August 18th, 2019

Bukan pertama kali mencetuskan kontroversi di laman sosial, tindakan Datuk Seri Aliff Syukri  memuat naik video Nur Sajat sakan bergelek mengundang kecaman netizen.

aliff syukri sajat gelek

Pada netizen, kelakuan mereka berdua ini sudah melampau, mahu meraih publisiti murahan.

Apa yang dilakukan oleh Aliff bukan sahaja mendapat perhatian netizen tetapi ibunya, Rozita Ibrahim yang kini sedang menunaikan ibadah haji.

“Mak balik nanti, aku libas kau.”

bonda rozita ibrahim aliff syukri

Isteri Pesan Aliff jaga maruah, niat

tidak menghalalkan cara

aliff syukri sajat gelek

Bukan sahaja ibunya, malah isteri Aliff iaitu Datin Nur Shahida yang kini sedang berada di Makkah turut merasa kesal dengan sikap suaminya itu. Dia memesan Aliff untuk menjaga maruah dan berkata matlamat tidak menghalalkan cara.

Netizen sokong teguran Rozita buat

anaknya

aliff syukri sajataliff syukri

Sudah beberapa kali rasanya ibu sendiri dan isteri tegur untuk tidak mencetuskan kontroversi. Sebagai seorang usahawan berjaya dan kaya, seelok-eloknya elakkan diri dan jauhkan daripada golongan yang jantinanya diragui.


40 responses to “Muat Naik Video Sajat Bergelek, Aliff Syukri Kena ‘Sound’ Dengan Bonda Rozita”

  1. Anonymous says:

    Lol.. This people is the type of people what we call “sampah” i dont understand this, u as a man and as a husband and a father u were supposed to be the best role model to people out there who are “some” supporting u as so called orang kaya. Kalau kaya tp perangai macam bodoh whats the use eh? This is when the term of orang ada duit dontknow what to do w their money acting like a moron and making this kind of people famous and the.morons out there supporting their rubbish product beli barang2 sampah dorang pastu jadikan dia manusia sebegini. Kesian betul. Common la jangan hidup mcm orang bodoh if u wanna be rich act classy and tho ure nt educated act like one jgn jadi kaya tapi perangai mcm boyan!

  2. kkkkk says:

    Taktik dato nk lariskan perniagaan.
    Tahniah dato, melayu2 bodoh masih ada melindungi dato.
    Mak dia pon sama je. Bonda Rozita kekonon nasihat, jap lg dia pon sebat iklan.
    Tahniah melayu murahan sekalian

  3. iruka says:

    cuba dato alif bayangkan dia pula yang kat mekah, bini dia terkinja dengan pengkid. marah tak?

    mujurlah datin tu penyabar. haish apalah nak jadi. dah kaya tapi lupa diri.

  4. no name says:

    nnti kalo artis barat n korea dtg bkn main byk yg mlalak..mcm2 praturan..tp bla org sndri yg buat bnde yg terang2 slh sume diam je..malu tgk bnde2 cmni

Loading...