February 19th, 2019

Amboi, amboi, amboi. Pernah gagal dalam perkahwinan masing-masing, Nazim Othman dan Fatin Afeefa baru-baru ini telah memuatnaik gambar bersama di Instagram masing-masing. Memang kelihatan sama cantik dan sama padan. Dua-dua pun single mingle. Tak ada istilah rampas merampas. Sweet sangat-sangat.

nazim othman fatin afeefa

Susulan itu, ruangan komen di Instagram kedua-dua selebriti ini dihujani dengan pelbagai komen positif yang mendoakan agar mereka berdua bertemu jodoh. Iyerlah, kalau dua-dua bercinta memang sangat-sangat secocok. Seorang hensem macam ahli kumpulan BTS, seorang lagi cun macam Blackpink. Terbaik sangat!!!

nazim othman fatin afeefa
nazim othman fatin afeefa
nazim othman fatin afeefa

Apa-apa pun kita doakan yang terbaik buat Nazim Othman dan Fatin Afeefa. Pastinya kedua-dua mereka ingin “move on” selepas rumahtangga yang dibina runtuh. Mana tahu memang jodoh kan? Insya Allah.


27 responses to “Muat Naik Gambar Bersama, Peminat Doakan Nazim Othman & Fatin Afeefa Bertemu Jodoh”

  1. gentle boy says:

    Hdsome r nazim ni,cuma skrang ni je kurang masuk tv.slalu gak layan drama klu nazim ada blakon.

  2. Anonymous says:

    pompuan pakai cap..pompuan x baik.

  3. anonymous says:

    si mat korea jubor lebam ni ntah apa2 bakat pon suam tapi eksyen lebih takat drama tv bodoh lepas la

  4. Anonymous says:

    Kenapalah cerita drama tv3 658pm Dia Menantu Rahsia tu bosannya. Elok sgt la hero Asyraf Muslim, heroin Raysha Rizrose. Asyraf yg sentiasa macam ada lag and Raysha yg asyik kebil2. Cepat la habis. Bosan. A.Aida kata pelakon x bantu publisiti. To me, cerita ni rubbish.

    • AK2.O says:

      Betol..akak rasa drama tu macam lemau..Nak jgk folo drama tu..Tapi xboleh nak hadam..Lastnya akak off je tv..

    • Anonymous says:

      ntah knp laa byk lg pelakon lain si adik bradik senrose tu jugak nak diambilnye, dahla kaku same je semua adik bradik die berlakon xde expresi muka or mimik muka yg menjiwai watak langsung, semua mcm cover2 cun je bosan giler cerita ni, nasib aku cuma nak tgk mona allen je

    • Anonymous says:

      Yes. Mona Allen tu lawa. Tapi adoiiii tolonggggg la. Bosannya drama TV3 ni. Hero heroin sendu.

  5. anonymous says:

    gay keji tak mengaku haarrrk tuihh

Loading...