Muat Naik Foto Dengan Wanita Misteri, Nazim Othman Kini Ikut Jejak Langkah Fizo Omar?

Hiburan

Muat Naik Foto Dengan Wanita Misteri, Nazim Othman Kini Ikut Jejak Langkah Fizo Omar?

Salah seorang anggota ahli ‘Kelab Duda Terlajak Konar’ (KDTK), Nazim Othman baru-baru ini ada memuat naik sekeping foto yang mengundang tanda tanya dan gelak tawa peminat.

12 bulan lalu

"Berhenti Tanya Mengenai Soal Jodoh Saya!" - Nazim Othman

Advertisement

Manakan tidaknya, dia dilaporkan cuba menirup foto perkahwinan Fizo Omar bersama isteri, Fazeera Nazri Azrai di sebalik langsir putih, semalam.

Pelakon drama Takdir Yang Tertulis itu dilihat lengkap berbaju Melayu dan bertanjak sementara ‘wanita misteri’ pula berdiri membelakangi kamera.

“Mengikut jejak langkah idolaku, Fizo Omar.” tulisnya ringkas di bahagian kapsyen foto tersebut.

Turut menyertai hantaran di Instagram tersebut, presiden KDTK, Sharnaaz Ahmad yang menulis komen berbaur lucu.

“Kau jangan, siapa nak buat minit mesyuarat persatuan kita?” komen duda anak satu itu.

Advertisement

Apa-apa pun, didoakan agar ahli-ahli KDTK  menemui jodoh mereka dengan segera, Insya-Allah!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. anonymous

    October 28, 2021 at 6:12 pm

    gay harus kawin dgn jantan pompuan akal cetek je yg nak kawin kau bella tu kecuali lah sebab kau tak pecah lobang masa tu sekarng nih semua dah tahu kau suka jantan

  2. Anonymous

    October 28, 2021 at 12:51 pm

    aduhh bang nara…. benda (isu) dah basi kut..
    pempuan tu uyaina arshad laaa… uyaina pun dah up kt ig…
    dia tulis xnk subahat ngn nazim othman (posting ig) nazim othman…
    ayoyoyo….

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...