Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Move On Please Followers – Fasha Sandha Rimas Netizen Pertikai Pakai Baju Sama Dengan Nora Danish

Meskipun Fasha Sandha dan Nora Danish sudah bahagia dengan kehidupan masing-masing, ada juga netizen yang masih ingin mengaitkan mereka dalam isu yang agak remeh.

Advertisement

Kali ini, gara-gara memakai baju yang sama dengan Nora, Fasha telah ditegur oleh beberapa netizen. Bukan itu sahaja, ada juga yang membandingkan siapa yang kelihatan lebih cantik menggayakan fesyen berkenaan.

Tidak berdiam diri, Fasha menerusi ruangan komen memberitahu beliau tidak kisah jika pakaiannya itu sama dengan Nora dan meminta agar netizen berhenti mempertikaikan perkara tersebut.

Advertisement

Fasha pada masa yang sama berharap tiada lagi pihak terus mengungkit kisah lalu antara beliau dan Nora kerana kedua-duanya sudah meneruskan kehidupan masing-masing.

Sudah menjadi perkara biasa kalau ada orang pakai baju yang sama dengan kita, apa salahya? Tidak bermakna hendak tiru sesiapa. Kadang-kadang tidak faham apa pemikiran netizen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Nenek Ta punya cucu

    April 28, 2018 at 12:01 am

    Nenek aku pun ada baju ni …
    Relax aje dia ….tak bising pun mcm korang

  2. fishball

    April 27, 2018 at 10:20 pm

    jadi kuasa pulak dia nak reply?????? kalau dah move on tu tak perlu nak cakap apa2 pun. tau lah netizens kan ada je nak spot. lol fasha ngok lah kau

  3. Anonymous

    April 27, 2018 at 9:12 pm

    motif? —> dia sengaja pakai baju nie utk nak bgtau orang dia pakai baju ini dulu dari nora, then org akan cakap nd tu follow dia. but sebelum dia pakai balik baju ini, dia ada up story di ig dia , yg orang tiru pemakaian dia.. tak nampak ker permainan? sebab tak ada cerita dalam industry? i follow mereka berdua..

    • Sisturnina

      April 27, 2018 at 10:01 pm

      Takde motif pun…nak jimat ulang pakai baju sama. Bukan baju ni je dia ulang pakai, banyak lagi…lain la Nora….laki anak menteri….pakai sekali buang.

    • Anonymous

      April 28, 2018 at 12:20 am

      nak jimat tak ada masalah kot… tak payah jawab netizen seolah2 dia pakai baju tu dulu.. senyap jer lah kalau tak ada niat nak minta viral.. fact is : masa fs pakai dulu tak ada orang perasan sangat baju tu cantik. nd pakai jer, baju tu memang lawa dia pakai. tak kisah ler nd laki dia anak menteri ker, dia beli juga baju kat h&m, baju mampu milik..

    • Alin

      April 28, 2018 at 12:14 am

      Fasha ni sll jek ade makna di sebaliknya..

    • Anonymous

      April 28, 2018 at 12:24 am

      mcmlah kita nie tak tahu dia niat apa kan.. kita nie boleh nampak kot

  4. akak lidi

    April 27, 2018 at 8:37 pm

    x sangka taste aku dgn fs n nd sama. nk beli gk la baju ni. mmg cantekkk

  5. Coco

    April 27, 2018 at 7:26 pm

    Taste sama

Loading...
To Top