Written by Bella | December 16th, 2017

Pelakon Uqasha Senrose sekali lagi menerima kecaman netizen apabila memuat naik foto yang menampakkan bahagian belakang badannya di akaun Instagram. Ruangan komen di foto tersebut dipenuhi dengan kata-kata sindiran gara-gara terdapat jerawat di badannya.

Kata mereka, Uqasha bukan sahaja perlu menjaga kecantikan wajahnya tetapi seluruh badan.

Aduhai, rajin betul ya netizen zoom foto Uqasha sampai jerawat belakang badan pun mereka boleh nampak. Bersabarlah Uqasha, lumrah jadi artis semua benda pun akan jadi perhatian ramai.

30 responses to Muka Dah Cantik Badan Pun Kena Flawless Lah – Netizen Kritik Foto Bahagian Belakang Badan Uqasha Senrose

  1. Anonymous says:

    Tak abis2 nk cari perhatian.

    2

    0
  2. minah jambu say NO to drugs says:

    hehehe pes hehehe

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Tak ada dari pengkomen disini yg minat kt minah ni. Cian dia lonely. Bior dia dapat perhatian dari suami.

    1

    0
  4. Anonymous says:

    Sape suruh pakai seksi…abes jd totonan org

    0

    1
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      kalau orang dulu2 bergambar berkemban okok aje..tkde pe pon..kenape skarang ? tkde dulu tkde la skarang..tkan 1malaysia nak berjubah ! terpulang pada indivdu tu sendiri ape nak buat ngan diri dorang ….yg baik jadi kan sempadan n yg tk baik jadi kan teladan Bodoh nye korang ni ! itu pon tk tau huh ! mari kite laong kan ini perkataan lagi bagos …idop umno ! idop 1malaysia ! idop jalur gemilang ! idop pak najib ! lov u pak najibbbb eemuah…!

      3

      11
  5. minah jambu suka sahara yaakop says:

    blakang badan uqasha lebih mulia dari yg gelek2 tunjok tetek tu…

    10

    0
  6. Anonymous says:

    Abang Nara sebenarnya dah kering modal nak provoke org. Aku ingat dlm hitungan dosa, kau lah org yg tinggi darjat dosa sbb benda yg tak seberapa kau hangatkan utk menambah org kutuk.

    7

    0
    • annone says:

      Eh betullah. Br aku terpikir. Jd pengadu domba BN ni. Membawa critá. Wpun crita betul bkn fitnah, tp menyediakan platform utk memburukkan org. Mungkin la org akan kata terpulang kepada tukang komen utk berkata benda elok tp, platform BN ni membuka ruang utk negative comments, words, maki, fitnah, tambah crita, mempermainkan n mempersendakan. BN should think if this is the good way to make his living. Aku pun kena stop dtg tmpt buang masa ni

      2

      1
  7. benci netizen binawe says:

    normal je si ungke, korang sempurna ke netizen ape ko ingat artis tu segalanya perfect? kondem je tau puiii!!!

    7

    0
  8. nok gebuzzz says:

    tajam btol mata uoolls ye..korang ckp baru aku perasan.

    6

    0
  9. hahaha says:

    Kihkih..dasyat betul mata korang..aku teringat citer 6 million dolar man

    0

    0
  10. joshua says:

    Muka minah gedik ni mcm amoi je….makin lama makin teruk.

    0

    0
  11. Glo kan aje says:

    Org tak perfect…aku paling hairan sikap yang asyik nak condem kekurangan org je memanjang..rilek2 sudah lah….ada parut pun pun so what?belakang dia bukan belakang engkau pun kot ye pon..huh..

    5

    0
  12. Anonymous says:

    Mata masing2..aishhh..

    0

    0
  13. Kiki says:

    memeng dah jadi identiti org mesia eh…kutuk2 & kecam2 org seolah2 diri sesempurna malaikat…malunya kalau jadimorg mesia

    1

    0
  14. Grrrr says:

    ADUIIi..minah ni lg kee???bosannnyyaaaaa oiii

    2

    0
  15. MyInformasi says:

    Rupa cantek kurniaan Allah…

    0

    0
  16. Lokman Hakim says:

    Muka yang cantik ..mesti kna jaga kulit badan sama…

    0

    0
  17. Hannah Montana says:

    Gile publicity.next!!!

    0

    0
  18. mak cute says:

    sendiri tak nak bertudung sendiri buka aib pakai bkemban cmtu…x psl2 org tau bdn ko camtu…muka cantik x semestinya pembersih…muka gebu dlm ig jgn terpengaruh…tu sumer 360 edit…klo nk tgk real dlm tv…muka nelydia pun byk parut berlobang…x caya tgk dlm tv klo kena zoom…

    0

    0

Leave a Comment

Optional