Written by serenity | April 6th, 2018

Saat ini Ude Wahid dan isterinya, pelakon Izreen Azminda nampaknya sedang menyulam bahagia. Kedua-duanya telah mengaktifkan semula akaun Instagram masing-masing tetapi masih mematikan fungsi komen.

Terbaru, Ude Wahid telah memuat naik gambar sarapan roti telur yang disediakan oleh Izreen Azminda untuknya.

Ude menulis:

Bagaimanapun, ada yang menganggap Ude memerli bekas isterinya, Intan Liana Salleh dengan memuat naik gambar dan kapsyen tersebut Ini kerana Intan beberapa kali membuat kenyataan  telah ‘move on’ sebelum ini.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Akibatnya, Ude dan Izreen masih dicaci maki Netizen di Instagram:

Sementara itu, Intan Liana semakin rancak dalam bidang peragaan. Terbaru, wanita itu menjadi model koleksi busana raya Annas Easkey, serta dihujani tawaran membuat pelbagai ulasan produk di Instagram. Malah, dia menjadi tetamu rancangan Meletop ditemubual oleh Neelofa dan Nabil baru-baru ini.

Selamat maju jaya diucapkan buat mereka bertiga.- beautifulnara.com

Sumber: Instagram Eh Sentap Pulak

142 responses to Muat Naik Gambar ‘Roti Telur ‘Move On”, Netizen Kritik Ude Wahid Perli Bekas Isteri

  1. makmawar says:

    sikit ari lagi guna telur kau lah kude ouiiibuat roti,,,,aku nak tengok berapa lama marriage ni boleh tahan…paling lama 2 tahun………………pas tu bawalah telur kau naik tangga mahkamah syariah……..kifarah

    141

    0
    • SuperFox says:

      Btul… Sian ko Kude, ko sanggup curang dan ceraikan bini pertama, roti telur jer yg ko dapattt??? Ish ish ish… pompuan camni yg ko buat bini. Roti telur pun rupa macam sampah, patut la ex-laki dia ‘move on’ kah kah kah

      96

      0
      • Anonymous says:

        Tu bukan roti telur move on tp tu roti sedeyyyy… Tngok pun sedeyyy.

        67

        0
        • Anonymous says:

          Kalau Nara x tulis roti telur, mmg aku tgk gambar je tak boleh teka apa benda tu. Sekarang makan roti telur kecut bolehlah rs bahagia. Nanti Izreen nak beranakkan anak dia, dia cakap lah dah takde hati.

          13

          0
        • nana says:

          dah la jamu mak mertua dgn nasi ayam bungkus pastu hidang kt laki roti telur serupa kain buruk. aku rase kude ni kena bodoh ke apa? patut la semua jantan ber’telur’ tinggalkan bini ko kude. maybe ko je spesis jantan bodoh bajet hensem dpt lak bini bodoh bajet cun. SESUAI KAU. baru bodoh er…. jodoh nm nye.

          13

          0
        • CNN says:

          Naraaaaaa plssss stop making these stupid people famous… stop cerita pasal 2 mangkuk ni… tgk senyumam izreen yg berjaya runtuhkan rumah tangga org make me sick!!!

          11

          0
      • T says:

        Ak syak izreen yg buat post sebenarnye kt ig ude ni
        Sb lelaki susah sikit la bab perli2 ni lain la kalau kunyit2
        eh btw sadis betol roti tu..lol

        122

        0
      • nana says:

        pergh….. dh la nasi ayam bg mak mertua mkn pon bungkus pastu roti telur serupa kain buruk. mcm sial skill msk die. tu pon mental boleh bangga masuk ig. hrp dpt bini makeup tebal je la wei. tak pe la kawen free, bini baru bayar semua. apa ada hal.

        9

        0
      • Anonymous says:

        Tak ubah macam budak2 laki bini ni.Perli dia macam ‘haha,kau kalah aku menang & menangis la lagi’.Lepas tu pada orang2 yang mengecam dia ‘peduli apa aku’ & post gambar2 mengada & manja.Betul tak?Tak ada langsung basic human empathy & sensitivity pada Intan.Kau treated Intan macam sampah Ude.Tak takut ke kalau lepas ni kalau ada anak perempuan dengan Izreen,dia dilayan suami macam kau layan Intan?Ingat kifarah tu ada ye.

        72

        0
      • minah jambu suka sahara yaakop says:

        roti telor move on …tu si dua ekor ni sindir nye ex bini suroh move onnnnn ..kenape ude kasi talak satu aje tak tiga ??? maseh sayang lagi ke ngan ex bini yg kate dh tkde hati tu ?? dh telanjur talak kasi lah rabak2 ! dh gatal sangat nak kawin ngan pompan jahanam ni ..kasi talak satu huh ! penakot tkde buah pelih huh ! dapat bini yg baik setia jaga rumah tanga n anak2 ngan janda ni jugaaak yg dia nak kawin..tuhan kasi mandul baru tau huh !
        ;

        19

        2
    • hmmm says:

      Nampak dalam meletop ari tu Intan jawab berlapik jer takde pun perli2 tentang apa yang berlaku terhadap diri dia. Semoga terus positif dan sabar menghadapi ujian..

      54

      1
    • kak milah says:

      tapi ude ni memang handsome ah. kulit cerah, rambut lurus, badan slim. sure sedap ja dia ni. hmmm

      0

      84
    • Anonymous says:

      Roti telur sungguh tk menyelerakan aku tgk..lunyai..macm pembuatnya jugak
      Pas tu takut bukak ruangan komen..takut kena kutuk..senang2 ghaibkan ajer diri tu…itu lagi afdhal..

      28

      0
    • Anonymous says:

      wanita seharusnya dihargai,,,kan mentallity,,,

      8

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      ape punye roti telor ni kerrepot aje ! nenek minah jambu buat roti telor lagi cantek…konon sedap huh ! eksen aje tu sengaja nak tunjok ngan ex bini huh ! just wait n see aje..

      11

      0
    • Your inner self says:

      Ude ude ude.
      Ko ni dah mendedahan roti telur izreen yg x semenggah tu. Memalukan izreen, dah trdedah betapa dia sgt low class.. Dah tu membuatkan anak ko nnt benci ko kerana menyindir2 mak dia. All these records ok! Your kids can see how terrible you are. You got everything to lose, nothing to gain by doing this. Pure stupid. Matching dgn izreen

      42

      0
    • Anonymous says:

      Boleh sempat senyum perampas ni..happy tgk orang lain derita ya dua2 ekoq ni?

      8

      0
    • Rara says:

      Move on la izreen ude. Terimalah hakikat korang dibenci, intan disayangi. Jgn sakit hati kat intan. Peace! Heeehehhe

      13

      0
    • Ayoyo says:

      Klu nk perli pun, tunjuk la mknan yg betul menyelerakan ckit..choc cake ke..cheese cake ke..ni idok, comot cam hati pasangan bingai ni jugk , bg monyet pun monyet xnak roti telur tu. Nk sakitkan hati org, x terkesan pun, sbb semua org backing intan. Skali, izreen n intan yg tambah hina. Alahaiii..

      15

      -1
    • Anonymous says:

      Kuda dah dpt nonok baru..lupa dunia

      0

      0
  2. nyampah! says:

    Bagus sangat la tu!! dua2 pun celaka.

    0

    0
  3. yatie3034 says:

    muka minta penyepak..meluat aku tgk dua ekor nie..phuii

    74

    0
    • I love onion says:

      Senyap jela syaiton…netizen da lupa …ko plak memprovoke netizen membawang lg…. ayuh acik2 bawang jom membawang…

      1

      0
  4. abcd says:

    jantan takguna , telur dahlah macam teloo kau kerepot , geleber . hahahah dengki dgn intan . takbole moveon le tu

    49

    0
  5. Indonenong says:

    Memang yang paling nikmat buatan istri tercinta… Yum… Yum… Selamat sarapan semua

    -1

    70
  6. lol says:

    nara, tkr laa cite lain… psl noryn aziz tu… dah kenapa dia tu?

    15

    0
    • SuperFox says:

      Nara selalu slow. Kene check out Owh Moon punya website kalau nak berita terkini hiburan sensasi. Tapi commenters kat Nara paling best hahaha #BebawangUnited. Tu yg kene gak masuk Nara in the end…

      39

      0
      • Minah ke do says:

        Hahahaha..kan,bab brte nara lembab sb asik dok copy cte dr org je..tp ske bc sb komen2 org kt cni..lgpn kdg2 dr komen tu ade yg bg info btul..cthnye kes si kude n jering nih..aku msk roti telo lg cntik weh..ni kalo cep wan tgk,dicampak ke tong sampah selayaknye..aku rse pn ni diupdet oleh jering sndri,bkn si kude..kalo brni onla komen kt ig..nk tgk brp tabah ati dorg kne maki ngn mkcik2 bwg hari2

        13

        1
      • Jenab says:

        Yeeeeksss tak selera tgk roti telur nih! Pemalas punya pompuan.

        13

        0
      • Anonymous says:

        Aku masuk sini sebab nak baca komen je..hahaha

        23

        0
      • terkena says:

        aku betul2 google owh moon. haram x jumpa blog apa yg keluaq bulan. rupanya oh bulan. jilaka

        2

        0
  7. nok gebuzzz says:

    kuang hajor korang ek!!ingat weiii…kifarah tu ada….

    20

    0
  8. Wekkkkkkk says:

    Buat roti telur tu mcm mls dn nmpk buruk. Seburuk hati ko jeringg.
    Malas punya roti..sekeping di cmpk dlm telur dn goreng..mmg nmpk hodoh..dn itu breakfirst org mls dn x tau mskk
    Roti tu klau org rajin..mesti sekeping potong 2 dn goreng..baru cantik dn mkn slow2.
    Roti tu buruk..seburuk hati.nyer.

    58

    0
    • SuperFox says:

      Wekkkkkkk (okay cukup 7 huruf k dia) tu yg nama dia Roti Telur Move On. Lepas laki dia makan confirm move on. Mati pucuk tengok rupa roti telur ni kikiki

      20

      0
  9. Natasha says:

    Aku tgk gambar caption ingtkan cakap pasal benda ‘tu’ since ‘sedap sangat’.. mati2 ingat buat oral.. roti telur je ke rupanya,, haih, kotor mampos otak aku

    16

    1
    • SuperFox says:

      Hahahahahahahahahahah *pmsl

      3

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      hahahaha…lempar ngan telor lembek baru kau tau hahahahahiiiiii…! kepala hotak kau ni sama ngan kepala hotak minah jambu asek ingat yg bukan bukaaaaaan aje…

      0

      0
  10. anonymous says:

    aku rasa si intan ni tak ada rezeki dgn si haprak ude ni,inshaallah intan akan berjaya dan hidup senang barulah ude akn terkilan sob sob sob

    23

    0
    • ... says:

      yang sebenar nya si intan tu dah lama move on.. netizen ni yg lebih2 selalu maki hamun luar dalam seolah laki or bini dia yg kena kebass. those netizen yg belom ada pasangan tu beringat sama selagi terasa diri tu manusia jagalah sikap. #bukanpeminatsiapasiapa

      2

      12
      • bkn ustaz says:

        kau nk ending baik2 ko buat cara baik. kalau ko dh mcm taik mmg mendapat taik la. anggap je la ni balasan dan ujian. baru kena sembur dgn netizen dh hati koyak. pastu acah2 mangsa. ko citer psl tuhan tp ko lupa balasan tuhan. buat taik niaya org tp nk feedback baik2 je. simpan bahalol tu jgn kasi turun kt keturunan ko.

        15

        0
  11. mizz tempoyak says:

    bhahahaha…. seronok si jering menyondol si kude tahi lalat berbulu. xyah la direbutkan si kude telor geleber….haktuihhh

    15

    0
  12. melati says:

    Halal ker Roti Telor tu??? maklum lah Khinzir yg buat…hmmm

    56

    0
  13. Anonymous says:

    Org baru menikah..semua pun sodap..tunggu.je nnti..2 tahun atau 5 tahun…buat roti telor pun dh tercebik nnti lki tgok..
    Ah mkn kt luar je lh.

    10

    0
  14. Anonymous says:

    Ude ko happy x skrg..klau ko happy.ko tak muncul dlm mna2 gosip nih.
    Ko nyesal kn..sbb tu hti x keruan.
    Smpai mkn roti telurpun perli org.

    17

    0
  15. mak says:

    kuangajaq jantan ni!

    11

    0
  16. miss A says:

    sarapn telur dalam bekas plastik murahan~ pemalasnye bini.. buatla sandwich ke nasi lemak telur ke.. ni takat telur dadar je nak dibanggakan alahai sedih hidup kau!! to intan.. u go gurl!! moga murah rezeki!!!

    44

    0
  17. kui3 says:

    HAHAHAHAHA ni rupa roti telur ke…benyek smcm je…xterliur langsung tgk roti telur ni huh….pndai buat ke x ni?????????

    23

    0
  18. TelurBulatkuHangus says:

    ye lah kot roti telurnye sedap..kuang..kuang…kuang….. ye ke izreen sedap “TELURNYA” tu?haha…betul la..roti telur tu nampak mcm masak tym malas n hati panas.. tuang sekali ke telur tu kat kuali..haha…gamaknya lunyai gitu da “Telurnye” ye Ude..geleber da..hua hua hua…adei..mencarut plak i…

    10

    0
  19. zs says:

    Aku kan kalau nak upload gbq makanan pun nak kemas2, bersih2, cntik2.. kalau nak bawak bekal p opis pun aku beli bekas yang cntik2.. lawa2.. br berselera nak makan..
    #sajanakcakap

    40

    0
  20. Mat K says:

    Angkuh. Tak lama bang. Jangan naya anak-anak tu.

    17

    0
  21. Chef says:

    Roti telur ni also known as French Toast.
    Tgk gambar mcm masak tak ikhlas je. Secincai-cincai kitalah, roti tu kita potong jd triangle, biar cantik, proper, berseleralah org yg nak makan nanti. Maybe mamat ni tak penting dalam hati bini dia. Sbb tu takde effort nak present cantik2.

    22

    1
    • SuperFox says:

      Yea, French toast bukan rendang k, xperlu nak nampak soggy lembik macam rendang. Karang chef British bodoh confuse lagi tgk roti telur move on katanyer ni huahaha

      12

      0
    • Minah dah geram says:

      Alaa aku pn kdg xptg 3segi pn roti tu tp msh cntik gk kejadian die dr gmbr di ats..ini cm main cmpak telo n roti dlm kuali je..bljr ckit ikhlas utk msk bg laki ko mkn jering

      9

      0
  22. Anonymous says:

    Mcm roti telur segera je tgk..baru panaskn dr mucrowave tu pun nk tayang..intan dh hebat roti telur ni x mainlh makanan x sihat..

    7

    0
  23. Jom Karaoke says:

    En. Ude, kau ni langsung tiada rasa kasih selama beristerikan Intan? Tiada rasa kasih untuk anak-anak? Tidak pernah menghargai Intan yang bertarung nyawa membawa, melahirkan dan menjaga zuriat kau? Jadi selama ini, kau rasa apa? Just utk siok siok? Sigh….

    15

    0
  24. 8 says:

    Allah knows what is best for us. And obviously this jantan is not the best for Intan. Busuknya hati, she is the mother of your children. Or have you forgotten about them too?

    31

    0
  25. Mama Bella says:

    Ku rasa.. Bukan use yg at caption gitu… U know who…

    10

    0
  26. Anonymous says:

    Prngai lelaki dayus..memng yg baik dpn mata die x nmpk punye..yg pompuan sundal jugak yg nmpk baik dmata die..sesuaiii lh tuu.

    6

    0
  27. Anonymous says:

    Abaikan la diorang ni. Sekarang ni ada marketing pesen pelik sikit, makin ramai orang anti kau makin laku la kau. Aku duk perati je budak2 buat benda bodo untuk dikecam. Lepas tu terus jadi instafemes budak tu. Kalau kita tak layan diorang ni baru la krik krik diorang ni

    13

    0
  28. Anonymous says:

    mkn roti telor sje kah??

    4

    0
  29. Power rangers pink says:

    Tak payah nak bcerita bab telur sgt lah. Nak perli intan la tu telur dia si jering yg dapat. Tuihhhhh! Ingat dia sorang je ada telur? Semua yang namanya lelaki tu semua ada telur la. Intan tu tak hadap dah pun telur engkau! Tak payah perli2. Pergi je honeymoon dengan bini baru kat pluto sana. Jangan balik dah!

    12

    0
  30. Anonymous says:

    Telur ude wahid kah tu? Dah terpecah sebab hari2 izreen picit . Sampai melecet telur dan batang ude dan lubang izreen… tu lah jdi mcm tu…kesian ude wahid dayus dan izreen aznam peroboh masjid yg di extend…. gembira nya ibu bapa mereka anak2 berjaya berbahagia

    6

    0
  31. UdeYangTakMOVEON says:

    SI KUDE ni yang x leh nak move on! mcm babi la jantan ni! memang layakla kau dengan izreen tu. both of you deserved each other!

    1

    0
  32. Mia says:

    Roti telur ke tu? Awat teruk sgt rupanye.. hahahaha.. presentation x lawa langsung.. bekas lak mcm bekas putih bila beli mknan take away.. nak bg bekal kat laki buat la semenggah sikit izreen.. bekas pun yg cantik.. kata sayang ude.. heheheheh.. but seriously buruk la ur roti telor.. x lalu dek tekak..

    10

    0
  33. ain suzana says:

    roti telur apa camtu…hahahah. punya la teruk rupanya pdhal plg senang nak buat.

    5

    0
  34. Anonymous says:

    Astaghfirullahhh….netizan ni, roti telur punya hal pon sampai nak memaki hamun org,mengkhinzirkan org….dah2 la tu, tak takut ke kifarah dari Allah….

    3

    4
    • Anonymous says:

      U tak tau ke..kinzir tu kn suka menyondol..betullah yg melati ckp tu..kinzir x kira siapa…dia sondol je..hak org mana dia kisah…samalh dgn pembuat roti tu.

      6

      0
  35. Anonymous says:

    Allahu Akbar……knpe la manusia2 di dlm ni begitu teruk betol menghina,mencaci,sehingga menyamakan sesama manausia sebagai khinzir….sudah2 la tu…kut iya pon tak suka dia org berdua ni, jgn la sampai begitu sekali….sebenarnya netizen2 ni yg tak boleh move on,si intan dah pon move on, yg korg nitak boleh move on lagi kenapa, mcam la masjid2 korg ni yg kena extend…..

    16

    -5
  36. puaka says:

    Tak kisah lah ude… move on ke tak.. yang pasti kitorang memang boikot izreen ni… memang tak nak dah dia dalam industri.. uols move on la macam mana pun okay…. uols post la gambar macam mana pun mesra ke.. meramas ke.. buat roti telur setempek letak dalam bekas ke… so what? ahaa.. no more izreen in tv… kalau keluar jugak memang kena kecam la tv tu ok…. tayang la gambor muka mcm itik pun izreen

    10

    0
  37. mak cute says:

    ala…tgh baru tjk suweet2 la korg skrg…perli ex wife…masa korg akan tiba…Allah tu ada..

    5

    0
  38. Anonymous says:

    kan masih wangi telor macam gitu pun dia selera makan. kalau aku baling kat tembok sua so tak appetizing langsung. Nampak sah pemalas mual nya tekak aku tengok.

    6

    0
  39. Anonymous says:

    Loorrr aku tgk roti telur pun tak menyelerakan.. tu roti telur ke kain buruk? haihhh.. sorry bukan nk persendakan makanan tp tulaaaa..

    7

    0
  40. kakikucinghitan says:

    sadisssss roti telur… aku kalau buat roti telur… potong dlu roti tu sampai jadi segi tiga… pastu potong lg kt tengah2 biar jd segi tiga yg kecik skit.. pastu celup telur n goreng elok2… xde geleber2 telur tu… kalau nk bekalkan, aku buh dlm bekas elok2.. siap dgn sos cili.. kalau mkn kt rumah, susun mcm kipas roti tu… ni seketul pelepekk mcm tu.. haiisshhhh

    8

    0
    • wekkkkkkk says:

      lepas di goreng..angkat..dn siap potongkn tepi2 yg kering2 hasil dri titisan telur tu kn..cantik je.. 1 keping potong 2 atau 3. Nampak gebu je lpas angkat dri kuali sbb telur lebih.
      Ini kt atas tu kedekut telur..kemek je ropanyer…sadisssss u kata

      3

      0
  41. Anonymous says:

    nak buat jugaklah roti telur mlm ni sbb belum gaji..sbb tulah mereka makan roti ni sbb dh sengkek lh, rezeki dh kena cut 1 / 1.

    8

    0
  42. wekkkkkkk says:

    kalau boss kedai mamak tengok..mcm ini ke ropa “roti telur melayu”..burok betol rupanyer..kata boss mamak tu.!!!!!
    ..tapi asal akunyer lain.

    2

    0
  43. Anonymous says:

    Takut dan ngeri betol membaca komen2 netizen dlm ni….ya Allah,tak takut ker, dosa dengan Allah kita boleh bertaubat dan mohon keampunan dari Nye, tapi dosa sesama manusia kita kena mohon ampun dan maaf dari org yang kita caci dan hina, selagi org tu tak maafkan kita, kita tak akan terlepas di SANA nanti, Allahu Akbar….

    3

    6
    • ude says:

      lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bapuk hang pun baca beautiful nara pas tu jadik bapok bawang…..cepat pi baca quraaan………………

      4

      2
  44. Anonymous says:

    Nak tergelak pon ada baca komen2 netizen ni….korg beriya maki hamun dia org berdua, tpi dia org apa pon tak kisah….korg tak letih ke mengomel jerrr,dosa pon dpt….

    4

    4
  45. bibik_cun says:

    Dari aku puji roti telur tu, baik aku puji taik lalat si ude ni.. manisss

    0

    5
  46. hawau says:

    menyampah gile tgk mke si jering ni.. msti die rasa die dah win sbb dapat si ude taik lalat tu.. lain mcm style si jering ni extend masjd yg mcm die ckp sblm ni

    3

    0
  47. Anonymous says:

    Wahai ude April 6 at 3.53 pm, jgn nak kaitkan baca quran dalam hal ni yer….awak seolah olah mempermainkan al quran….. ker, kau tak pernah baca quran….ye la kan…asyik sibuk membawang jer dlm ni, sampa iterlupa nak baca quran yer…

    5

    0
  48. Anonymous says:

    aku ni tak lah pandai masak tp takat roti telur cenggini rupa kesian tgk cara ude nk move on… sedap lagi tgk roti telur aku masak seketui2 aku bole buat penuh telur… ni dah rupa jenis masak letak roti dlm kuali pastu siram telur.. penyek serupa stail goreng telur jer… buruk cenggini tak lah upload buat malu bini muda jer…

    5

    0
  49. Anonymous says:

    Jantan sial mmg sesuai dpt betina sial…betina pulak yg mcm bohsia x laku…aku mmg x bolehla bygkan tgok betina ni menyengeh klu berlakon…aku rasa nak penampor jek bg gg dia berterabur…bodohla mana2 penerbit amek dia ni berlakon…yg jantan tu pun muka x tau malu ke ap,???…sindir2 dah mcm perempuan pulak perangai ko…hadapla bekas janda org tu…betina yg diceraikan diset pengambaran tu…

    1

    0
  50. Anonymous says:

    Kenape teruk sgt rupe roti telur tu?. Kot ye pun kerat la dua roti tu. Lpas tu bekas die bekas pakai buang pulak tu. Nak bg laki bekal makanan kot. Buat la proper sikit. Sian la ko ude kene cincai je bini ko buat kat ko.

    6

    0
  51. 030303 says:

    Have some reapect to mother of your children Ude.

    9

    0
  52. Yekeni says:

    Rasanya the ex dah move on kot. The guy also dapat a downgrade bukannya upgrade. Takde apa yg nak dimegahkan. Tak cantik, kedengkek, mulut tong sampah, sama mcm roti yg dia buat. Even My hubby yg tak tau masak makes me a better looking roti than that. What’s there not to move on? Yg upgrade adalah intan. Moved on to a better life.

    10

    0
  53. Melody says:

    Kes cerai sudah selesai. Tapi Ude ini masih pula tak boleh move on. Asyik2 perli Intan. Intan lebih mendiamkan diri, hormat bekas suami. Ude pula yg meroyan dgn bini baru. Opsss.. Jgn lupa anak kandung sendiri ye..

    6

    0
  54. abam sado says:

    Breakfast mkn tu je? Sian nasib ko ude. Masakan paling malas sekali. Kalau abam, abam letak semula bini tu dkt tong kitar semula. Malulah buang keluarga, tinggal anak bini, last2 breakfast makan roti telur cincai je.

    6

    0
  55. Anonymous says:

    that’s the worst roti telor i’ve ever seen in my life..

    8

    0
  56. Milah says:

    Dua2 muka mintak penamporr…xyahla nak tunjuk2 muka lg menyampah tgok …yg betina tu xde dlm industri ni pun xpe…xde rugi ap2 pun bg ktorg…menyampah tgok klu dia berlakon …masa menyengeh tu…mmg nak lempang jek muka…bg senger mulut tu…dasar bohsia…dasar janda miang….izjering azmiang…dulu mmg elok ko kena cerai kat set pengambaran…

    7

    -1
  57. Anonymous says:

    Aku nampak mcm kain buruk jer….takkanla roti telur buruk sgt mcm tu..kesian aku kat ude…dpt bini dah mulut senget,pahtu nak masak roti telur pun mcm muntah kucing

    6

    0
  58. Anonymous says:

    Roti telur ke spender basah tu?

    6

    0
  59. Kedondong says:

    Aku doakan intan dapat suami yg bail hensem dan kayo Serta hidup bahagia. Aku juga doakan izreen Dan ude bahagia sebagai suami isteri. Walau dia pilih suami org…aku respek dia pilih ude yg takde ape2. Aku harap semuanya bahagia. Janganlah ada lagi cerai berai…bergehar arasy Tuhan.

    3

    7
    • Atan says:

      Bagus kedondong. Doakan yang baik2 buat kedua2 pihak kan. Sebab Jodoh tu urusan Allah kan. Siapalah nak tau andai bukan dgn Izreen, kalau ditakdirkah jodoh Ude/Intan sampai disitu sahaja, tetap bercerai. Siapalah kita kita semua nak menghukum Jodohnya Izreen/Ude dan Cerainya Ude/Intan. Hukum itu adalah urusan dan rahsia Allah SWT.

      2

      4
    • Anonymous says:

      Tapi ada sdh bercerai….. intan dah dicerai laki izreen… mcm mana tu dah bergegarlahkan……

      0

      0
    • boikot izreen says:

      ko respek izreen pilih ude yg xde ape2????

      fyi, ude ada 2 anak kecil n sorg isteri yg bergantung harap pd ude tau…
      ude ada komitment n tanggugjawab pd anak, isteri, keluarga sendiri n mertua…

      xfhm mcm mana ko boleh respect dgn pmpuan yg selfish mcm ni…
      pmpuan yg hancur kan 3 hati paling dekat dgn ude…
      pmpuan yg tergamak buat 2 anak kecil dpt kasih syg bapak secara PART TIME…
      pmpuan yg selfish jadikan ude ayah secara FULL TIME pd anak tiri…
      pmpuan yg tergamak biarkan sorg pmpuan lain terkontang kanting ditinggalkan suami

      pmpuan yg sanggup tgk pmpuan lain menderita sedangkan die bahagia..

      pmpuan yg menyalak2 di media sosial ttg keburukan madu, seakan2 die tu sempurna

      xperlu kite salah kan takdir..mmg semua org dh akur takdir diorg..cuma ramai yg kecam sikap pasangan ni yg terlalu sombong

      0

      0
  60. Ainto says:

    Sy ingt umh artis ni pkai bks2 mhl..tp mcm kita juga….knp x truk dlm bks yg cntik sikit izreen…

    4

    0
  61. Kah kah kah says:

    Tak faham la nape you all masih kutuk kutuk Jering n kude …. They deserved each other …

    2

    5
  62. Kote Ude says:

    Apa lg nak kata? Roti telur gelap je dapat dihidangnya

    0

    0
  63. Mak bawang says:

    Kah kah kah ni mesti izreen mcm move on sangat walaupun roti telor kain buruk tapi ada suami nak makan tak macam intan xde suami

    Bekas plastik tu mmg recycle kan…smua low class!!

    They deserved each other dengan menghancurkan harapan intan dan anak2

    3

    0
  64. Anonymous says:

    nasib baik my husband x mkn roti telur.. ??????

    3

    0
  65. Anonymous says:

    Biar kan ude dgn izreen tu makan roti mcm tu dah mereka berseni merobohkan masjid, yg penting #boikot izreen dan ude, diam2 je lah….. kan ude wahid izreen aznam

    3

    0
  66. Anom says:

    Entah kenapa..aku rasa kesian sgt tengok ko ni.. jgn ckp kt org..ko pun kna move on.. kebajikan anak anak jgn diabaikan.. bukannya ko xmampu khenn…. mcm mcm hall…

    3

    0
  67. Anti Jering says:

    Laaaa roti telor ke? .. Ku sangka kan telo dadar kroh krohhhh

    4

    0
  68. Che ta kodiang says:

    wow pandainya hang masak..roti telur kedut ketepek…oii kalau ghupa mcm tu toksah tayang laa..buat malu kaum jaa..

    1

    0
  69. Qalbu says:

    Ude wahid oink oink, masakan intan bertiang2 lg mnyelerakan. Tgk dia upload apam balik, cucur manis, lempeng cicah sambal, penkek…mmg tak trlawan dek jering. Kesian ko downgrade kan bini, dah lah bini trpakai..

    5

    0
  70. Anonymous says:

    Ude yg x move on sebenarnya..apalh breakfast roti telur je ingatkn hidup ngan jering mkn lbh terjaga..mangsa banjir pun mkn lbh istimewa ropenya..padan muka..

    1

    0
  71. Anonymous says:

    Dia bawa roti telor tu ke #GEMAVAGANZA . OK boikot gema vaganza ada ude wahid dayus main muzik di sana…

    3

    0
  72. Anonymous says:

    Boikot #gemagegarvaganza ada ude wahid didalam main muzik

    3

    0
  73. Milahhhh says:

    Boikot gemagegarvaganza….mmg xkan tgok selagi ad jantan keparat tu…please tukar org lain…

    4

    0
  74. HambaAllahyang selaludoakan sis says:

    Dah2 korg takyah layan..ini semua taktik attention seeker, yela job pun da sendu…baik kita doakan sis intan..semoga sis intan dimurahkan rezeki, sentiasa bahagi dan ditemukan Allah dengan lelaki yang jauh lebih baik dan yang paling penting, tau menghargai anak dan bini

    4

    0
  75. Pikio pikio says:

    Cukup la nk tayang kemesraan. Duk diam2 enjoy your honeymoon. Tapi jangan buat kerja bodoh seperti artis lain ntor selfie posing mesra atas katil. Taula ko laki bini Kenapa so bangang nk tunjuk2. Keep it private lah

    5

    0
  76. Bukan fanatik tapi ada malu says:

    Maried artis yg tayang selfie mesra tu memang bodoh bangang Tak tau malu. Tapi tetis yg berlakon jadi laki bini duduk atau baring atas katil tu lagi bodoh ijazah kelas pertama. Aku paling respek retis yg tolak scene pegang peluk dan baring2 sembang atas katil. Tak ada scene tu pun Drama best meletop jugak

    2

    0
  77. kak maghia says:

    ude ni orang ke syaitonnnn
    hormat lah sikit perempuan yang jaga anak2 ko
    tak yah nak perli2 bagai…kalo dah syitonnn tak yah lah bertopengkan manusia…baik ko bertopengkan binatang…

    1

    0
  78. Mat K says:

    Time memantat dgn janda boleh move on ke tak?

    1

    0
  79. Anonymous says:

    Nak tunjuk kemesraan lah tu… ertinya dah lama bercinta itu lah ude wahid tidak tenang. Sekarang bininya yg peroboh masjid extend pun pura2 konon tenang tapi laki bini tutup komen takut nitezen… maka tak boleh move on pun….. cepat2 buat anak perempuan rapat2 kalau boleh setahun 1 …. boleh tengok anak dpt laki mcm bapanya dayus….

    0

    0
  80. Anonymous says:

    Sekali pandang macam telur dadar dahh aku tengok

    0

    0
  81. Eyeee says:

    Busuk nya rupa roti telur tu..lagi mau tayang dalam ig..Sendu sgt…pastu ada hati nk perli2 intan…hahahhaa..sedih!
    aku buat roti telur lagi rupawan drpd si jering ni punya roti telur..

    0

    0
  82. chientya says:

    Wowww.. ni roti telur “move on” ke roti telur “gantung diri” waakakkakakaka…
    ni bru menu srpan pagi, blm msuk menu tghri & mlm.. mmg boikot psang dua ekor ni… Nyampahhhhhh btul..

    0

    0
  83. budak cute says:

    mcm tue dier kata sdap…rupa telur ude ada la…hahaha

    0

    0
  84. naz77 says:

    l yg jahat sesuai dengan bini ya,,, bagus la intan xdengan uda ni nampak sgt xtau nk hargai bini walau bekas bini dia la yg lahirkan 2 anak kau,,, yg ni pun lum tentu lagi mampu nk bagi anak,,,

    0

    0
  85. Anonymous says:

    alahai. setakat roti telur kosong. takde letak cili ke apa?

    0

    0
  86. telurhidup says:

    kalo mak aku tengok mcm ni rupa aku hidang laki aku mesti mak aku libas muke aku. telor punya hal satu malaysia mensamok., hahhaa

    0

    0

Leave a Comment

Optional