Written by Bella | June 22nd, 2018

Tidak mudah untuk menggalas gelaran dan tanggungjawab sebagai seorang ibu tunggal, Intan Liana Salleh ada terasa sebak di dalam hati kerana  pertama kali menyambut Aidilfitri  tanpa kehadiran seorang lelaki bernama suami selepas bercerai dengan pemuzik, Ude Wahid baru-baru ini  setelah lima tahun mendirikan rumah tangga.

Namun, beliau tetap mengukir senyuman disebalik deritanya dan tetap menyambut hari raya bersama dua orang anak lelakinya, Arish Muqri dan Ariq Muqri di Muar, Johor iaitu di rumah keluarga Intan.

Dikala ramai yang bersimpati dengan nasib Intan, pelakon Izreen Azminda pula pada masa yang sama memuat naik foto beliau seronok didukung oleh suaminya, Ude.

Tindakan Izreen itu mengundang kecaman netizen yang rata-rata menyampah dengan sikap Izreen yang tidak menjaga hati bekas madunya dan dianggap terlalu ingin menayang kebahagiaannya.

Bahagia dan rasa seronok yang dirasai dalam rumah tangga ada kalanya lebih baik menjadi rahsia ataupun kenangan peribadi antara suami isteri sahaja agar tidak mengundang sebarang fitnah ataupun membuat hati orang lain tersinggung.

100 responses to Muat Naik Foto Seronok Didukung Suami, Netizen Menyampah Dan Kecam Izreen Azminda Tidak Jaga Hati Bekas Madu

  1. Anonymous says:

    apa nak hairan….dunia oh dunia……

    3

    1
    • Anonymous says:

      Malas nk komen.. layan World Cup lagi bagus.

      15

      0
      • Anonymous says:

        Beautifulnara dan bloggers lah batu api paling berbisa. Sebab tu dah malas masuk sini. Nara dan lembu2 nya menggalakkan kecaman dan dosa!

        66

        0
        • RitaRud says:

          Nara… Ketua Bawang se-Malaysia! X habis2 ajak org kumpul dosa!

          17

          0
        • Anonymous says:

          Hanya lelaki gay, maknyah, pengkid, makcik bawang, joyah, kiah, konah dan sewaktu dgn nye je yng suker bergosip ni. Nara… species ber telor yg tidak pasti akan seksualiti nya.

          45

          0
        • Anonymous says:

          BEAUTIFULNARA NI IBARAT PENCUCI TAIK. NETIZEN BERAK, ADMIN2 DIA PAKAT2 KUTIP TAIK2 TU. MACAM TU LA LEBIH KURANG!!!

          27

          0
        • Anonymous says:

          betul tu..

          6

          0
        • nana says:

          NI NAMANYE BODOH SEJATI. ko tak suka tak yah lyn la bodoh. ko spesis kude dgn jering.komen ig dh disable sibuk menyemak kt blog org sbb nk cari komen suci2. dh bodoh n bangang tu mmg tak boleh ilang… besok ada keturunan sama bodoh je dgn ko. tak suka tak yah lyn, tak minat tak yah follow…yg komen bwh ko pon sama jahanam. BAHALOL!

          3

          2
        • Anonymous says:

          Haram jadah ko Nana anak setan neraka!

          5

          0
      • Anonymous says:

        Bulan Syawal pun x habis lagi..sudah2 lah bergosip. Buat sangkak hidup je dgn mengutok org!

        13

        0
        • LittleMissC*nt says:

          i pun dah malas lepas sini. hari jumaat buat kurang pahala i saja. hari ni kan jumaat …penghulu segala hari. biar si nara saja yg kumpul dosa2. bye nara.

          5

          2
      • Setuju.. Layan Piala Dunia secara langsung dapat melupakan gosip panas macam ini sepanjang perlawanan berlangsung

        3

        0
      • Anonymous says:

        Nara makan taik, korang pun turut serta…mmg bangang abadi.

        0

        0
      • 21ST WORLD CUP RUSSIA 2018 – MATCH SCHEDULE

        SECOND ROUND

        JUNE 30
        France vs Argentina (10.00pm)

        JULY 1
        Uruguay vs Portugal (2.00am)
        Spain vs Russia (10.00pm)

        JULY 2
        Croatia vs Denmark (2.00am)
        Brazil vs Mexico (10.00pm)

        JULY 3
        Belgium vs Japan (2.00am)
        Sweden vs Switzerland (10.00pm)

        JULY 4
        Colombia vs England (2.00am)

        0

        0
    • Cili Goreng says:

      Netizen over. Kalau betul2 kesian pergi sedekah pada si bekas isteri. Korang ni mesti gang Umno yg masih xleh move on….

      9

      1
    • Anonymous says:

      Nara pon batu api 2×5. Izreen dpt pahala yg masuk sini dapat dosa. Tak bawak hasil pun bergossip. Tutup je lah website nie.

      33

      1
    • ude says:

      nara ko bila nk bertaubat???

      6

      0
    • Anonymous says:

      serius.. dah basi gosip mereka bertiga ni.

      4

      1
  2. Anonymous says:

    yg aku pelik….si kak semah korang yg memang terang lagi bersuluh rampas pak jibby dari isteri dia takde pulak yg nak mengungkit????

    6

    1
  3. bibik_cun says:

    aku tggu bile izreen nk benti gedik????

    14

    1
  4. Anonymous says:

    nah baru korang tau cmne takde hati perut nye si izreen tu? korang bajet die nak jage hati perasaan anak2 tiri die, mmg tak lah. perangai dah choiii mmg choiii jugakk!!! takpelah intan, aku tau ko mmg dah move on sbb ko makin maju sekarang, cuma mungkin ko sedih n terkilan untuk anak2 ko aje. thats what mother did.

    24

    0
    • nana says:

      wow! laki bini mcm bujang. yg izreen mcm tak de anak yg ude mcm dh bercerai dgn anak2. lps cerai mcm tak de kaitan dgn anak. lg si intan nk backup kude tu bapak of the year. lps cerai mesti kluar citer izreen bomohkan apa semua. takpe la, aku pernah jumpa jantan buang anak pastu dh sakit dh ssh sibuk cari anak2 dgn bini pertama sbb bbdk tu dh besar.

      9

      0
  5. Bob Barli says:

    Nara ni nak ajak ktorang membawang Izreen berjemaah ke ape. Bior je lah kat deme. Mana ada orang buat IG utk berkongsi derita, semua manis2 belaka. Apa nak heran.

    20

    3
  6. Hawa Diana says:

    Itulh perangai izreen..perangai perampas mmg kelaku tak semenggah..apa de heran..hati kering.

    6

    0
  7. Anonymous says:

    tentu seronok keluarga En Wahid dan En Aznam kenduri atas kejayaan anak2 mereka merobohkan, menjandakan anak orang….. semoga cepat dapat zuriat yang #udewahid dan #izreenazninda aznam….. dan semoga zuriat anda dapat balasan seperti apa yang kamu buat untuk Intan dan anak2nya…… Amin……… upload lagi gambar jimak dan mengawan ye Ude dan Izreen tentu peminat dan penyokong awak berdua seronok dan ibubapa awak berdua buat kenduri kesyukuran….. semoga kifarah cepat datang kepada awak berdua dan keluarga awak berdua …. apa yang awak berdua lakukan jatuh pada semua keluarga awak berdua ya…

    13

    2
  8. Anonymous says:

    Izreen rampas ude dari intan, ya itu salah. Tapi izreen dengan uda dah kahwin pun. Dia nak bergedik berdua nak tunjuk ke satu dunia biarlah. Lain lah kalau diorang bercium ke apa ke.

    1

    30
  9. mak cute says:

    batak sakai baru dpt merasa berlaki kot…biasa la tu tgh teruja…biar je org tgh bahagia dicanang seantero dunia…sok2 pki spek hitam g pjbt agama…kifarah tu wujud…wait n c…

    9

    1
  10. Anonymous says:

    Ingat lagi kisah makcik ku…. lakinya kawin janda…. melancung luar negara beli mewah2….. makcik ku di tinggal x ada apa2…. akhirnya bangkrap bini cantiknya lari…. makcik ku sikit2 jual mcm2 beli tanah.. tanam sawit.. lakinya nak balik anak2 x mau…. anak berjaya hasil usaha emak mereka…. makcik ckp jgn lah balik tpt saya carilah bini.mu saya malas sdh jaga laki. Anak dgn bini.barunya yg lelaki mati self accident… yg perempuan x ada anak sampai sekarang…. kifarah buang bini pertama rezeki pun turut terbang jadi muflis…. ingat lah ude dan Izreen kifarah akan datang juga…. kepada keluarga pun turut sama tempias sialnya

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Jodoh tak panjang. Redho je lah..netizen mmg batu api. Sakit jiwa!

    5

    2
  12. Anonymous says:

    Nara lah Pakcik Bawang se- Malaysia!!! :(((

    13

    0
  13. melati says:

    “Tak Berat ker angkat Khinzir Betina tu?? ” (Perampas & Bini no 2 Khinzir)..!!

    7

    6
  14. Anonymous says:

    Boring dah gosip depa nie!!! Zzz

    7

    0
  15. Opah Marhaen says:

    Nara dan admin2nya perlu bertaubat. Mengalakkan dosa2. Berkatkah hidup? Pikir2kan…jgn buta hati.

    9

    0
  16. Anonymous says:

    Bagus lagi adira biar kawin sembunyi tapi jumpa madu…. si use dan izreen x pernah jumpa pun… ude terus lari ke rumah retis cerai anak org…. si izreen terus kongkong laki supaya cerai bini…. tentu laki nya banyak makan kotor hari2 hingga jadi ridak pandai…. maklumlah hari2 jilat tahi p… retis…. terus…..

    4

    3
  17. Anonymous says:

    NEXT?

    1

    0
  18. Anonymous says:

    Xapala..biarkn diorg berdua. Dah kahwin pn sah jadi suami isteri. Aku tengok ok jer apa….sehati sjiwa. Memang padan mcm pinang dbelah dua. Dua2 perangai sama dan dua2 hati busuk. Ngam la c bini didukung. Sweet sgt..Rasa nak gelak terguling2 pun ada. Mmg mcm ni org dah susah tak ada duit. Suka dukung2 tepi jalan. Sesuai sgt hahahaha. Perasan mcm shahrukhan dn kajol.

    10

    0
  19. Anonymous says:

    Ramainya pembela izreen dan ude…. semoga dpt nasib seperti mereka juga… jaga lah keluarga kamu… dari membela mereka x de faedah..

    6

    4
  20. Anonymous says:

    Mereka pun dah kawin..move on. Mcm paria mabok todi korang melalak…

    6

    5
    • damai says:

      yg x move on tu si Izreen, knp masih nak upload picture dia bemesra dgn Ude, please respect the children, dah lah x beraya dgn bapak tiba2 mak tiri g upload pic dgn bermesra dgn bapak dia org. skg mrk kecik mmg x ada apa2 perasaan, tapi kalau Izreen terus menerus tunjukkan kemesraaan tanpa pk akan perasaan anak2 tiri dia, nanti semakin mrk membesar mrk akan ada perasaan benci terhadap bapa nya. please Izreen tlg jg perasaan anak si Intan, blh x

      10

      0
  21. Anonymous says:

    let them be! besok berbaik/baik mcm kak abby dan memey korang juga yg puji2 nanti.

    5

    1
    • damai says:

      abby dan norman berbaik kerana norman wpun dah cerai dgn abby, dia x pernah lalaikan tanggungjawap dia terhadap anak2. dari kecil dia ambil tahu dan peduli dan dia tekankan memei akan tanggungjawap dia terhadap anak2 itu sebab mrk blh baik2 dan rapat. kalau seorg bapak wpun dah kahwin lain tapi dia tetap jaga kerukunan dia dgn anak2 hidup akan sentiasa bahagia, ambil contoh aja norman dan abby

      1

      0
    • Anonymous says:

      baru saja norman dan memey berbaik dengan Abby dulu memey selalu marah norman hantar anak2…. sekarang takut balasan apa lagi ada anak ni tak lama lagi ada anak perempuan tunggu saja balasan terhadap anaknya…. bagaimana mereka buat dengan Abby dulu berlaku kepada anak mereka… itulah berhabis pujuk abby lupakan kisah lama….nasib abby baik hati meroyan pun menuju ke arah agama kalau macam izreen ni lama2 gila di kutuk netizen……. hilang perkerjaan laki pun kesian kurang duit

      3

      0
  22. Bukan Reen says:

    Byk hati masih hitam kt atas tu. Redha je lah.. Tuhan dah atur jodoh masing2.

    7

    1
  23. Anonymous says:

    RSNYE DIE XDE NIAT NAK MENUNJUK BAHAGIA KOT..DIE POST KT IG DIE SENDIRI..MCM ORG LAIN JUGAK POST NGAN ORG TERSYG KT IG MEMASING..BKN NK BACK UP DIE TP WALAU APE PN YG DIE ATAU KITE SUME CB BUAT..APE2 PN PERANCANGAN YANG MAHA ESA TU TETAP YANG TERBAIK DAN TELAH TERTULIS..KALO ALLAH TAK IZINKAN DAN BKN JODOH DIORG, DORG XKAN BERKAWIN..KITE PN XTAU APA AKAN JD PADA MASA DPN..KOT2 BENDA SAMA JD KT KITE..APA YG KITE NK KATA MASA TU..PEACE

    4

    7
  24. Anonymous says:

    Cool dah la.Jangan sesuka hati nak melaknat orang.Kita orang luar ni tak tau ape yg sbnrnya jd antara mereka.Nak marah ke nak sokong ke xsalah.bersederhana kan lebih elok

    5

    0
  25. lim guan eng says:

    sampai bila kempen kutok ude dan jering ni berlansung ingat tuhan sama…. msia masih negara islam.

    3

    0
  26. siti k says:

    nampaknya…bn dan netizen yg perlu move on.

    3

    0
  27. ustAZAh says:

    so sad…
    manakan seorang ibu mampu mendukung dua anak kecil sekaligus. Smpai hati ude buat anak2 mcm tu.. Kesian arish, dia yg paling layak mendapat perhatian & didukung oleh si ayah, tapi dimasa arish perlukan semua tu si ayah sibuk mendukung bini baru!!!

    12

    0
  28. lol says:

    apa yang pelik,halal pe,lau laki tu dh settle nafkah,ok la,please la move on netizen oi.

    -1

    8
  29. Kuda betina says:

    Kau ingat pasangan remaja baru kawen ker sibuk nak mintak perhatian dan pujian org tgk kau angkat si izreen tu..nampak fake dan dibuat2 ada lah.

    4

    1
  30. Izreen betina murahan says:

    Izreen ni mmg jenis perempuan xde maruah. Rampas laki org pun xde rasa bersalah. Aku harap cepat2 la ko bunting. Aku nak tgk ko meroyan bila Ude main betina lain masa ko tengah berpantang..babi ko kaki sondol serupa babi

    0

    0
  31. tulang says:

    Putus mood tengok melodi ray aada dia… macam sotong apa ntah jerinnnn ni… kacau je emy mazlein,jasmin hamid n kak didie… macam apa.. cacat group… tgok sikit nak tgok dia berlakon macam mana.. terus tukar tv weh! pls la.. muka ko tu org tak nak tgok dah… siapa la pergi ambik lagi dia ni… aku stress tgok dia dalam tv… paham tak industri hiburan?

    6

    0
    • Siapa lagi tgk MELODI kan

      0

      0
    • tak suka tak pa tuka ja channel says:

      sama la aku pun tgh syok tengok MELODI RAYA 2018 semalam tetiba kuar muka jerin alaaaaaaaaaaaaaaa potong stim aku terpaksa terpaksa terpaksa tukar channel tv supaya rating MELODI RAYA jatuhhhh…haaaaa faham tak??? woiii apsal ko amik jerin ni berlakon haaaaaa tak suka tak suka tak suka laaaa

      1

      0
  32. BITCH WOMAN AGAIN

    1

    1
  33. Anonymous says:

    Alaaa BABI NYAA LAA. BOSAN AKU PASAL IZREEN KEPALA KUDE NI.

    TAK YAH UP PASAL BABI NI.. DIA DAH TAKDE PEMINAT NK TAU PASAL DIA.

    0

    0
  34. I says:

    Terpulang la sape yg nk sokong izreen tu..pemdirian ak terap X support golongan mcmni..lagi2 yg X penah insaf cmni. btol jdoh ajal maut semua perancgn Allah tp kene igt Allah X jadikan akal..hati perasaan pada setiàp umatnye tanpa tujuan…klu tgk gaya si jerin ni…klu btol ape yg die ckp…org luar x tau mslh yg terjadi…klu btol la intan punca trjadi..da lame die akn heboh APA cter sbnr..tgk mulutla based kejadian die dgn ex die dlu..tp klu da slh sndri..ape lagi nk tegakkan..Tu la je die bole ckp ulang2…sori to say ak Kan penah lagi sokong minah ni…jodoh die dgn lelaki Tu ak X nk sentuh…tp ak X nk tgk dah die dlm industri..SBB dri awal bnde ni terjadi..die X penah tunjuk ksedarn ats kesilapan die…X penah ade ucapan maaf pada bks isteri prtama..msih X faham bahasa xperlu tayang bnde yg da tau bole buat netizen gaduh..buat Hati org Di sane sedih ko rampas hak die..tau pulak ko mrh aritu ble die ckp about ank rindu Baba kat ig..ko Kate statement Tu bole buat org gaduh..kire ko pon same bodoh….yg ko mrh2 meroyan Tu x igt ke..ble upload picture Bodo camni X fikir perasaan ex-wife..keluarga ex-wife Tu…sdgkan ko tau perkahwinan yg ko bina screen sorok ni da runtuhkan masjid org lain yg ko sebut xtend haritu…laki ak paham mmg gatal n sbhgn mmg suke tggl Bini..tp ko yg pempuan pon hncurkn gak Kaum ko..nmpk xkebodohan ko

    0

    0
  35. Yekeni says:

    What do you expect? You can never make a woman with no class behaves like one who does. She behaves how she know best. Itu saja level dia. Takkan nak suruh orang yg hanya tahu makan bercangkung, pergi fine dining and expect dia tahu mcm mana kan? Takkan nak expect beg murahan to look like high class branded bag kan? Hadap ajelah. Jangan bandingkan murahan dengan yg high class. That’s an insult to the latter.

    8

    0
  36. Anonymous says:

    Dah nama pun blog gosip artis,xkan nak kasi cerita pasal bola pulak kan nara.bengong betoila.apapun aku mmg tukaq channel lain kalu nampak si jering n kude ni

    1

    1
  37. Yuyun says:

    Knape punggung dia bersegi..pelik…robot ka?

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Knp Nara bodoh sangat?!!

    4

    0
  39. Anonymous says:

    Nara pungut taikkkk netizen :(((

    3

    0
  40. Duchess DPP says:

    Nara kenapa tak abih2 cerita pasal kapel ni? Ko Tak ada modal lain ke? Ye la ko Still in raya mood!!

    0

    0
  41. H says:

    Ak rase yg duk reply2 ble are org kutok jerin dlm ni …si jerin Tu laa…maklomla da xde job Tu je la mampu buat…fans die pon malu la da nknngaku fans…da xde nmpk da if fans die ..hahhahahhaha..Tu la buat jht.sekelip Mata Allah tarik

    4

    0
  42. This Site says:

    Number of flats in Paris brief term apartment rentals.
    Hunters on a extra restricted finances can discover a dizzying number of quick-term sublets on Websites like Airbnb and Craiglist.

    Fundamental Questions To Ask When Touring Flats in Tuscaloosa There
    are several primary questions that you must ask when making an attempt to choose one of the best condo
    for your self. Furnished places lease for at the least 10 percent more
    every month than unfurnished flats, says Frank D’Angelo,
    a gross sales and advertising affiliate at Nomadic Actual Property ,
    a property management company that helps house owners hire their homes out and discover renters.
    To get started with your quick-time period house search, try the 407Apartments Information.

    Rental Deposits and Returns in Tuscaloosa Security deposits, pet deposits and different fees could also
    be required by the owner for the tenant to pay. Since sublets are
    scarce, vacation leases are probably your only option for
    Austin. The demand for rental properties is so excessive that most
    homeowners or management corporations won’t accommodate 6 months lease phrases.

    Within the case that the Quick Term Lease Apartment is a sublet, it’s important
    to learn whether or not or not the original lease holder has permission to sublet the rental.
    Corporate flats are sometimes leased on a month-to-month basis.

    For example, in case you’ve been applying for jobs in a completely
    different city than the place you at the moment reside and think
    something may come by means of, you’d in all probability want to go for a
    short three or six month lease instead. One that’s a mile from Zilker Park is a 3-bedroom, one thousand square foot house built within the 1930’s, furnished in “urban design model” with a patio and
    grill in back and a $3299 per month price ticket.
    Long run lease or full condo lease can be accessible for this unit by
    the owner, KCC Properties Realty, Inc. So you recognize, residences sometimes require your month-to-month
    earnings to be 2-3x the hire.

    A brief-time period lease apartment is ideal in case you have just moved,
    have been displaced by a hearth or different catastrophe, are relocating, or are just taking a protracted vacation and want a completely
    furnished condominium for an prolonged keep.

    While month-to-month agreements allow for extra flexibility and sometimes require less of a deposit, the fastened-term
    lease normally is the most suitable choice for tenants who do not plan on transferring for
    no less than a yr (or whatever the lease term occurs to be).
    Larry found another tenant to lease the place after a three-month
    search. As a specialist in furnished leases in Paris,
    Lodgis provides several kinds of furnished condo for hire, for medium-term or lengthy-time period stays.

    Month to month leases and corporate rentals are additionally choices for the cellular renter.
    Is your source for company lodging, short-time period flats and trip properties in Elk Grove, the Sacramento space,
    and across California. The Arlington condo constructing gives leases between two and 13 months.
    We’ve taken the problem of finding apartments with semester-long leases away!

    At Montrose Sq. Apartments, we understand that everyones
    residence rental wants are different. She gave me a tour of the complex and the
    complete time she was very informative, and so pleasant I was immediately comfortable and able to transfer in just
    based mostly on her service, to not mention the flats themselves
    are a really practical and fascinating.

    Company leases are furnished flats which are out there for short-term
    leases, together with six months. Shorter
    lease phrases are nice for individuals who have simply finished school and are searching for work, who just moved to
    the area, need non permanent housing in between houses, or for those working temporarily in Gainesville.
    Seek for company leases. Please enter your arrival and departure date to decide on your favourites amongst accessible residences, and fill in the
    request type. Beyond the bad site visitors, Austin’s booming recognition also means that actual property (especially for leases) has gotten pricier in the final decade, and its obtainable
    provide of sublets and furnished residences for hire on a short-term basis is
    far thinner than most different cities.

    Students also can discover short-time period housing by way of our Housing Locator
    web site. Whereas searching in case you discover any of those listing rented, inaccurate, or offensive, please report the ad to us
    with a easy click on on the Report link.
    Depending on the size of the condo, the situation, and season, rental prices range.
    A Brief Time period Lease Residence is a rental that’s accessible for lease that’s shorter
    in duration than the standard one 12 months agreement.
    Select from spacious one-, two-, or three-bed room residences,
    every with a non-public balcony or patio,
    chef’s kitchen, and a few featuring two bathrooms.

    Therefore, you have got fewer choices in the event you’re in search of a short-term rental.
    The Colony Apartments provides Chicago-space living at
    its best in beautiful Mount Prospect, IL – a nationally acknowledged suburb featuring outstanding housing options and prime-rated colleges.
    Most will cost you more in monthly rent on a short-term lease to help cowl the price of repairs and cleaning
    after you move out. On the other hand, if you know you are staying put – and
    you would like to ensure your hire doesn’t increase for no less than 12 months – the
    one-year lease is likely one of the simplest ways to go.
    These flats usually have full kitchens in addition to facilities like housekeeping and health
    centers — and a price tag ranging from about $5,000 to $15,
    000 a month.

    It has been more and more frequent for perspective tenants seeking month to month, 3 month
    or 6 month leases. Brief time period leases for both
    the autumn, spring, and summer time phrases!
    I discover it fully unacceptable on this nation that it’s
    so onerous to find quick term – 6 months leases. Use the rental
    search software above to discover a Quick
    Time period Lease Condo. Think about these advantages and drawbacks to month-to-month leases — then decide what
    makes probably the most sense on your needs. The Townhomes at Newtown Crossing – Offers brief-term,
     5 &10 month leases as low as $579 a month.

    Different companies, reminiscent of Attache , ExecuStay
    and SuiteAmerica , manage short-time period, furnished leases in condominium buildings throughout city.
    SHORT-TIME PERIOD FLEXIBLE LEASE RENTAL LISTINGS: Available leases with versatile lease options
    of 6 months or much less. They should rent for now but expect to buy inside 6 months.
    Landlords are inclined to prefer an extended-term lease, because
    it offers assured income over a set time period, and
    reduces the danger of the property sitting vacant in between tenants, says DeFilippo.

    Designed for people and groups staying on campus for
    no less than one month, these totally furnished
    visitor flats in our Orchard South neighborhood characteristic two bedrooms and one bathroom.

    I wouldn’t think about a 6-month lease for my tenants (luckily, they needed a yr lease)
    as a result of I do not want to find yourself having to hire in the course of a New Hampshire winter.
    The trade-off for this long-time period rental commitment is that the landlord might not change the phrases of the lease, increase
    lease, or terminate the lease till the lease interval has ended.
    Uniquely arranged one, two and three-bed room flats include granite & chrome
    steel, heat woods, excessive intensity lighting,
    vast home windows and excessive ceilings. Each
    time residents transfer out, the residence neighborhood has to advertise that the residence
    is accessible and work on getting it prepared for the brand new
    renter.

    Corporate rentals are sometimes managed by corporate housing brokers, actual
    property agents or property managers. Many instances landlords can even give you an incentive to signal a protracted lease, resembling a month of free lease.

    Quick Term Lease Residences can come from many different situations.
    This text covers the fundamental variations between the two, in order to help
    you make an knowledgeable decision when deciding on a rental property.
    Many renters are drawn to renting brief term because of the power to maneuver to
    a different condo that better fits their needs with out the
    penalty of breaking a lease.

    Nationwide Company Housing offers one of many largest geographic protection areas in the United States
    and the world for short-term, furnished housing. Rent College Pads is your primary
    useful resource for College of Minnesota off-campus
    housing and flats for lease. Nationwide delivers superior, furnished, short-term housing
    through our in depth team of local employees that work to deliver the right move-in,
    every time. Every leasing workplace in Tampa apartments could have
    completely different rules, specifications, and necessities listed in their contract, so make sure to
    assessment the fantastic print earlier than deciding on your new place.

    Promote with CHBO Want more tenants and less vacancy for your furnished leases?
    Regular Rental = Often a 12 month lease, but could be as few as 9 months.

    Compare tons of apartments and houses for rent close to UMN, including locations
    in Stadium Village, Dinkytown and Marcy Holmes. Roommate Rentals = Normally
    one or two folks looking to be part of others to separate the lease or for varied different causes.
    A shorter lease time period will present more flexibility,
    however it is not without rules and necessities.
    Our leasing professionals know all about housing in Madison and
    are here that will help you together with your residence search.

    — providing studios and one- and two-bedroom flats with full kitchens and concierge providers
    for around $10,000 per 30 days. There are a number of reasonably priced residences in Tampa with short term leases
    that also embody beneficiant amenity packages and luxurious condo features.
    Short leases are usually offered in three-month increments
    (three months, six months or nine months) and are a pleasant option if you recognize you will not be residing in an residence for an entire year.
    We provide reasonably priced one bedroom , two
    bedrooms , or studio house floor plans for lease.
    Residences and landlords can modify the lease phrases on quick-term leases extra continuously and raise rents simply
    as typically.

    Brief-term flexible lease flats, townhomes, duplexes, homes
    for hire within the Greater La Crosse Area – La Crosse, Onalaska,
    Holmen, West Salem, La Crescent, Winona, Sparta, Tomah, Stoddard, Wisconsin. CHBO (the initials stand for Corporate
    Housing By Owners) has been matching property owners with
    brief-time period renters since 2005. Some apartments are particularly
    designed for brief-term renters and are available furnished.
    A short term lease could be convenient for any number of situations.
    If a room is on the market, it can be booked at the last minute — useful for
    an additional demographic that typically seeks quick-term housing:
    the half of a pair ejected due to a breakup.

    Getting Around Tuscaloosa As soon as in Tuscaloosa, there
    are a number of options for travel all through town including public bus methods, taxis and rental vehicles.
    Latest listings included a set in a single household house for $600 per thirty days and a two-bedroom storage condo 1.5 miles from campus for $2000 per 30 days.
    They can rent by way of AirBnB for the six months prematurely and AirBnB will block these months.
    In summation, quick-term leases are costlier and are riskier
    (i.e. extra unstable) for house communities to offer,
    making them much less frequent. As a resident at The Colony Flats, you are required to offer proof
    of renters’ insurance previous to transferring into your new condominium
    house.

    , founded in 2000 by the spouse of a professor who realized just how troublesome it was to search
    out homes for travelling academics, lists “a quaint, tidy home in Hyde Park with a large fenced-in backyard with 2 bedrooms, a ten minute ride from the University of Texas”, available for the summer of 2013
    for $2000 monthly. While annual contracts are nice for residents who
    need a secure monthly lease, other residents would like the freedom
    to move out on brief notice as a consequence of different commitments.

    In case you’re ready to seek out your new condominium, begin your search for your new brief time
    period residence on at the moment. http://Diced.jp/~omi/cgi-bin/yybbs/yybbs.cgi

    0

    0
  43. kak prihatin says:

    Izreen…ude….intan….now is 2018…. intan tu lebih sesuai dengan lelaki lain. aku berdoa jodoh intan lelaki yg sangat baik dan berakhlak.

    Izreen dan ude selamat melayari alam rumahtangga….. tahun ni aku tak nak kutuk orang….lepas ramadhan sampai bila-bila aku nak hati bersih…..Amin…mudahan netizen mendoakan yg terbaik untuk mereka…..

    0

    0
  44. tak suka tak pa tuka ja channel says:

    sama la aku pun tgh syok tengok MELODI RAYA 2018 semalam tetiba kuar muka jerin alaaaaaaaaaaaaaaa potong stim aku terpaksa terpaksa terpaksa tukar channel tv supaya rating MELODI RAYA jatuhhhh…haaaaa faham tak??? woiii apsal ko amik jerin ni berlakon haaaaaa tak suka tak suka tak suka laaaa

    1

    0
  45. 21ST WORLD CUP RUSSIA 2018 – STANDINGS

    GROUP A
    WINNER: Uruguay
    RUNNERS-UP: Russia (host)

    GROUP B
    WINNER: Spain
    RUNNERS-UP: Portugal

    GROUP C
    WINNER: France
    RUNNERS-UP: Denmark

    GROUP D
    WINNER; Croatia
    RUNNERS-UP: Argentina

    GROUP E
    WINNER: Brazil
    RUNNERS-UP: Switzerland

    GROUP F
    WINNER: Sweden
    RUNNER-S UP: Mexico

    GROUP G
    1st: England
    2nd: Belgium
    3rd: Tunisia
    4th: Panama
    Both Tunisia and Panama has been eliminated.

    GROUP H
    1st: Japan
    2nd: Senegal
    3rd: Colombia
    4th: Poland (eliminated)

    0

    0
  46. 21ST WORLD CUP RUSSIA 2018 – MATCH SCHEDULE

    SECOND ROUND

    JUNE 30
    France vs Argentina (10.00pm)

    JULY 1
    Uruguay vs Portugal (2.00am)
    Spain vs Russia (10.00pm)

    JULY 2
    Croatia vs Denmark (2.00am)
    Brazil vs Mexico (10.00pm)

    JULY 3
    Belgium vs Japan (2.00am)
    Sweden vs Switzerland (10.00pm)

    JULY 4
    Colombia vs England (2.00am)

    0

    0

Leave a Comment

Optional