Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

MV Terbaru Andi Bernadee Dikritik Netizen, Aksi Ghairah Gigit Leher Wanita Seksi Terlalu Melampau

andi bernadee shimmy

Sejak kebelakangan ini, artis tempatan sudah semakin kreatif menghasilkan muzik video yang unik dan mempunyai idea di luar kotak.

andi bernadee lucah

Advertisement

Namun, bukan semua orang suka pada perubahan dan boleh menerima idea serta kreativiti yang cuba ditampilkan seperti muzik video terbaru penyanyi Andi Bernadee untuk lagunya berjudul Shimmy.

“Jijik, lucah dan terlampau seksi”

andi bernadee lucah andi bernadee lucah andi bernadee andi bernadee shimmy andi bernadee shimmy andi bernadee lucah

Mengetengahkan konsep ala ‘vampire’ atau ‘dracula’, aksi seksi Andi mengigit leher wanita serta beberapa lagi babak mesra penuh ghairah dikritik netizen.

Rata-rata netizen meluahkan rasa kurang senang melihat aksi itu yang dianggap terlalu lucah dan seksi.

Advertisement

“Ok lepas ini kita tukar jangan gigit leher, gigit ketiak pula” – Andi Bernadee

andi bernadeeBagaimanapun, penyanyi itu sedikit pun tidak ambil pusing dengan segala kecaman dan sindiran netizen. Sempat lagi berseloroh.

Apa pula pendapat anda tentang muzik video tersebut, adakah konsepnya agak keterlaluan dan mampu memberi pengaruh negatif?

Sumber Berita : Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Kistina

    February 27, 2020 at 12:20 pm

    Lirik lagu ni pun memang tak sopan. Macam nak ajak one night stand. Tapi bila video tak sopan baru la orang melompat. Aku harap orang berhenti la galakkan dia ni. Video pertama dulu yg model seksi nampak perut tu takda siapa tegur. Lagi syok dia buat video menjadi-jadi.

  2. Anonymous

    February 26, 2020 at 11:16 pm

    Ala,geng2 suria fm pagi siap backup.apadaaaaaa.mcm takde isu lain nak diborakkan

  3. sibukje

    February 26, 2020 at 3:06 pm

    respon yg tak profesional..

  4. tak semengah

    February 26, 2020 at 10:24 am

    Tak nak ckp bnyk tpi just nak comment:
    1. Lagu plagiat lagu Swalla Jason Derulo intro tu pun dh plagiat

    2. Taktau lah ni noise marketing ke pe tapi desperate sgt ke nak up view count sampai letak full mv(yes full mv as in full song ~3min) as AD in youtube. Tgk video kucing tetibe kuar mv mamat ni.Lain la iklan Downy ke pe(tu memang iklan 6s je).

  5. watever

    February 26, 2020 at 10:06 am

    MV too much jgk. seksi. gigit leher mcm tgh kiss skli tgk. kn xmolek. vdeo mcm ni klu ko dok amarika sne yes dorg kate so cool. ni tanah melayu. jouh sgt dah budaya mv ko ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top