August 29th, 2019

Tak ada angin tak ada ribut, tiba-tiba Noor Nabila memuatnaik gambar Kompleks Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Jalan Duta. Ditambah pula dengan caption “With the words Ya Rab, I can battle anything” yang membawa maksud “Dengan nama Allah, aku boleh berjuang untuk apa-apa“, para netizen mula berspekulasi yang rumahtangga Noor Nabila dan Sharnaaz Ahmad kembali retak. Situasi ini memang cukup mengejutkan kerana sebelum ini mereka berdua kelihatan telah berbaik-baik semula sekitar Aidilfitri yang lalu.

nabila sharnaaz

Berikut ialah gambar yang telah dimuatnaik oleh Noor Nabila:-

nabila sharnaaz
nabila sharnaaz

Sementara itu Sharnaaz telah memuatnaik gambar dengan tulisan “Sabar” menerusi Insta-Story nya.

nabila sharnaaz

Secara jujurnya gambar-gambar sebegini hanya akan membuatkan netizen berspekulasi dan berteka-teki. Mungkin tiada apa-apa yang berlaku tetapi biasalah mulut manusia mana kita boleh tutup kan? Apa pun kita doakan yang terbaik buat pasangan ini. Kalau boleh janganlah bercerai kerana usia perkahwinan mereka masih muda. Tambahan pula dah ada anak seorang. Sayang sungguh jika rumahtangga gagal seawal ini. Cubalah berbincang terlebih dahulu. Moga yang baik-baik sahaja.


18 responses to “Muatnaik Gambar Di Mahkamah Syariah, Rumahtangga Nabila & Sharnaaz Kembali Retak?”

  1. Aida says:

    Kalau itu yang kau mahu, teruskanlah nabila. Jangan lepas ni gila talak pula. Semoga kau berbahagia. Aku tak tahu apa yang kurang dengan sharnaZ. Nampak macam ada perubahan sikit lepas raya hari tu. Sharnaz, pergi cari kerja la. Kaya macamana skalipun nabila tu, kalau laki tak kerja, dia tak suka. Kau pun letaklah ego di tempatnya. Kalau rasa jantan, pergi kerja cari nafkah. Bagi sikit duit belanja pada isteri. InsyAllah, sejuk hati dia. Itu saja yang nabila hendak, dia hendak ‘jantan’.

  2. ayokkk tak tau says:

    sakit hati yang dulu pun x hilang lagi.. kau sakiti lagi hatiku.. jika berterusan begini baik kita berpisah saja..

  3. hulalalala says:

    Salam maal hijrah 1441 semua..dah 1441 umur bumi kita ye. tak lama dah tu.huhu..
    #jgnsentapk#

  4. das says:

    sbb tu kebahagiaan sblm n slps kawen jgn ditayang2… diam2 sudah… bila org berspekulasi, kite melenting…

  5. Anonymous says:

    Jumaat jumaat ni kita doakan yang baik baik. semoga Allah permudahkan urusan. Amin yra!

Loading...