Written by Bella | October 3rd, 2019

Selamat melahirkan bayi lelaki secara normal di Andorra Women & Children Hospital dengan berat 3.68 kg pada 1 Oktober lalu, pelakon Elfira Loy akhirnya mendedahkan wajah serta nama pilihan bagi cahaya mata sulungnya itu.

muhammad rayyan khalaf

Elfira dan suaminya, Faris Khairol Anuar sepakat memilih nama Muhamad Rayyan Khalaf buat anak mereka. Memang indah betul nama putera sulung pasangan ini.

nama anak elfira loy

Pada masa yang sama, Elfira turut mengimbau pengalaman kali pertama melalui proses kelahiran dan bergelar ibu. Elfira juga berterima kasih kepada semua yang mendoakan dia dan anaknya.

elfira loyComel betul anak Elfira, putih gebu. Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepadanya dan suami. Semoga kehadiran Muhamad Rayyan Khalaf akan menambahkan lagi kebahagiaan mereka sekeluarga.

10 responses to Muhamad Rayyan Khalaf Nama Anak Lelaki Elfira Loy

  1. huhu says:

    kejap nak ketuk bedok utk pengumuman satu kampong. JKKK please alert k.

  2. Langsuir says:

    3.68kg NORMAL? hebat la kau pira. Aku 2.6 je baby aku dua².. berguling² atas katil meneran.. Dia punya sakit…….. Susah nak kabo… huhu tahniah la pira. Comel Rayyannya

  3. JERNIH HEIGHTS SDN BHD says:

    5kg pun normal

  4. Dia says:

    tahniah atas kurniaan cahaya mata pengikat kasih syg kedua ibu bapa… tuk 1st baby berat 3.68kg tu kira agak besar + dengan saiz badan el + bersalin normal = Hebat sungguh perjalanan yg ALLAH aturkan buat el… syukur

  5. Sis-tur-sung-kur-jua says:

    btul tu.. utk ank sulong 3.68kg agk beso.. hebat boleh normal.. yg ckp itu ini tu kompom x pernah beranak..

  6. korok says:

    jaga2 laki hensem…aku tgk komen betina2 gatal dok kat IG si farish ni…dok komen hensem bagai…jenis merenyut anu

  7. lol says:

    jaga2 masa pantang ni. retis byk kes laki bt prngai masa pantang kihkihkih..

  8. Frah Jesica says:

    Jaga jaga masa pantang ini. Takut retis lain depan u baik belakang kihkihkih.

  9. Anonymous says:

    Gemok. Pantek koyak. Busuk. Gemok gemok gemok, laki cari lain. Meroyan. Update ig. Bangang.

  10. Bawang says:

    Ter kih kih Bawang baca komen ni. Padaiyappa sungguh.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini