Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Muncul Dah Iklan Raya Paling Ikonik Tahun Ni, Watsons #RayaUnikRayaIkonik Gerenti Buat Korang Senyum Sendiri

Perayaan paling dinanti kini tiba, setelah sebulan berpuasa, Aidilfitri dirai sebagai tanda kemenangan. Melengkapkan kemeriahan tahun ini, Watsons meraikan #RayaUnikRayaIkonik dengan menawarkan promosi khas buat ahli Watsons sehingga 50 peratus di rangkaian kedai Watsons seluruh negara dan laman digital.

Tapi yang paling ditunggu setiap tahun, pastinya iklan raya Watsons. Kali ini, Watsons menggamit memori melalui mesej kekeluargaan dan kemeriahan Aidilfitri apabila diraikan bersama. Memang bestlah tapi rasa syahdu pun ada juga.

Advertisement

Iklan yang menampilkan barisan artis terkenal Malaysia seperti Ayda Jebat, Nabil Mahir, Chef Wan, Amy Search, Dolla dan Loca B ini bersesuaian dengan tema Watsons #RayaUnikRayaIkonik.

Ia telah dilancarkan secara rasmi di saluran media sosial Watsons di Facebook, YouTube dan Instagram. Memang enjoy habislah tengok gelagat Ayda Jebat sekeluarga meraikan lebaran tahun ni.

Eah kejap korang jangan skip video-video kat bawah ni, rugi tau. Sebab Watsons ada share tawaran menarik untuk barangan yang dijual di Watsons.

Advertisement

Mana tau ada yang berkenan di hati. Nanti bolehlah singgah Watsons, borong semua!

 

Belanja & Menang dengan Kad ATM MyDebit

Khas untuk ahli Watsons, ada tawaran gempak untuk korang. Disebabkan sekarang semuanya cashless, bermula 30 Mac sehingga 21 Mei 2021 Watsons mengalakkan korang untuk berbelanja menggunakan kad ATM MyDebit.

Advertisement

Korang berpeluang untuk menang salah satu daripada peralatan elektronik Panasonic dan baucar tunai bernilai sehingga RM3 Juta tau! Antara barangan yang ditawarkan seperti televisyen, mesin basuh, penyedut hampagas dan banyak lagi.

Ada juga hadiah segera yang ditawarkan seperti e-baucar bernilai RM18 dan baucar Watsons Brands bernilai RM8. Nak menang senang je, korang hanya perlu berbelanja RM80 dan ke atas dalam satu resit menggunakan Kad ATM MyDebit kemudian imbas kod bar untuk menyertai peraduan.

Maklumat lanjut mengenai peraduan ni korang boleh terus ke www.watsons.com.my/membercontest.

Raya Unik Ganjaran Ikonik

Kalau tadi pakai kad debit, mulai sekarang sehingga 26 Mei 2021 dengan menggunakan Grab Pay ketika melakukan transaksi, korang akan dapat diskaun segera bernilai RM10 apabila berbelanja RM100 ke atas.

Bukan itu je, korang juga boleh dapat paket raya dan baucar makanan bernilai RM500 secara PERCUMA dengan perbelajaan minimum RM80 ke atas.

Bagi pembelanja tertinggi Elite pula, ada hadiah eksklusif menanti korang bernilai sehingga RM80 apabila berbelanja menggunakan GrabPay. Macam ni barulah Raya Unik, Ganjaran Ikonik!

Baucar Watsons dan penjimatan sehingga RM320!

Watsons turut menawarkan baucar untuk barangan kesihatan dan kecantikan yang bernilai sehingga RM320 tau. Nak dapatkan baucar ni mudah saja, korang boleh download e-baucar di FB Album Watsons atau miliki booklet baucar di kaunter fizikal Watsons.

Nak lagi mudah kami share kat atas untuk korang atau klik je LINK ni.

Jualan Ikonik Sehingga 50 Peratus!

Tak rayalah kalau takde jualan ikonik ni. Watsons menawarkan potongan harga sehingga 50 peratus untuk barangan terpilih yang dijual di kedai Watsons.

Inilah masanya nak beli banyak-banyak buat stok atau hantar kepada keluarga tersayang di kampung halaman sebagai pengganti diri tak dapat pulang beraya. Amacam, banyak kan ganjaran Watsons bagi?

Kalau korang masih lagi belum menjadi ahli daftarlah segera, kalau tak korang yang rugi. Nak mengetahui lebih lanjut tentang kad keahlian Watsons korang boleh klik di SINI.

Nak shopping dari rumah? Boleh je dengan Watsons e-bazaar!

Graphical user interface Description automatically generated
A picture containing text, slot machine Description automatically generated

Eah tunggu dulu ada lagi, bukan Watsonslah kalau takde kejutan untuk korang kan? Kalau korang tak berkesempatan nak ke kedai Watsons, tak perlu bimbang sebab Watsons ada juga e-bazaar untuk korang shopping dengan selesa daripada rumah je tau.

Diskaun sehingga 75 peratus menanti korang untuk barangan yang dijual seperti produk penjagaan wajah kosmetik, penjagaan rambut dan banyak lagi. Senangnya shopping bila segalanya di hujung jari. Jadi tunggu apa lagi klik je LINK ni untuk buat pembelian sekarang.

Watsons mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitiri. Raya Unik, Raya Ikonik bersama Watsons!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top