Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

MV Terbaru Andi Bernadee Dikritik Netizen, Aksi Ghairah Gigit Leher Wanita Seksi Terlalu Melampau

andi bernadee shimmy

Sejak kebelakangan ini, artis tempatan sudah semakin kreatif menghasilkan muzik video yang unik dan mempunyai idea di luar kotak.

andi bernadee lucah

Advertisement

Namun, bukan semua orang suka pada perubahan dan boleh menerima idea serta kreativiti yang cuba ditampilkan seperti muzik video terbaru penyanyi Andi Bernadee untuk lagunya berjudul Shimmy.

“Jijik, lucah dan terlampau seksi”

andi bernadee lucah andi bernadee lucah andi bernadee andi bernadee shimmy andi bernadee shimmy andi bernadee lucah

Mengetengahkan konsep ala ‘vampire’ atau ‘dracula’, aksi seksi Andi mengigit leher wanita serta beberapa lagi babak mesra penuh ghairah dikritik netizen.

Rata-rata netizen meluahkan rasa kurang senang melihat aksi itu yang dianggap terlalu lucah dan seksi.

Advertisement

“Ok lepas ini kita tukar jangan gigit leher, gigit ketiak pula” – Andi Bernadee

andi bernadeeBagaimanapun, penyanyi itu sedikit pun tidak ambil pusing dengan segala kecaman dan sindiran netizen. Sempat lagi berseloroh.

Apa pula pendapat anda tentang muzik video tersebut, adakah konsepnya agak keterlaluan dan mampu memberi pengaruh negatif?

Sumber Berita : Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. kurang senang

    February 26, 2020 at 8:35 am

    to those yg tak suka,blh dislikes & report.

  2. syaitoonnnn

    February 26, 2020 at 8:11 am

    KO PON SAME BENGAPNYE DGN ANDI

  3. Sepaun

    February 25, 2020 at 9:22 pm

    Dia apa peduli semua kritikan korang tu.. ko view ja video dia, automatik duit masyukkkkkk ?

  4. Sepaun

    February 25, 2020 at 9:21 pm

    Dia apa peduli semua kritikan korang tu.. ko view ja video dia, automatik duit masyukkkkkk ?

  5. poosak

    February 25, 2020 at 6:56 pm

    lol..msians oh msians…

    i dont see which part is jijik mahupun lucah but to think logically, millenials nowadays mmg byk dh ada handphone sendiri with internet too (i assume) and they can access foreign music videos namely Cardi B, Nicki Minaj, r&b and hip hop music videos in general…Secara am nya, semua MV hip hop mmg semua ada unsur sexy & something yg terlarang dr segi Islam.

    Jd aku pun tfikirlah, mcm mane ye uolls nak tapis foreign MVs ni utk elak pengaruh negative kan..dan lepas tu utk elak unsur2 sexy mexy ni..

    and btw, aku pun baru tahu ye, aksi yg mcm dracula gigit leher ni, maksud korang pecah anak dara org ye?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama