Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Muat Naik Gambar Tampil ‘Daring’, Amelia Henderson Buat Para Lelaki Berdarah Hidung

Pernah berkahwin dengan kerabat diraja, kini Amelia Henderson sudah kembali solo setelah perkahwinannya tidak mampu bertahan. Namanya kembali disebut selepas membintangi drama Jangan Benci Cintaku baru-baru ini. Kecantikan Amelia memang tidak boleh dinafikan dan mampu mencairkan para jejaka yang melihatnya. Terbaru, beberapa keping gambar yang dimuatnaik oleh pelakon ini telah membuatkan lelaki-lelaki yang mengikuti Instagramnya tidak senang duduk.

amelia henderson

Advertisement

Ada yang beranggapan Amelia berani ber’posing’ sedemikian kerana dirinya kini bukan lagi bergelar seorang isteri. Malah Amelia turut mengggunakan hashtag #BelanjaEveryDay ketika memuatnaik gambar tersebut. Namun berdasarkan pemerhatian Abang Nara, apa yang dilakukan oleh Amelia tidak lain tidak bukan sekadar memenuhi komitmen dirinya sebagai duta produk salah sebuah jenama baju dalam popular di Malaysia.

amelia henderson

Yang pasti, banyak komen-komen ‘nakal’ yang telah ditulis selepas Amelia Henderson memuatnaik gambar-gambar tersebut.

amelia henderson
amelia henderson

Advertisement

Baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar yang dimaksudkan:-

amelia henderson

amelia henderson

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. aku

    October 31, 2018 at 7:57 am

    dah rezeki dia bagi kita sebagai harus berterima kasih terhadap beliau..walaupun sekadar sipi-sipi…janji boleh membuat kami stim hahahahahah hauk la ko pempuan…baik ko telanjang je…….xde beza la dol…samdol

  2. Anonymous

    October 30, 2018 at 1:41 pm

    berdarah hidung lah sangat…nara yg berdarah hidung

  3. hantu

    October 30, 2018 at 10:48 am

    tak payah sembang islam sangat kalau sendiri pun tak sedar duduk dlm mengaku

  4. tipahhhhh

    October 30, 2018 at 8:54 am

    tulah kadang2 jantan melayu muslim ni, ada pangkat harta sikit, taste mesti mix,pompuan melayu pangkah xde standard konon,kalau bimbing xpe, ni x, masa kawin pun hanyut, kena cerai lagilah hanyut.. aku xsalahkan yg mualaf ni , sbb terang2 mereka perlu dibimbing, tp yg muslim tu? ko da buat orang masuk islam bagus, tp xbagusnya ko biarkan hanyut..ni yg buat kesucian agama islam tercemar n buat orang non muslim takut nak kahwin dgn muslim. Manalah family deme ni xmarah. aku xckp kes amelia ni je, depan mata aku banyak da jadi.. satu contoh, jantan melayu ni taste dia chinese, awek semua chinese sampaila satu minah ni tangkap cintan sanggup masuk islam, tup2 dia tinggal ja pompuan tu.. abis da terkontang kanting pompuan tu xde arah.

  5. senyum manis

    October 30, 2018 at 8:20 am

    ex hubby x dapat didik dgn baik sorang mualaf – ko ceraikan dia tanpa bimbingan agama
    errmmm…. semua salah lelaki

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top