Written by Bella | March 2nd, 2017

Minggu lepas, kecoh dengan khabar angin kononnya rumah tangga pelakon Nazim Othman dan Bella Dally sedang bergolak gara-gara Bella memadam semua foto beliau bersama Nazim termasuk foto bulan madu di Bali di akaun Instagram. Walaupun Nazim sudah memberikan kenyataan hubungan beliau dan Bella tidak mempunyai sebarang masalah. Pasangan ini masih lagi diasak dengan pelbagai persoalan dan spekulasi.

Enggan lagi salah faham terus tercetus, Nazim baru-baru ini telah memuat naik foto beliau bersama Bella ketika berada di Sabah. Ini sekaligus membukti cinta dan kasih sayang meraka masih lagi utuh.

Bukan itu sahaja, Nazim ada juga memuat naik video nyanyian ditujukan khas buat Bella.

InsyaAllah tak lama lagi ok?

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Alhamdullillah, itulah tidak muat naik foto bersama tidak bermakna Nazim dan Bella sedang menghadapi krisis rumah tangga. Kita doakan agar mereka kekal bahagia sehingga akhir hayat.

24 responses to Muat Naik Foto Mesra Bersama : Nazim Othman Dan Bella Dally Masih Bahagia

  1. Anonymous says:

    bagus je x muat naik gmbr bersama, kdg leh elak kan panahan mata. apa pun diaorg mmg so sweet skali. so, dont simply judge ppl everyone. kn xpsal2 dah dosa. huhu

    16

    0
    • jojo says:

      So jadi straight balik? Arini rasa nak makan apam, esok rasa nak makan pisang plak

      3

      10
      • Anonymous says:

        yg ko x puas ati sgt knp…kawin salah, dia kawin pon ko ngata….busuk hati betul…nabi x mngaku umat weyhhh ada manusia mcm ko….mulut sntiasa ckp benda keji…cuba doa baik2…untuk diri ko, tau pulak nk suruh org doakn baik2….bila pasal org laju je mngata…malu laa ada org mcm ko ni…aq x sebelah mne2…tp spe je nk kawan org mcm ko ni…ntah2 kwn mkn kwn…

        6

        0
      • Kismis Minda says:

        sejak bila apply jd tukang hukum orang ni?

        0

        1
  2. aih says:

    lawa juga si bella ni…

    2

    3
  3. Anonymous says:

    Biasa la tu perempuan kalau merajuk.. kalau boleh dengan ig pon nak delete.. netizen over..

    6

    2
  4. Anonymous says:

    Netizen ni kalau boleh semua kisah peribadi artis diorang nak sibuk..

    12

    0
  5. elle says:

    erghh poyo je, bila gaduh delete semua gambar, bile dah ok upload lagi, cmtu jela seterusnya, mcm budak2 je, pastu up statement kami okay, kami itu lah kami ini lah, ni pon sejenis lopa ke attention seeker??

    25

    0
    • ash says:

      tu ler
      dh upload tu bio jela walau tengah berperang pn
      atau pn x yah upload langsung
      bila dh upload pastu padam
      org buat spekulasi
      keluar semua citer buruk
      takut jd doa nti
      elok2 kita x tau zaman buruk dulu2 jd tau bila di ungkit
      org tua2 ckp
      bahagia kita jgn tunjuk sgt
      takut ada yang saje nk dengki
      Minta dijauhkan Aamiin

      34

      0
    • Anonymous says:

      kau yang poyo

      4

      0
  6. Anonymous says:

    Hoi ash & elle korang dua2 bangang!

    1

    0
  7. melati says:

    ok lah….!! tak tahu nk kutuk saper Dh….??? Pompuan Singapore tu dh tukor Nama..!!……Kutuk Shuib lah…saya ni nyampah gan Shuib tu sebab perasan Bagus & Poyo..dh ler Rendang perasan handsome plak, saya jamin manusia cam Shuib jenis penting diri sendiri, kalau ader peluang silap2 Jep pun dia singkir dr Sepahtu, tapi tk boleh sebab Jep tempat Shuib bergantung… Contohi Mamat walau pun disingkir oleh Shuib namun biar dia tk Makan namun nk berlawak gan Shuib jauh sekali padahal Sepahtu Reunion memang Mamat lah yg penting..!! fikir lah sendiri….hmmmm

    0

    19
  8. Fidot says:

    Gaduh buang pic, baik ltk pic bebyk. Mcm bebudak. Apepun, suke hati korg ler…

    3

    0
  9. lampir says:

    another heartbreaking news…RITA RUDAINI dok menggatal dengan AQASHA sekarang. Dah penat dok fight untuk anak-anak dia now dia nak rampas laki orang pulak. wife aqasha sendiri yang post dekat IG dia :-(

    1

    0
  10. Ohyeah.. says:

    Alhamdulillah nazim dan bella ok.
    Jadi artis ni susah ek?
    Semua pekara akan ada dibicarakan.

    3

    0
  11. Anonymous says:

    Dr. Mike tak padam photo dia dengan pia pun… hehe

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Melati da bangang tu! Tak jumpa coustmer kat lorong kot hahaha

    0

    0
  13. cik piNgu says:

    yg gigih2 post kebahagiaan ni, kalau ikut kebiasaan, x lama kemudian hmmmm hmmm….

    0

    0