March 22nd, 2018

Nur Sajat, satu nama yang pastinya semua rakyat Malaysia tahu dan memang cukup popular kerana pelbagai kontroversi dan juga gelagat beliau di media sosial. Pendek kata, apa yang Sajat lakukan pasti mendapat perhatian ramai.

Sejak kebelakangan ini, Sajat menerusi akaun Instagramnya agak kerap berkongsi video beliau sedang mengira duit hasil jualan produknya.

Mungkin agak “menyampah” dan bimbang tindakan Sajat itu boleh mengundang bahaya. Ada segelintir netizen menegur perbuatannya itu dan turut mengecam beliau sengaja tayang duit kerana riak.

Sebelum ini sudah pelbagai insiden yang berlaku sehingga ada orang ditembak dan cedera gara-gara menayang video mereka mempunyai duit yang banyak. Meskipun untuk tujuan motivasi kepada orang lain, harapnya Sajat lebih berhati-hati apabila berkongsi sesuatu dengan umum.


28 responses to “Muat Naik Video Tayang Duit : Netizen Kecam Nur Sajat Riak”

  1. Anonymous says:

    Muka sajat ni sebijik mcm Aprena Manrose pelakon tiada arah jodoh kita tu kan.

  2. Alia says:

    Malaa nk layan bapok tak sedar diri…..byk duit taoi hidup mcm sampah

  3. brunes says:

    these idiots.. they learn nothing from kim k incident.. dia tu dah kayo nak dan ada security tapi penjahat licik masih boleh rompak dia noooooo… ni kan kau sajat level kaya kampung.. be careful lah wehh doh

  4. Anonymous says:

    cina2 buat business tak tayang bontot dan duit bagai. taktik marketing lapok lagi murahan. buat malu je. tolong2 la nasihat.

  5. Anonymous says:

    Beautifulnara..x perlu lah siarkan lg kisah pondan ni. Bukan mendatangkan hasil pd masyarakat pun. Saja nk cipta kontroversi. Dah muah. Thanks.

Loading...