Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Muat Naik Video Tayang Duit : Netizen Kecam Nur Sajat Riak

Nur Sajat, satu nama yang pastinya semua rakyat Malaysia tahu dan memang cukup popular kerana pelbagai kontroversi dan juga gelagat beliau di media sosial. Pendek kata, apa yang Sajat lakukan pasti mendapat perhatian ramai.

Advertisement

Sejak kebelakangan ini, Sajat menerusi akaun Instagramnya agak kerap berkongsi video beliau sedang mengira duit hasil jualan produknya.

Mungkin agak “menyampah” dan bimbang tindakan Sajat itu boleh mengundang bahaya. Ada segelintir netizen menegur perbuatannya itu dan turut mengecam beliau sengaja tayang duit kerana riak.

Sebelum ini sudah pelbagai insiden yang berlaku sehingga ada orang ditembak dan cedera gara-gara menayang video mereka mempunyai duit yang banyak. Meskipun untuk tujuan motivasi kepada orang lain, harapnya Sajat lebih berhati-hati apabila berkongsi sesuatu dengan umum.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Anonymous

    March 22, 2018 at 1:30 pm

    Muka sajat ni sebijik mcm Aprena Manrose pelakon tiada arah jodoh kita tu kan.

  2. Alia

    March 22, 2018 at 11:54 am

    Malaa nk layan bapok tak sedar diri…..byk duit taoi hidup mcm sampah

  3. brunes

    March 22, 2018 at 11:48 am

    these idiots.. they learn nothing from kim k incident.. dia tu dah kayo nak dan ada security tapi penjahat licik masih boleh rompak dia noooooo… ni kan kau sajat level kaya kampung.. be careful lah wehh doh

  4. Anonymous

    March 22, 2018 at 11:35 am

    cina2 buat business tak tayang bontot dan duit bagai. taktik marketing lapok lagi murahan. buat malu je. tolong2 la nasihat.

  5. Anonymous

    March 22, 2018 at 11:33 am

    Beautifulnara..x perlu lah siarkan lg kisah pondan ni. Bukan mendatangkan hasil pd masyarakat pun. Saja nk cipta kontroversi. Dah muah. Thanks.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top