Written by Bella | August 18th, 2019

Bukan pertama kali mencetuskan kontroversi di laman sosial, tindakan Datuk Seri Aliff Syukri  memuat naik video Nur Sajat sakan bergelek mengundang kecaman netizen.

aliff syukri sajat gelek

Pada netizen, kelakuan mereka berdua ini sudah melampau, mahu meraih publisiti murahan.

Apa yang dilakukan oleh Aliff bukan sahaja mendapat perhatian netizen tetapi ibunya, Rozita Ibrahim yang kini sedang menunaikan ibadah haji.

“Mak balik nanti, aku libas kau.”

bonda rozita ibrahim aliff syukri

Isteri Pesan Aliff jaga maruah, niat

tidak menghalalkan cara

aliff syukri sajat gelek

Bukan sahaja ibunya, malah isteri Aliff iaitu Datin Nur Shahida yang kini sedang berada di Makkah turut merasa kesal dengan sikap suaminya itu. Dia memesan Aliff untuk menjaga maruah dan berkata matlamat tidak menghalalkan cara.

Netizen sokong teguran Rozita buat

anaknya

aliff syukri sajataliff syukri

Sudah beberapa kali rasanya ibu sendiri dan isteri tegur untuk tidak mencetuskan kontroversi. Sebagai seorang usahawan berjaya dan kaya, seelok-eloknya elakkan diri dan jauhkan daripada golongan yang jantinanya diragui.

40 responses to Muat Naik Video Sajat Bergelek, Aliff Syukri Kena ‘Sound’ Dengan Bonda Rozita

  1. Watever says:

    Macam mana la boleh dpt title dato seri..bodoh tk bleh di tegur mcm ni pun layak dpt title dato seri ek…makin menjadi jadi bodoh ko ni dato oiii..y si sajat tu plak. makin menjadi jadi gedik ko ek.geli btl aku tgk.muka makin lama dah mcm jantan..hormon pompuan ko dh tk de ke sajat oiiii..

    • Sajaddiah Nur says:

      Ustaz2 dan ustazah2 online…. Banyakkan lah kuliah tentang bagaimana utk menjadi isteri solehah ye, sbb asyik2 kuliah mcm mana nak jadi maknyah solehah sajorrr. Peace yo!

      • True Confession by Pradip Singh says:

        As a bisexual man i love watching her. Now Im married (with a real woman) I have stopped hiring bunch of them/ fooling around. I don’t care if the public wants to judge me as I used to hire them for some illicit purposes. Sometimes I wish was a single man once again. I miss those days when they used to fcuk my arse and suck c0ck. I know some out there muslim men are having wild fantasies but because of religion obligation they cant full-fill their needs or experiment with different genders. I like it.

    • Cermin Bercakap says:

      mmg x dinafikan body sajat mmg mantop… dan ramai yng suka tengok keletah dia dlm fb. yg cemuh2 tu sebenarnya cemburu dan sakit otak. setidak pun korang bosan dgn hidup koramg. kalau korang manusia yg normal dan islamik sgt, x habiskan masa nk umpat, keji dan kecam.

    • Kisah Benar says:

      body sajad lebih padu drp pompuan… itu mmg x boleh disangkal. patutnya yg asli lah padu… ni terbalik body pompuan betul yg nmpk mcm body pengkid. pompuan ape… mmg patut makin byk somi org cari maknyah buat geli2. depan bini aje warak tpi belakang bini, sanggup bayar nyah servis hisap punai seminggu 2-3 kali. bini kt rumah mcm tikos terjun tepung, dgn rambut gulung, baju kelawar bau minyak angin… kepam satu rumah!

      • faraj says:

        hahaha…byk pompuan skg pmalas sbb theols pikir ada lubang je somi nk setia sehidup semati tp x sedar kawin kat siam lebih cepat dan jimat dpt bini muda bergetah hantaran 3 k je… huiii…ketat pulak tu!

      • Anonymous says:

        cantik tak ori buat ape….badan lentik pun sbb pkai bengkung n cucuk sana,sini…tgk muka pun cam zombie…cengkung..esok2 bila dh tua semua jd kecut,berkedut n londeh…bukan selama2nya cantik pun….suh sajat g check takut2 ade hiv pulak…hahahaha…

  2. Rin says:

    Die ni normal ke, asyek berkawan dengan pondan je

    • Anonymous says:

      Saya suka berkawan dgn nyah sbb mereka fun! Kawan dgn pompuan asyik2 anak, laki, masaalah mertua, ipar, eeee… bosannn!!

    • Anonymous says:

      Normal lah.. manusia itu dilahirkan berbeza-beza. Dari berkawan dengan betina sundal terberanak.. lagi berdosa… tp ni sama muhrim why not? Lol

  3. Anonymous says:

    Kau kn Kwan baik dgn Muhammad Sajad..ajak dia ge umrah. Ko support dia lah.

    • Haha... sila terasa says:

      Iman tidak boleh dipaksa. Macam aku nk paksa makcik2 bawang mulut longkang supaya bersihkan hati mana boleh. Mesti datang dgn insaf dan kerelaan. Sebab tu byk skrg rider agama, majoriti hipokrit je.. semua eksyen2 islamik tapi colin spender pun beli kt kedai cina kan kan?

    • Anonymous says:

      yg ko sibok pehal? ada diaorang mintak duit ko ke? melayu2 xbleh tengok org senang!

  4. anon says:

    bonda dia
    bini dia
    dgn dia sekali
    macam budak2
    korang tu dah tua
    tak malu ke ?

    • ... says:

      masing2 hadappp cari publisiti jaa. anak-bini-atok-nenek.. netizen pon tak da keja tukang follow like komen

      • Anonymous says:

        Usahaiwan produk timbang kilo… harus buat mcmni.. supaya nama sentiasa disebut2 dlm media. Makin byk publisiti senang nk jual produk sbb nama mekar dibibir blog2 sampah. Blog sampah pun 2×5 nk jana trafik internet. Xkn x paham?

  5. Anyn says:

    Keluarga badut

  6. Syaz says:

    Eeee stressnyaa kalau jadi bini dia. Nak whatsapp pun kena fikir banyak kali nak tulis apa. Sebab nanti laki pi upload kat ig.

  7. Joyahsport says:

    Diorg ni kan suka popularity Itu pon korang x phm… Nti lagu Cowok baru korang tau lah thru komen Mak n isterinya…

  8. bukan peminat @ pembeli @ pengguna says:

    bakat terpendam????!!!!! agaknya nak kena panah petir dulu baru sedar yg dia xde bakat lain selain dari jual produk merapu…

  9. Anonymous says:

    Barbie doll ke yg bergelek dangdut tu… body mcm barbie jer…

  10. Pok Din says:

    Inhat Kalu Tuhan nak tarik nikmat kekayaan tu sekelip mata je…

  11. Elliza Razak says:

    SI TRANSJANTINA INI LAGI

  12. A says:

    dah korang x boleh buat korang ckp la mcm tu kan? korang suka sebenarnya.. nanti lagu baru keluar 3 hari je sejuta… ko hadooo?

  13. Anonymous says:

    Terima kasih Nara kerana mempromosikan … ternyata Nara suka LGBTQ jugak! Hebat!!!

  14. nusa penida says:

    OMG this transgender?? pantas awak ragu..

  15. Biseksual Top Husband says:

    One hot transexual… better than women!

  16. dah terbukti akak melayu byk kepam says:

    sajat tengok luar mcm patung sbb tu ramai iri hati… cantik dri awek.

  17. Noname says:

    Sometime kena fikir why yg krg elok ni tersiar time isteri dn mak dia buat kerja haji..fikir je…bkn kita bole judge pn…Allah jua yg tau…kenapa suka upload watsupp personal suami isteri…really cant understand this….nk simpati..promosi ke..glamour ke..still x bole terima…cukup la jual produk bkn privasi kehidupan..x de baiknya..

  18. Lavender says:

    Bukan nak kata apa.. Tapi mcm x pernah serik. Berulang2 bende sama.. sendiri cipta kontroversi, sendiri buat video minta simpati. Ulang2 bende sama tah smpi bila. Ingat, jual2 produk smbil tunjuk aurat org tu xde berkat ye. Sendiri terkinja2 xpe halalll, anak salah sikit habis satu dunia ditunjuk demi like demi duit di utube.. kdg2 kesian rasa shahida tu.. kena tanggung , sabar dgn kerenah suami mcm ni.. ingatlah arwah ayah Syukri..bykkan ingat Allah muhasabah diri

  19. Anonymous says:

    cantik pun bukan ori tpksa buat treatment repair sana sini all times….last2 sudah tak bole treat lagi kuar muka pun tak nak expose lagi..huhuhu..dah toh mana2 mak bawang pak bawang yg dulunya sokong kata cantik badan aduhaii mula lah mngata dulu dia buat ini buat itu..pegi thai so on..

  20. no name says:

    nnti kalo artis barat n korea dtg bkn main byk yg mlalak..mcm2 praturan..tp bla org sndri yg buat bnde yg terang2 slh sume diam je..malu tgk bnde2 cmni

  21. iruka says:

    cuba dato alif bayangkan dia pula yang kat mekah, bini dia terkinja dengan pengkid. marah tak?

    mujurlah datin tu penyabar. haish apalah nak jadi. dah kaya tapi lupa diri.

  22. kkkkk says:

    Taktik dato nk lariskan perniagaan.
    Tahniah dato, melayu2 bodoh masih ada melindungi dato.
    Mak dia pon sama je. Bonda Rozita kekonon nasihat, jap lg dia pon sebat iklan.
    Tahniah melayu murahan sekalian

  23. Anonymous says:

    Lol.. This people is the type of people what we call “sampah” i dont understand this, u as a man and as a husband and a father u were supposed to be the best role model to people out there who are “some” supporting u as so called orang kaya. Kalau kaya tp perangai macam bodoh whats the use eh? This is when the term of orang ada duit dontknow what to do w their money acting like a moron and making this kind of people famous and the.morons out there supporting their rubbish product beli barang2 sampah dorang pastu jadikan dia manusia sebegini. Kesian betul. Common la jangan hidup mcm orang bodoh if u wanna be rich act classy and tho ure nt educated act like one jgn jadi kaya tapi perangai mcm boyan!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini