February 13th, 2019

Berkongsi foto hadiah ganjaran bernilai RM350,000 untuk pekerja dan seluruh pasukan yang menjayakan projek terbarunya dikenali sebagai As Legacy sambil melakukan cabaran Falling Stars Challenge, Datuk Seri Aliff Syukri mencuri tumpuan ramai.

Sekali lagi, jutawan ini dituduh riak kerana terlalu ingin menunjuk betapa beliau mempunyai wang yang banyak.

Bagaimanapun, ada yang mempertahankan tindakan Aliff itu dan apa salahnya untuk beliau berkongsi rasa gembira atas pencapaian pekerjanya dan ingin menghadiahkan mereka ganjaran yang cukup istimewa.

Setiap orang mempunyai cara masing-masing dan kita semua tahu Aliff memang gemar memuat naik setiap aktivitinya di media sosial. Fikir positif sahaja dan anggap ia sebagai pembakar semangat untuk mereka di luar sana berjaya seperti beliau.


20 responses to “Muat Naik Foto Belikan Hadiah Bernilai RM350,000 Untuk Pekerja, Aliff Syukri Dituduh Riak?”

  1. joe says:

    dia suka org puji2 dia, spesis bapuk juga, cuma terkawal, kalau tak jadi nur alifah jadiah…spesis satu lagi dh luar kwalan jdi nur sajadian

  2. Anonymous says:

    datuk alif p la hantar duit kat IJN…ramai orang yang datuk bole selamatkan daripada datuk membazir beli beg2 tu…

  3. Kapal Selam says:

    Old tactics of MLM. Kena menunjuk kekayaan nanti orang bodoh kat luar sana senang terpengaruh. Especially agent agent dia.
    Batak batak agent semua verangan nak jadi macam dia. So diaorang beli lah product hampas tu… Gila tak Kaya kalau satu agent kena bayar rm10 ribu.
    Jangan cepat verangan nak jadi kaya macam dia….

  4. luvluv says:

    camna he jual produk mcm ni bolej=h kaya he… jeolous gak

Loading...