Written by AbangNara | October 29th, 2018

Pernah berkahwin dengan kerabat diraja, kini Amelia Henderson sudah kembali solo setelah perkahwinannya tidak mampu bertahan. Namanya kembali disebut selepas membintangi drama Jangan Benci Cintaku baru-baru ini. Kecantikan Amelia memang tidak boleh dinafikan dan mampu mencairkan para jejaka yang melihatnya. Terbaru, beberapa keping gambar yang dimuatnaik oleh pelakon ini telah membuatkan lelaki-lelaki yang mengikuti Instagramnya tidak senang duduk.

amelia henderson

Ada yang beranggapan Amelia berani ber’posing’ sedemikian kerana dirinya kini bukan lagi bergelar seorang isteri. Malah Amelia turut mengggunakan hashtag #BelanjaEveryDay ketika memuatnaik gambar tersebut. Namun berdasarkan pemerhatian Abang Nara, apa yang dilakukan oleh Amelia tidak lain tidak bukan sekadar memenuhi komitmen dirinya sebagai duta produk salah sebuah jenama baju dalam popular di Malaysia.

amelia henderson

Yang pasti, banyak komen-komen ‘nakal’ yang telah ditulis selepas Amelia Henderson memuatnaik gambar-gambar tersebut.

amelia henderson
amelia henderson

Baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar yang dimaksudkan:-

amelia henderson

amelia henderson

35 responses to Muat Naik Gambar Tampil ‘Daring’, Amelia Henderson Buat Para Lelaki Berdarah Hidung

  1. Anonymous says:

    Harap lepas bercerai ni dia masih bertahan dgn agama dia sekarang ni. Jgn nak Islam atas nak kawin je dulu. Bila cerai balik ke agama asal sudahlah

    9

    1
    • Stupidyou says:

      Dh ex dia yg muslim tu bongoks..
      X pyh fkr negative sgt psal org lain..
      Kalo ko btl2 muslim, ko doakn je dia, jgn ingt dr ko tu syurga sgt..

      15

      2
      • fifi says:

        Aku sokong…kesian kt muallaf mcm dia ni sbb ex husband dia pun mcm x brapa nk practice Islam. Amik pulak non-muslim jadi isteri, so bila dh bercerai ex-wife pun terumbang ambing la & of course life akan sama je. Sbb masa kawen pun ex-husband bengkang bengkok. She’s so cute… Bg aku bukan salah dia sebab dia sendiri x didedahkan dgn Islam yg betul masa perkahwinan yg lama.

        3

        0
    • Anonymous says:

      emmm…patut la kena cerai.

      1

      14
    • Anonymous says:

      tak lama lagi dapat la pak menteri. no 2 pon takpe.

      1

      2
  2. anonymous says:

    Masih Islam kah atau dah menyelam?

    3

    1
  3. Anonymous says:

    puting dh hitam

    0

    8
  4. Anonymous says:

    atas urusan kerja..janji duit masuk. Kalau x mcm ni, siapa nk bagi duit, bekas laki pulak bkn ada bagi nafkahpun walaupun berceraikan.

    4

    0
  5. anonymous says:

    is she ever a muslim ?

    1

    0
  6. Anonymous says:

    ini bekas anak raja Juliana Evan nak tunggu lah… macam Fauziah Latif juga

    1

    0
  7. Xde la cntik mne pn says:

    Hdung aku x bdarah pn!!btul ke dia islam,tkut pd nma je.

    14

    0
    • Stupidyou says:

      X pyhla ko ingt ko tu bgs sgt.. dh org muslim pn lagak mengalahkn org kafir.. pastu ko plk nk org mualaf tu act btl2 ikt Islam.. mcm mana tu?

      3

      9
      • milah says:

        confirm mmg kau ni amelia. tu yg komen sana sini bersepah marah sgt. kah kah kah. sentap doooooooo… boooooooooo

        0

        0
  8. wekkkkkkk says:

    Amelia..apa kata ko dgr lagu Lau Kanabai nana Habib by Ab Rahman Muhammad, pasti ko insaf..

    0

    2
  9. Anonymous says:

    Muka cantik sempurna tapi jadi janda jgk..ssh nk ckp pasal jodoh ni..ni yg tgh dok fikir nk kahwin ke tak ni..tak kahwin nnti…ehh susah lh ni..ada kwn tu jadi isteri cantik,baik,taat n ada ank lengkap tapi masih kena cerai…cuma gara2 suami terjumpa kekasih lama…eh..cam tak adil la plk..allahu..

    30

    0
  10. El says:

    Kahwin dengan kerabat raja, dato’, vvip ke, kaya raya pon tak jamin kebahagiaan

    11

    0
  11. Pohdah says:

    Yang bermasalah adalah lelaki!!!!!

    14

    0
  12. Kkkk says:

    Abg nara pun bdarah hidung ke.HAHAHA.Jrang nk tgok abg nara tulis sendiri gosip selalu iklan2 je..

    2

    0
  13. Tk says:

    Nara. Cer ko tukor topik gosip jap. Jom kita sama sama doa untuk flight Lion Air yang hilang tu. aku sedih sangat tenguk video perumpang penmpang berdoa dan melaung Allahu Akbar.

    9

    0
    • Juli says:

      Huhuhu..mmg nasib tgh menimpa2 ka Indon masa ni..dugaan buat Pak Jokowi ni..minta dijauhkn bala utk negara m’sia yg tercinta..
      Innanillahiwainailaihirojiun..Al Fatihah utk yg terkorban n tabah utk yg selamat.. Aamiin..

      8

      0
      • Pohdah says:

        Iya betul tuu…jadikan Palu sebagai itikbar…wahai 32 000 LGBT di Malaysia!!

        4

        1
        • takpenting says:

          hitamnya hati awak semua ni, entah apelah difikir bila berdoa. sama macam tak sembahyang. mengadili orang no.1. diharap suatu hari awak2 juga ditakdirkan mengalami bencana dan perasaan yang sama. fikir-fikirkanlah.

          1

          0
        • Pohdah says:

          Ape yg awak merepek, Tak Penting? Hanya suruh dijadikan iktibar sebelum ditimpa bencana…sekadar nasihat sesama umat Islam…tanggungjawab kita semua, mengingatkan….melainkan awak bukan seorang Muslim!!!! ALLAHUAKHBAR & Asalamualaikum!!

          3

          1
  14. Anonymous says:

    Tak nak tngklh x pasal2 berdarah pla hingus aq

    0

    0
  15. aih says:

    that breast.. lovely!…. just wonderful figure… correct bra fitting… those breast looks awesome girl!.. breasts not saggy,.. just solid and firm.. nice to hold and see.. lovely view… letak muka situ dan baring idaman setiap lelaki..

    0

    9
  16. senyum manis says:

    ex hubby x dapat didik dgn baik sorang mualaf – ko ceraikan dia tanpa bimbingan agama
    errmmm…. semua salah lelaki

    8

    0
  17. tipahhhhh says:

    tulah kadang2 jantan melayu muslim ni, ada pangkat harta sikit, taste mesti mix,pompuan melayu pangkah xde standard konon,kalau bimbing xpe, ni x, masa kawin pun hanyut, kena cerai lagilah hanyut.. aku xsalahkan yg mualaf ni , sbb terang2 mereka perlu dibimbing, tp yg muslim tu? ko da buat orang masuk islam bagus, tp xbagusnya ko biarkan hanyut..ni yg buat kesucian agama islam tercemar n buat orang non muslim takut nak kahwin dgn muslim. Manalah family deme ni xmarah. aku xckp kes amelia ni je, depan mata aku banyak da jadi.. satu contoh, jantan melayu ni taste dia chinese, awek semua chinese sampaila satu minah ni tangkap cintan sanggup masuk islam, tup2 dia tinggal ja pompuan tu.. abis da terkontang kanting pompuan tu xde arah.

    0

    0
  18. hantu says:

    tak payah sembang islam sangat kalau sendiri pun tak sedar duduk dlm mengaku

    1

    0
  19. Anonymous says:

    berdarah hidung lah sangat…nara yg berdarah hidung

    2

    0
  20. aku says:

    dah rezeki dia bagi kita sebagai harus berterima kasih terhadap beliau..walaupun sekadar sipi-sipi…janji boleh membuat kami stim hahahahahah hauk la ko pempuan…baik ko telanjang je…….xde beza la dol…samdol

    0

    0

Leave a Comment

Optional