Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Muat Naik Foto Belikan Hadiah Bernilai RM350,000 Untuk Pekerja, Aliff Syukri Dituduh Riak?

Berkongsi foto hadiah ganjaran bernilai RM350,000 untuk pekerja dan seluruh pasukan yang menjayakan projek terbarunya dikenali sebagai As Legacy sambil melakukan cabaran Falling Stars Challenge, Datuk Seri Aliff Syukri mencuri tumpuan ramai.

Advertisement

Sekali lagi, jutawan ini dituduh riak kerana terlalu ingin menunjuk betapa beliau mempunyai wang yang banyak.

Bagaimanapun, ada yang mempertahankan tindakan Aliff itu dan apa salahnya untuk beliau berkongsi rasa gembira atas pencapaian pekerjanya dan ingin menghadiahkan mereka ganjaran yang cukup istimewa.

Setiap orang mempunyai cara masing-masing dan kita semua tahu Aliff memang gemar memuat naik setiap aktivitinya di media sosial. Fikir positif sahaja dan anggap ia sebagai pembakar semangat untuk mereka di luar sana berjaya seperti beliau.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 Comments

  1. joe

    February 16, 2019 at 1:30 pm

    dia suka org puji2 dia, spesis bapuk juga, cuma terkawal, kalau tak jadi nur alifah jadiah…spesis satu lagi dh luar kwalan jdi nur sajadian

  2. Anonymous

    February 15, 2019 at 8:11 am

    datuk alif p la hantar duit kat IJN…ramai orang yang datuk bole selamatkan daripada datuk membazir beli beg2 tu…

  3. Kapal Selam

    February 14, 2019 at 12:19 pm

    Old tactics of MLM. Kena menunjuk kekayaan nanti orang bodoh kat luar sana senang terpengaruh. Especially agent agent dia.
    Batak batak agent semua verangan nak jadi macam dia. So diaorang beli lah product hampas tu… Gila tak Kaya kalau satu agent kena bayar rm10 ribu.
    Jangan cepat verangan nak jadi kaya macam dia….

  4. luvluv

    February 14, 2019 at 10:58 am

    camna he jual produk mcm ni bolej=h kaya he… jeolous gak

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top