Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nah Lagi Gambar Zaquan Dan Ayu Raudhah Untuk Korang Semua!!!

ayu zaquan

Hari tue ramai sangat yang komplen gambar kualiti tak cantik la dalam entri gambar perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan yang korang tak pernah tengok, kali ini Abang Nara dah dapatkan yang gambar kualiti tip-top punya. Kalau korang taknak tengok muka diorang berdua pun, Abang Nara syorkan tengok hiasan garden wedding diorang. Memang terbaik dari ladang. Mana tau dapat idea nak buat majlis perkahwinan sendiri nanti. Tak gitu?

Advertisement

Lagi 29 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada FestivalPengantin.

P.S: Ada Twitter? Buat duit lebih dengan mudah bersama ChurpChurp. Dijamin senang tak hengat!

ayu zaquan

Advertisement

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

Advertisement

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top