Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Mufti WP Kongsi Maksud Dan Keistimewaan Nama Siti Aafiyah

Teka-teki mengenai nama anak perempuan Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa telah terjawab apabila Siti Aafiyah diperkenalkan secara rasmi dalam sebuah majlis akikah dan tahnik yang diadakan hujung minggu lalu.

Advertisement

Seperti yang dikatakan oleh Siti Nurhaliza, nama tersebut diilhamkan ketika beliau menunaikan ibadah umrah.

Namun, tahukah anda maksud disebalik nama tersebut? Menerusi akaun Facebook, Mufti Wilayah Persekutuan Datuk Dr Zulkifli Mohamad al-Bakri mendedahkan maksud dan keistimewaan nama Siti Aafiyah.

Pada masa yang sama, beliau juga memuji majlis yang dianjurkan cukup sempurna kerana diisi dengan selawat dan lagu-lagu pujian ke hadrat Allah SWT dan Rasulullah S.A.W.

Advertisement

Semoga Siti Aafiyah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah kepada dua ibu bapanya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 Comments

  1. nok gebuzzz

    March 28, 2018 at 12:33 pm

    dah2 la ckp org perampas…masing2 dah move on pon,doakan jer yg baik2…

  2. salmah

    March 28, 2018 at 10:11 am

    perampas branak operation sebab dah tua atau takut nak push. takut nanti org ambil photo cipap dia. klu push nanti suara dah x sedap.

    • Anonymous

      March 29, 2018 at 3:54 am

      Die rampas laki ko ke.. Yg ko nak hangin sgt.. Hahaha

  3. Anonymous

    March 28, 2018 at 9:50 am

    Owhh..buat ivf ke..ingtkn tok t pregnen disbbkn ke power an tok k…kalau ivf kemungkinan thn depan tok t beranak lagi ler..sbb embrio yg masih ada tu selalunya dr akan simpanbekukan..thn dpn injek masuk dlm je. kalau tok k tkde pun tok t blh preknen..yeayy hidop tok t…

  4. bunga lalang

    March 28, 2018 at 9:19 am

    x sedar laki ko tu dah tua….lepas ni buat IVF lagi la tu…nanti kata Siti Aafiyah nak adik…dah huru hara lagik…sampai mati la kita semua dengar ni semua

  5. Laina

    March 28, 2018 at 9:18 am

    nama dah cantik dah penuh makna ….semoga menjadi wanita muslimah yang sejati lah..jangan plak perangai masuk zouk bagai….yang penting didikannya

Loading...
To Top