Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nafi Berniat Untuk Menunjuk Kekayaan, Bekas PA Vida Tayang Jam Mewah Di IG

Iqbal bekas PA Vida

Jika sebelum ini bekas pembantu usahawan kosmetik terkenal Datuk Seri Vida iaitu Ahmad Iqbal Zulkefli dikaitkan dengan isu cinta antara mereka berdua, kali ini dia sekali lagi menjadi tumpuan apabial dikatakan telah membeli jam mewah bernilai lebih setengah juta ringgit.

Malah, Iqbal juga memuat naik video memaparkan dia sedang membeli dua jam jenama Hublot di sebuah pusat beli belah di ibu kota, baru-baru ini.

Advertisement

Sehubungan itu, Iqbal mula menjadi mangsa kritikan dan kecaman netizen di mana dia dituduh sengaja berlagak mewah dan menunjuk-nunjuk.

Namun, Iqbal menafikan video tersebut dimuat naik kerana riak dan sebolehnya dia ingin menyembunyikan kemewahan yang dimiliki.

Advertisement

Saya fikir panjang dan bersebab untuk memuat naik kandungan berkenaan. Ikutkan sejak dulu lagi saya boleh tayang kandungan sebegini di media sosial. Cuma kali ini saya rasa tujuan vidoe itu bukan dimuat naik atas paksi riak. Tapi sebaliknya mahu membuktikan kalau kita betul-betul berusaha walaupun era pandemi, kejayaan tu pasti berhasil.

Katanya lagi, dia memilih untuk membeli barangan mewah secara tunai sebagai satu cara untuk mendidik netizen untuk tidak berhutang.

Terdahulu, Iqbal menjadi perhatian netizen apabila dia dikatakan sedang hangat bercinta dengan DS Vida namun tampil memberi kenyataan bahawa kisah cinta mereka agak merumitkan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Komainjauhjauhsett

    September 1, 2021 at 11:57 am

    Ada juga percaya ajaran sesat tu ye.. Konon 31ogos ni Sabah diserang lah bla.. bla.. bla. Bodoh tu simpan sikit ye

  2. Komainjauhjauhsett

    September 1, 2021 at 11:56 am

    Engko dah kenapa? Terpengaruh dgn ajaran sesat tu ye..

  3. Anonymous

    August 31, 2021 at 9:11 am

    Kerja Pembantu Peribadi kaya raya dan hidup mewah?????? Amazing. Atau dia ada bisnes sendiri???? Nak tahu jugak

  4. anonymous

    August 30, 2021 at 9:01 am

    betul tu tak lama lagi kita akan musnah akibat WW3 china akan control dunia laut cina selatan dia punya,filipin bakal rampas sabah habis lah msia lenyap dah angkatan tentera msia kecik memang kena tiup lah….tak apalah selagi korang boleh enjoy mewah korang silakan,khabarnya pergolakn sudah pun bermula sejak 3 tahun lepas dan akan panas lewat tahun ini

  5. Anonymous

    August 29, 2021 at 5:39 pm

    Dunia materialistik hayyatidunya ni tk lama lg dah nak tersungkur pun. Cari la jln utk selamatkan diri utk masa akan dtg. Tgk cerita under the doom dan fahaminya

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top