January 28th, 2020

Sedang menunaikan ibadah umrah bersama keluarganya, pelakon Intan Najuwa sempat berkongsi beberapa keping foto ketika berada di Tanah Suci Makkah.

intan najuwa umrah

Bagaimanapun, rata-rata netizen kurang senang dengan penampilan Intan ketika ‘posing’ di dalam sebuah foto. Ada segelintir netizen mempersoalkan niat sebenar pelakon wanita itu menunaikan umrah.

Berang dikritik dan niatnya melakukan ibadah dipertikai, Intan menerusi Insta Story menemplak netizen berkenaan dan meminta mereka berfikiran positif dan membersihkan hati.

intan najuwa intan najuwa umrah

Bersabarlah Intan, anggap sahaja ia salah satu cara untuk anda memupuk lebih kesabaran dalam hati. Jangan pedulikan komen netizen. Apa yang penting fokus pada ibadah dan semoga mendapat umrah yang makbul.


5 responses to “Muat Naik Foto ‘Posing’ Sakan, Netizen Persoal Niat Intan Najuwa Tunai Umrah”

  1. Raaa says:

    Intan. Kau tu budak2. Bila org tegur cuba berfikiran terbuka. Btul apa yg org ckp, sbb cara kau posing tu kemain menggedik. Kalau taknk org berckp, adab tu jaga la. Atau lg mudah tak pyh jd artis. Takde org kisah kau nk bt apa. Lol kids. you are sooooo funny

  2. endo says:

    Lor ‘posing’ camtu je, kalau buat flying kiss maybe la gedik ?. Dua tukang comment dh MIA. Mesti x sangka jadi highlight gossip

  3. Bangang semulajadi ....tak di buat buat says:

    depa ada laki …hang tu tunang pun lari …

  4. Gang Grape says:

    Sampai kat mekah pun …perangai bitchy tu tak berubah ….

    Dah la bodoh …banggang pulak tu …
    Mcm kembarcRuhainese punya bodoh

  5. retissss senduuuu says:

    terima la hakikat yg org x mmg suka kau

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...