcos u can’t jolok ur wife, that does not mean u can jolok other ppls wife or perempuan lain. Sorry 2 say, to kata u tak tahan or lonely sbb tu menagih kasih kat perempuan lain is not a valid reason. Dalam dunia ni, i tgk byk laki lain yang pandai jaga bini time pregnant. Yang bini dia pulak, nak salahkan dia pun mmg no use. she is pregnant and bayangkan dia yg sdg go through everything secara mental dan fizikal also kena go through mcm2 pasal laki durjana dia. Leave the islamic point else where. kita boleh nasihat, 2 pun cara baik tapi kalau kita menyindir atau penhinaan dalm teguran kita….mmg dosa bertambahlah.

  2. mia

    July 31, 2019 at 1:43 pm

    atikah murah? memang pun…. hehehe

  3. Lina

    July 31, 2019 at 1:33 pm

    Dia ni pernah main dengan atikah kan?

  4. Anonymous

    July 31, 2019 at 12:31 pm

    Geli la gambar tu..perut membonyot pastu tu pakai baju ketat nak mampus sampai tersembul perut.

    Lagi satu yang pelik kata gambar tu diambil untuk kenangan anak ke ape? kau mentioned hari tu tapi aku klu dah takde hati tak perlulah berpeluk sakan sampai mcm tu sekali.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top