February 7th, 2011

ayu zaquan

Hari tue ramai sangat yang komplen gambar kualiti tak cantik la dalam entri gambar perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan yang korang tak pernah tengok, kali ini Abang Nara dah dapatkan yang gambar kualiti tip-top punya. Kalau korang taknak tengok muka diorang berdua pun, Abang Nara syorkan tengok hiasan garden wedding diorang. Memang terbaik dari ladang. Mana tau dapat idea nak buat majlis perkahwinan sendiri nanti. Tak gitu?

Lagi 29 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada FestivalPengantin.

P.S: Ada Twitter? Buat duit lebih dengan mudah bersama ChurpChurp. Dijamin senang tak hengat!

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan


Comments are closed.

Loading...