Nabila Razali Kecewa Lagu Pematah Hati Gagal Ke AJL

Hiburan

Nabila Razali Kecewa Lagu Pematah Hati Gagal Ke AJL

Menggunakan strategi viral untuk mempromosikan lagu Pematah Hati sehingga menjadi siulan ramai, penyanyi Nabila Razali mengakui beliau sedih dan kecewa lagu tersebut gagal bertanding pada peringkat separuh akhir Muzik Muzik 33 dan sekaligus memusnahkan impiannya untuk beraksi di pentas Anugerah Juara Lagu (AJL).

Advertisement

Sejujurnya, sedih juga bila dapat tahu Pematah Hati  tak layak ke separuh akhir. Sebelum ini memang saya mengimpikan lagu itu sampai ke pentas AJL. Lebih-lebih lagi bila tengok rakan-rakan lain sudah pernah membuat persembahan di pentas AJL sebelum ini.

Nampaknya impian itu tidak kesampaian tahun ini. Tak apalah, saya anggap masih belum ada rezeki untuk saya beraksi dalam pertandingan berprestij itu.

Walaupun apa yang diimpikan tidak kesampaian, Nabila bagaimanapun tidak akan mudah berputus asa dalam industri seni dan berjanji akan menghasilkan karya yang lebih baik selepas ini. Itulah semangat yang kita mahukan, tidak perlu mempersoalkan keputusan yang sudah dibuat oleh pihak juri dan sebaliknya terus mencuba yang terbaik.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

37 Comments

  1. mak c kina

    October 31, 2018 at 8:47 am

    lagu ko mmg ler populer tp sore ko xsedap..jgn igt lagu hari2 kluar radio, ungguli carta dah bermakna lagu ko layak utk dipertandingkan..utk bertanding perlukan sokongan dari ciri2 yg lebih baik/kuat/kualiti..ko kena blaja vokal lg dik..ko kire bernasib baik dpt lagu ni sbb kalau harapkan sore ko je,mmg xkemana la dik..

    usaha lagi ye..pegi la klas vokal..hafiz yg dah menang vokal terbaik pun pegi klas vokal tau..

  2. faraj

    October 31, 2018 at 8:40 am

    “Aduiii Nabila…sepatutnya awak rasa bangga tk masuk AJL ni….nk tonton TV3suku ni saki baki UMNOGOK jerrrr”

  3. Minah membawang

    October 30, 2018 at 11:23 pm

    Sb xdpt msk ajl
    1) lagu mmg popular tp kekuatan lagu n lirik xde
    2) vokal xmantap n dlm erti kte len xsdp sb gne autotune sepenuhnya
    3) byk lg lagu2 yg ade vokal,melodi n lirik yg lbh mantap dr ko yg cumi2 tu
    4) popular di radio xsemestinya dpt ke ajl

    Sekiannn

  4. Aku

    October 30, 2018 at 5:35 pm

    Hahahahahahahaha lawak apa ni woi

  5. kay poh

    October 30, 2018 at 4:01 pm

    adoi perasannya kau dik suara ke laut flattt gitu ada hati nak msuk ajl u cant sing at all dik wake up

    • 1MPHAF

      October 30, 2018 at 7:53 pm

Loading...