September 25th, 2018

Baru-baru ini pelakon Zara Zya menerusi akaun Instagramnya ada memuat naik luahan perasaan menggambarkan beliau seakan patah hati. Ramai yang percaya ia berkait rapat dengan hubungan percintaannya bersama Hafreez Adam. Pelbagai spekulasi yang timbul termasuklah dakwaan mengatakan mereka sudah putus cinta.

Walaubagaimanapun, Zara enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu dan mengakui beliau tidak seharusnya memuat naik kenyataan sebegitu.

Saya tak sepatutnya memuat naik kenyataan terbabit. Namun masa itu hati saya tengah panas dan terlalu ikutkan perasaan. Biasalah adat orang yang bercinta ada pasang surutnya. Cuma, dalam hal ini saya mahu berkongsi apa saya rasa. Tapi bila ada yang menghantar mesej menegur dan menasihati, barulah saya tersedar.

Mungkin terlalu terbuka mengenai hubungan mereka selama ini, Zara memberitahu buat masa ini beliau dan Hafreez mahu memberi ruang antara mereka.

Sumber Berita : Harian Metro


17 responses to “Muat Naik Status Patah Hati : Zara Zya Enggan Komen Lanjut”

  1. Anonymous says:

    Nara,Fad Bocey menang Super Spontan xnak update ke?ke sbb mmg dia beli undi?haha

    • faraj says:

      Bocey..Abam jrr saya Minat..yg dua ekor tu cam Gampang..!!! tak tahu lah camner boleh menang Memang ASTROK lah…hmmmm

    • Anonymous says:

      hahaha tu la kan..pelik..yela rezeki mmg rezeki tp takkan takde masuk sosial media lansung

    • namabiarlahelok says:

      seriously?? bagi saya Abam yang paling kurang kelakar..lebih2 lagi kalau melawak sesorang…memang tak jadi..achey dan fad masing2 ada kelebihan sendiri untuk buat lawak solo..tapi kalau mereka bertiga memang serasi dan best.

  2. Anonymous says:

    Lahhh pipah tu ke punca? Dia lagi?? Tadi hot chick lain ke nak jd punca? Badan sekeping tu gak yang jd rebutan?

  3. anon says:

    dari awal tgk mmg tak serasi..cinta lokasi la sgt..donno why but dorng ni mcm try hard nk tnjuk loving couple but reality they’re not!

  4. Anonymous says:

    Bf sibuk dengan si pipah nasir jer..

  5. faraj says:

    Elok lah ko Putus… BF ko pun gang Mat Kete Tayar terkankang jrrr, buat Malu jrr kalau ko jln Kt Pavilion…..hmmm

    • akak sado says:

      Tu laa sis…menayang sgt kat insta uolzz bercinta…try hard sgt!! Gaya mcm budak2 bru nk up tgh sakan bercinta…sis da berumur kannn…sedang2 jer…sok2 tau nak kawin, kan bgus camtuuu

    • Anonymous says:

      melati pondan dan tayar terkangkang berpisah tiada. Pondan tukar nama faraj dah kena la tu faraj ko faraj plastik kan melati pondan

Loading...