Written by AbangNara | February 19th, 2019

Amboi, amboi, amboi. Pernah gagal dalam perkahwinan masing-masing, Nazim Othman dan Fatin Afeefa baru-baru ini telah memuatnaik gambar bersama di Instagram masing-masing. Memang kelihatan sama cantik dan sama padan. Dua-dua pun single mingle. Tak ada istilah rampas merampas. Sweet sangat-sangat.

nazim othman fatin afeefa

Susulan itu, ruangan komen di Instagram kedua-dua selebriti ini dihujani dengan pelbagai komen positif yang mendoakan agar mereka berdua bertemu jodoh. Iyerlah, kalau dua-dua bercinta memang sangat-sangat secocok. Seorang hensem macam ahli kumpulan BTS, seorang lagi cun macam Blackpink. Terbaik sangat!!!

nazim othman fatin afeefa
nazim othman fatin afeefa
nazim othman fatin afeefa

Apa-apa pun kita doakan yang terbaik buat Nazim Othman dan Fatin Afeefa. Pastinya kedua-dua mereka ingin “move on” selepas rumahtangga yang dibina runtuh. Mana tahu memang jodoh kan? Insya Allah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to Muat Naik Gambar Bersama, Peminat Doakan Nazim Othman & Fatin Afeefa Bertemu Jodoh

  1. Hahahaahs says:

    Ok la ni..sorang dah ade anak. Sorang x tau la blh bg ke tak huihui.. jadi sepdan sgt.

  2. huhuhu says:

    nara ..agak2 lah…jauh kot..BTS dgn nazim othman ..hahhaha

  3. Psssss says:

    Fatin afeefa tu da tunang dgn org lain la.. ?????dia sndri bg tau dkt insta story .. plus .. time ni dia orang keluar dgn andi bernadee skali.. ntah apa2 la wartawan buat keje

    • ye ke says:

      dgn gaya begambar pun mcm tu,mana la org x kata diaorg ni kapel…kalau dah bertunang tu seeloknya jaga la perangai..tak pasal2 mengundang fitnah

  4. Makcikkompious says:

    Betul betul straight ke si Nazim ni?

  5. misha says:

    next..?

  6. tweety2805 says:

    netizen plak mcm xder keje lain dok nak satukan artis!
    huhhhhh…..

  7. Sajat says:

    Hakak jugak yg disalahkan nnt…..

  8. buekkkk says:

    WHATTT???? nazim tu muka jawa tau…. *muntah ijo*

  9. AK2.O says:

    Tgh tgk fatin ni berlakon dalam cerita “Jodoh Jodoh Annisa”..wehh xputeh la dia..nampak gelap..tapi gigih nak puteh n marah bila org ckp dia xputeh…actly xkesah pun ko xputeh..Tapi xyah ler filter sgt bila share pic kat iG….

  10. faraj says:

    Fatin tu biase2 je… filter tu pun lagi nmpk fake… hmm blackpink ye…

  11. anonymous says:

    gay keji tak mengaku haarrrk tuihh

  12. Anonymous says:

    Kenapalah cerita drama tv3 658pm Dia Menantu Rahsia tu bosannya. Elok sgt la hero Asyraf Muslim, heroin Raysha Rizrose. Asyraf yg sentiasa macam ada lag and Raysha yg asyik kebil2. Cepat la habis. Bosan. A.Aida kata pelakon x bantu publisiti. To me, cerita ni rubbish.

    • AK2.O says:

      Betol..akak rasa drama tu macam lemau..Nak jgk folo drama tu..Tapi xboleh nak hadam..Lastnya akak off je tv..

    • Anonymous says:

      ntah knp laa byk lg pelakon lain si adik bradik senrose tu jugak nak diambilnye, dahla kaku same je semua adik bradik die berlakon xde expresi muka or mimik muka yg menjiwai watak langsung, semua mcm cover2 cun je bosan giler cerita ni, nasib aku cuma nak tgk mona allen je

  13. anonymous says:

    si mat korea jubor lebam ni ntah apa2 bakat pon suam tapi eksyen lebih takat drama tv bodoh lepas la

  14. Anonymous says:

    pompuan pakai cap..pompuan x baik.

  15. gentle boy says:

    Hdsome r nazim ni,cuma skrang ni je kurang masuk tv.slalu gak layan drama klu nazim ada blakon.

  16. anonymous says:

    mona alen lawa tapi laki dia so haprakkk

  17. pekerja swasta says:

    kompem la tu kapel. Dua2 orang tag ig memasing kat hati dlm gamba tu.