Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Mula Aktif Di Twitter, Che Ta Beri ‘Amaran’ Pada Netizen

Mungkin mahu seiringan dengan rakan artis yang lain, nampaknya Che Ta kini sudah kembali aktif di Twitter sejak semalam.

Advertisement

Menariknya, Che Ta sempat memberi sedikit ‘amaran’ buat netizen yang ingin menulis sesuatu tentang dirinya.

Pada masa yang sama, Che Ta memberikan pesanan agar masyarakat janganlah terlalu taksub menggunakan media sosial sehingga kadang-kala terlalu menayangkan kehidupan peribadi mereka ataupun membuka aib orang lain. Bukan semua perkara harus dipamerkan kepada umum.

Setakat ini akaun Twitter Che Ta yang menggunakan nama @rozitachewan1 baru sahaja mempunyai 481 pengikut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. Anonymous

    June 27, 2018 at 4:34 pm

    Berapa jari,kepala,Leher dan telinger rosmah ada? Bukan puluhan tapi beribu rantai dan cincin yang ada, boleh buka kedai niaga dah.. Stock yang lebih daripada jewellery shop.. itu lah pendekar bugis konon, nak tunjuk kebugisan, yang sokong pendekar bugis bandut ni kat Pekan pahang memang bodoh, masih nak sokong..

  2. Anonymous

    June 27, 2018 at 3:25 pm

    nope..rasanya tuju kat dato alip kot..tunjuk saat bini bersalin..tu msa privasi..

  3. joshua

    June 27, 2018 at 3:21 pm

    Pesan kat orang suruh berhati hati bila tweet pasal dia, dialah yg sepatutnya berhati hati bila nak menunjuk nunjuk sesuatu. Kalau orang tak menyampah, orang takkan mengutuk, so ko lah yang kena berhati hati nenek ooi

  4. johnny bravo

    June 27, 2018 at 3:18 pm

    Bukan semua utk dipamerkan utk tatapan umum??? Pandai berkata2 je makcik low IQ ni. Dialah yg suka sngt menayang2 semua bende…..beg tangan, hadiah anak2, mkn angin. wat harijhadi anak besar2an…….dll. Tu bergambar pun siap bermekap 5 inci tebal & menayang hand bag lagi. Jgn pandai bercakap je ye..

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:34 pm

      Nampak benar kesungguhan dan kejujuran Datuk Amar Singh dalam menjalankan tugas. Beliau bertindak tangkas dan bercakap cara beralas kepada pemberita. Orangnya serious tetapi tanggungjawapnya dipikul dengan sempurna. Rakyat Malaysia sepertinya menaruh harapan tinggi dengan Datuk Amar Singh. Tahniahhhh Datuk Amar Singh. Anda hero untuk Malaysia

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 5:22 pm

      Jgn kipas sgt

  5. sukatiler

    June 27, 2018 at 3:04 pm

    haaaa…cantik pun amik gambar depan mcm ni…walau ada sikit sipi2… lenkali tak perlu lah senget2..

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:17 pm

      RCW ada ckp baju raya tk pernah repeat pakai..lepas pakai buang eh..cantik2 pun bodoh..beli mahal2 pas tu simpan bagi hantu pakai..tk pernah aku jumpa manusia suka membazir macm dia ni..atau pun baju2 tu semua sponser jer..action ajer lebih..konon beli.

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:22 pm

      Nilai rampasan harta Najib Razak yang sudah selesai dikira hari ini.
      Wang tunai – RM116.7 juta
      Barang kemas – mencecah 880 juta
      Beg berjenama – RM51.3 juta
      Bermin mata – RM375 ribu
      Jam tangan – RM78 juta
      Nilai keseluruhan rampasan dalam pengeledahan enam premis adalah RM900 Juta sehingga RM1.1Billion.

    • Kak Jah

      June 27, 2018 at 4:23 pm

      X marah la itu rezeki dia hasil menabung…x tau nk kata apa…nk lwn dato vida kot…memang org kaya banyak brg kemas kot…beli sekali pakai..aku beli pakai sampai kusam p antr kedai emas celup balik nampak bling2 pakai balik

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:25 pm

      Org gini sebenarnye sakit…lagi sakit sbb taade ubat.

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:31 pm

      Barangan rampasan:-
      -2,200 cincin
      -2,100 gelang
      -1,400 rantai
      -Wang tunai RM116.7 juta
      -Barangan kemas bernilai RM440 juta
      -272 daripada 567 beg tangan bernilai RM51.3 juta (Baki 295 masih belum dinilai)
      – 423 jam tangan bernilai RM78 juta
      -234 cermin mata hitam bernilai RM374,0000

    • Senah Gemenceh

      June 27, 2018 at 4:38 pm

      barang kemas tahap gila dan bangang jumlah nya..kalau org kaya dgn hasil bisness halal pun tak akan bodoh dan bangang utk membeli brg2 kemas sampai beratus2 juta gitu..Hanya org yg dpt duit free saje yg manpu borong semua tu…wahai Pak2 menteri yg menjilat2 najib penuh selera sblm ni,lu tengok la apa big mama lu org sudah bikin…ada akai pikirrrr la…

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:50 pm

      najib golongan bangsawan….,memang kaya raya…zaman dulu tok najib peniaga tersohor, peik duit macam petik daun..donald trump n sultan brunei pun belum tentu kaya macam keluarga najib. yang penting jangan pakai bahasa mandarin, songlap duit takpa, 10 keturunan tak payah kerja, cucuk atm ja. hidup LEMBU!!! hidup LEMBU!!!

    • Kodiang sakai anak muka bangla

      June 28, 2018 at 3:01 pm

      Ni lah kodiang! Cakap tapi diri sendiri apa kurangnya. Maruah? Aib? Khilaf? Yg kau dok sindir Izreen tu pehal? Tapi kau guna foto kau dgn Intan untuk kau membawang kat IG. Sah2 ramai sokong kau tapi sebenarnya kau tak sedar yg kau dah memanaskan keadaan. Biarlah itu semua urusan Intan, Izreen dan Ude. Kisah tu pun terselit juga khilaf, maruah dan aib. Tapi kau juga yg buat. Kau acah nasihat tapi juga yg buat. Konon nak berpihak kat isteri teraniaya. Tapi kau bijak. Hal poligami kau acah sokong sebab adik kau pun ganggu suami org jugak dan akhirnya berjaya jadi isteri kedua. Yg mana para isteri pun tak nak poligami ni apalagi macam kisah Intan-Ude-Izreen ni. Bijak sungguh kau makcik kodiang. Adik kau Ayu Rodok tu pun sama batu api tolong runtuhkan masjid Rita Rudaini kemas semua barang Aidil bawa lari dari rumah Rita. Sedar ke tak kau ni? Oh maklum dah tua dah nyanyuk. Mana nak sedar.

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:24 pm

      Isu bahasa mandirin lebih di utamakan oleh ahli umno daripada najib songlap wang rakyat kerana bahasa mandirin boleh memgugatkan dan ancaman pada negara.bodohnya umnogok.

    • aku

      June 27, 2018 at 4:29 pm

      dia jual lah. murah2. tapi size s

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:36 pm

      Hidup umno !!!!

      Hidup bn !!!!!

      Kerana mempunyai ketua penyangak yang kaya raya.

      Ada pula ahli umno yang mengatakan kerana najib dari keluarga yang kaya,
      jadi tidak hairanlah najib ada sebanyak barangan yang di rampas.
      Bodoh bangang !!

      Inilah ketua lanun yang diagungkan oleh 3 juta ahli umno.

      Inilah umno yang mempertahankan bangsa, agama dan negara.

      Inilah cara islam umno.
      Inilah cara umno memperkasakan bangsa melayu.
      Dan inilah cara umno mempertahankan (mencuri) negara.

      Mampos umno !!!

      Mampos bn !!!

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 5:21 pm

      Mulai skrg..anak umur 5 taon bgi bljr bahasa mndarin..mahal sikitlh..
      Tapi bilangn anak dlm family mesti 2 org je…klau nk quality bangsa melayu.

      Supya cerah.msa dpn..melayu.

    • aku bijak

      June 28, 2018 at 10:27 am

      artis paling membazir stakat ni aku nampak.. suke ati ko lah…

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 4:33 pm

      Perdana menteri yg mengwarwarkan rakyat di utamakan….. inilah contoh paling terbangsat seorang perdana menteri kepala papak paling celaka yg di ungkapkan beliau.celakalah najib N sekeluarga selamanya. Suroh rakyat berjimat cermat sedangkan beliau gasak sebyk yg boleh harta rakyat dan negara.

Loading...
To Top