Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Muat Naik Foto Koleksi Kasutnya, Wak Doyok Kantoi Ambil Gambar Dari Internet?

Perkongsian Wak Doyok mengenai koleksi kasut ‘sneakers’ miliknya baru-baru ini mendapat perhatian netizen.

Advertisement

Mereka bukan terkejut ataupun merasa kagum dengan koleksi berkenaan yang sudah meninggi ibarat gunung tetapi mendakwa foto yang dimuat naik di Insta Story Wak Doyok itu sebenarnya diambil dari Internet.

Bukan tuduhan semata-mata, seorang pengguna Twitter turut menyertakan bukti bahawa imej asal tersebut telah dimuat naik di Pinterest dan laman web Sole Collector pada tahun 2014.

Advertisement

Meskipun dikecam dan disindir ingin nampak kaya tetapi hakitkatnya ‘curi’ gambar dari Google, Wak tetap membalas komen netizen dengan bersahaja. Erm,  tak perlu rasanya hendak terlalu meraih perhatian sehingga mengaku sesuatu barang itu milik anda sedangkan hakikatnya bukan. Lebih baik bersederhana sahaja dalam apa jua perkara. Eh jap, ke Pinterest yang curi gambar Wak?Heh..

Sumber Berita : Faruk Mekic

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 Comments

  1. lawak la kau wak!!!!

    June 29, 2018 at 9:36 am

    itu la yang terjadi bila hati tu nak sangat kaya tp hakikatnya takde apa2….hai wak..jual baju raya kemain untung, takkan tak mapu beli koleksi “SNECKERS” sendiri…

  2. CB

    June 29, 2018 at 8:48 am

    Eja sneakers pun salah huhuhuuuu

  3. Anonymous

    June 29, 2018 at 8:44 am

    Orang kaya ada 2bahagian. 1. Betul2 kaya 2. Perasaan kaya.. rasa2 nye wak yg mana ye.. wak wak kau memang lawak laaa..

  4. Anonymous

    June 29, 2018 at 8:21 am

    #teamSneckers

  5. meetomato

    June 28, 2018 at 8:10 pm

    Fantasy nak jadi high society socialite je lebih WakDonkey nih!

    WakDonkey, klu ko nak proof yg sneakers tinggi menggunung tu ko punye, bgs ko buat vlog or instagramTV ..or bgs lagi, live terusssss….

    actually aku ade cadangan utk ko WakDonkey, ko boleh je youtube English class cos you got to BRUSH UP YOUR ENGLISH, dude!

    carrot on a stick for you, Wak D?

Loading...
To Top