Written by AbangNara | August 29th, 2019

Tak ada angin tak ada ribut, tiba-tiba Noor Nabila memuatnaik gambar Kompleks Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Jalan Duta. Ditambah pula dengan caption “With the words Ya Rab, I can battle anything” yang membawa maksud “Dengan nama Allah, aku boleh berjuang untuk apa-apa“, para netizen mula berspekulasi yang rumahtangga Noor Nabila dan Sharnaaz Ahmad kembali retak. Situasi ini memang cukup mengejutkan kerana sebelum ini mereka berdua kelihatan telah berbaik-baik semula sekitar Aidilfitri yang lalu.

nabila sharnaaz

Berikut ialah gambar yang telah dimuatnaik oleh Noor Nabila:-

nabila sharnaaz
nabila sharnaaz

Sementara itu Sharnaaz telah memuatnaik gambar dengan tulisan “Sabar” menerusi Insta-Story nya.

nabila sharnaaz

Secara jujurnya gambar-gambar sebegini hanya akan membuatkan netizen berspekulasi dan berteka-teki. Mungkin tiada apa-apa yang berlaku tetapi biasalah mulut manusia mana kita boleh tutup kan? Apa pun kita doakan yang terbaik buat pasangan ini. Kalau boleh janganlah bercerai kerana usia perkahwinan mereka masih muda. Tambahan pula dah ada anak seorang. Sayang sungguh jika rumahtangga gagal seawal ini. Cubalah berbincang terlebih dahulu. Moga yang baik-baik sahaja.

18 responses to Muatnaik Gambar Di Mahkamah Syariah, Rumahtangga Nabila & Sharnaaz Kembali Retak?

  1. Akak Kantin says:

    Nabila oiii…berdoa jelah di tikar sejadah..Ko ni dah 2kali kahwin pun bongok lagi…Nanti netizen serkap jarang macam2 ko meroyan…Diam2 jelah kat umah tu jaga Jebat…Bisnes tudung pun macam slow je ek..opppsss lupa skrg bz bisnes on9 baju Jebat kann…Laku keras ek…

    • ehdira says:

      Sedar x sedar..
      Lagi 224hari jer lagi kita nak menyambut Hari Raya Aidilfitri..
      Cepat betul masa berlalu kan..
      X sabar nye rase..
      Selamat Hari Raya Aidilfitri semua

    • Lyza says:

      Baru tau sblum ni nabila pernah berkahwin. Sahih ke tak ni

      • Akak Kantin says:

        soheh lagi nyata..masa suami pertama tu hari2 dok update masak apa untuk somi dia..aku xtau apa nabila nak dalam hidop dia..sebab sharnaz ni dia yang tackle..mintak lofa kenen kan..sebab dia cakap kriteria yang dia nak ada pada sharnaz..Bila dah dapat sharnaz..dapat lak zuriat dengan sharnaz..dia biorkan shanaz camtu jerk..perangai nabila ni macam Jantan pulak…

  2. Anonymous says:

    Harap tidak lah bercerai bukan ape kesian si jebat jayden je. Tp tu lah teringat video mule kawen si nabila baik duduk celah kangkang sharnaz smbil berahi. Di manakah kenangan itu?

  3. Miau miau says:

    Dua2 ego melangit…tinggi2 sgt nk terbang ke mana… Sblm kawin dua2 netizen x leh tegur lgsg.. Dh kawin nk tunjuk jgk kat netizen r.tgga ada prob…. Mmg dedua ada mslh jiwa..kena berubat kt tg rambutan kot

    • Anonymous says:

      Hehe..btul tu.Skrg baru padan muka..ckp besar x ingat dunia.

      Keluarga Lofa ni mmg bermasalah ni..mak, makcik2, kakak, sepupu sepapat..sepah2 kes cerai dan split dgn jantan… Si Meera tu dh clash dgn ank ex menteri…family puaka ni.

    • Anonymous says:

      Aku sokong. Memang dua2 ego tinggi melangit. Dua2 api. Tak tau apa masalah dorang tp cubalah bawak bertenang. Jgn ikut hati sgt. Kesian dkt Jebat tu.

  4. Jemah says:

    Dia suka pi mahkamah…ni round kedua ye

  5. Jemah says:

    Dia mmg suka pi mahkamah…ni round kedua kan.

  6. Anonymous says:

    Jumaat jumaat ni kita doakan yang baik baik. semoga Allah permudahkan urusan. Amin yra!

  7. das says:

    sbb tu kebahagiaan sblm n slps kawen jgn ditayang2… diam2 sudah… bila org berspekulasi, kite melenting…

  8. hulalalala says:

    Salam maal hijrah 1441 semua..dah 1441 umur bumi kita ye. tak lama dah tu.huhu..
    #jgnsentapk#

  9. ayokkk tak tau says:

    sakit hati yang dulu pun x hilang lagi.. kau sakiti lagi hatiku.. jika berterusan begini baik kita berpisah saja..

  10. Aida says:

    Kalau itu yang kau mahu, teruskanlah nabila. Jangan lepas ni gila talak pula. Semoga kau berbahagia. Aku tak tahu apa yang kurang dengan sharnaZ. Nampak macam ada perubahan sikit lepas raya hari tu. Sharnaz, pergi cari kerja la. Kaya macamana skalipun nabila tu, kalau laki tak kerja, dia tak suka. Kau pun letaklah ego di tempatnya. Kalau rasa jantan, pergi kerja cari nafkah. Bagi sikit duit belanja pada isteri. InsyAllah, sejuk hati dia. Itu saja yang nabila hendak, dia hendak ‘jantan’.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini