June 22nd, 2018

Tidak mudah untuk menggalas gelaran dan tanggungjawab sebagai seorang ibu tunggal, Intan Liana Salleh ada terasa sebak di dalam hati kerana  pertama kali menyambut Aidilfitri  tanpa kehadiran seorang lelaki bernama suami selepas bercerai dengan pemuzik, Ude Wahid baru-baru ini  setelah lima tahun mendirikan rumah tangga.

Namun, beliau tetap mengukir senyuman disebalik deritanya dan tetap menyambut hari raya bersama dua orang anak lelakinya, Arish Muqri dan Ariq Muqri di Muar, Johor iaitu di rumah keluarga Intan.

Dikala ramai yang bersimpati dengan nasib Intan, pelakon Izreen Azminda pula pada masa yang sama memuat naik foto beliau seronok didukung oleh suaminya, Ude.

Tindakan Izreen itu mengundang kecaman netizen yang rata-rata menyampah dengan sikap Izreen yang tidak menjaga hati bekas madunya dan dianggap terlalu ingin menayang kebahagiaannya.

Bahagia dan rasa seronok yang dirasai dalam rumah tangga ada kalanya lebih baik menjadi rahsia ataupun kenangan peribadi antara suami isteri sahaja agar tidak mengundang sebarang fitnah ataupun membuat hati orang lain tersinggung.


100 responses to “Muat Naik Foto Seronok Didukung Suami, Netizen Menyampah Dan Kecam Izreen Azminda Tidak Jaga Hati Bekas Madu”

 1. 21ST WORLD CUP RUSSIA 2018 – MATCH SCHEDULE

  SECOND ROUND

  JUNE 30
  France vs Argentina (10.00pm)

  JULY 1
  Uruguay vs Portugal (2.00am)
  Spain vs Russia (10.00pm)

  JULY 2
  Croatia vs Denmark (2.00am)
  Brazil vs Mexico (10.00pm)

  JULY 3
  Belgium vs Japan (2.00am)
  Sweden vs Switzerland (10.00pm)

  JULY 4
  Colombia vs England (2.00am)

Loading...