“Muka Tak Hensem Langsung” – ‘Ex’ Minta Duit Balik, Gadis Ungkit Cerita Siap ‘Face Shaming’ Undang Kritikan Netizen

Kehidupan

“Muka Tak Hensem Langsung” – ‘Ex’ Minta Duit Balik, Gadis Ungkit Cerita Siap ‘Face Shaming’ Undang Kritikan Netizen

Satu perkongsian daripada seorang gadis di Twitter baru-baru ini telah mengundang kecaman netizen apabila dia dilihat membuat kenyataan jelik terhadap kawan lelakinya di media sosial.

Kata gadis itu, kawan lelakinya itu pernah mengajaknya keluar malah turut belanja makan dan menonton wayang.

Advertisement

Setelah itu, kawan lelaki gadis itu ada meluahkan perasaan suka namun ditolak gadis berkenaan dan lelaki itu bertindak meminta balik wang belanja yang dibayar ketika keluar bersama.

Namun, apa yang menjadi bahan kritikan adalah apabila gadis berkenaan telah mengutuk rupa paras kawan lelakinya itu dan beranggapan bahawa lelaki itu ‘tidak sedar diri’ kerana cuba untuk memiliki dirinya.

Saja nak highlight muka tak hensem tu. Tapi the audacity nak try try aku. Dah la aku memang tak berminat dengan lelaki yang tak ada iras Chris Evans.

Malah, gadis itu turut meminta orang lelaki yang tidak mempunyai wang yang banyak untuk tidak cuba-cuba ‘mengorat’ wanita di luar sana yang masih bujang.

gadis kutuk lelaki tak hensemSumber : Twitter  

Menjengah ke ruangan komen, netizen menganggap gadis itu sebagai seorang yang ‘perasan cantik’ dan mempersoalkan tindakannya untuk keluar ‘date’ bersama lelaki berkenaan.

“Apa kena mengena tak hensem dengan buruk siku tu pun tak tau. Yakin kutuk muka orang ingat hang tu lawa sangat ke?” komen seorang netizen.

Macam-macam jenis perangai..tak baik tau kutuk ciptaan Allah S.W.T!

Daging korban kroni
5 bulan lalu

"Gearbox Letak Tepi, Timbang Lebih.." - Wujud 'Kroni' Dalam Majlis Korban Di Masjid, Netizen Kongsi Rasa Kesal

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. Anonymous

    July 12, 2022 at 5:18 pm

    kalau rasa xde kebarangkalian, buat apa pegi date masa diajak. aku mmg xkan bg harapan dr awal kalau dpt agak org tu ajak date. makan dgn kawan lelaki biasa tu lain, sendiri pon boleh tau.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...