May 23rd, 2013

Hubungan cinta antara Miera Liyana dan Shah Jaszle sudah lama berakhir. Shah Jaszle pun sudah bertunang akhir tahun lepas. Namun seperti yang anda tahu, Shah Jaszle telah pun ditangkap khalwat baru-baru ini. Apabila diminta memberi komen tentang perkara ini, Miera Liyana berharap Shah Jaszle mengambil pengajaran daripada apa yang terjadi.

miera liyana

Kata Miera Liyana kepada Mstar Online:-

Saya terkejut dan ingat perkara tersebut hanya gurauan apabila diberitahu oleh salah seorang pelakon, tapi apablia terbaca di internet baru saya percaya. Bagi saya setiap yang berlaku ada hikmahnya dan saya harap dia mengambilnya sebagai satu pengajaran buatnya. Kesian dekat dia juga sebab mungkin kejadian sebenar kita tidak tahu dan mungkin juga dia diperangkap. Kesian dekat dia juga sebab mungkin kejadian sebenar kita tidak tahu dan mungkin juga dia diperangkap.

mieraSebenarnya sehingga ke hari ini masih tidak diketahui info lanjut tentang kes tangkapan khalwat Shah Jaszle. Empunya badan pun berdiam diri tidak memberikan sebarang kenyataan. Mungkin apabila kes ini dibawa ke mahkamah kita akan ketahui dengan lebih lanjut tentang apa yang terjadi.
serunding daging

P.S: Ramadhan sudah semakin hampir. Sudah mula pening kepala untuk fikir nak bersahur dan berbuka dengan berlaukkan apa? Apa kata cuba serunding Nara yang dibawa khas daripada Kelantan ini. Kelazatannya terjamin. Confirm makin bertambah selera ketika bersahur dan buka puasa. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke [email protected] atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.


Comments are closed.

Loading...