Written by Bella | October 20th, 2017

Sudah membuat penjelasan berikutan segala kontroversi antara hubungannya bersama Shahir, kini Mona tidak mahu lagi ada kaitan dengan penyanyi tersebut. Mona meminta Shahir menjauhkan dirinya dan tidak lagi mengganggu rakan-rakan beliau.

Menurut Mona, beliau kini sudah mempunyai kekasih baru yang merupakan seorang pemain bola sepak.

Saya tak mahu dikaitkan dengannya lagi selepas ini. Jangan ganggu kawan saya lagi atas apa alasan sekalipun. Malah selepas muncul di FB Live Harian Metro, dia ada hubungi saya. Tapi saya tak angkat. Sebulan lalu memang kami ada keluar bersama. Tapi kini saya sudah ada kekasih baru, seorang pemain bola.

Pada masa yang sama, Mona juga berharap hubungan Shahir dan Erra yang sememangnya diketahui ramai tidak akan terjejas  dengan kontroversi mereka berdua.

Sumber Berita : BH ONLINE

59 responses to Mona Tidak Mahu Ada Kaitan Dengan Shahir Lagi, Sudah Ada Kekasih Baru

  1. wekkkkkkk says:

    hati kau ada org..,hati aku pun ada org.
    Dan2 tu ckp dh ada kekasih.

    6

    1
  2. Anonymous says:

    Kalo dah ada bf bru yg sibuk canang berita psl ko dgn shahir tu knp. Tp Tq juga sbb u shahir ckp nak kawin dgn erra awal thn dpn. Kalo x sampai sudah erra tunggu. Tp hrp erra pikir betul2. Maybe Allah nak tunjuk

    42

    0
  3. unknown says:

    Loser arr minah nih !
    Attention seeker !

    29

    0
  4. Shahir dah keluar statement keluar dari af baru kau sebok kate die kawan , kau dah ade bf baru . Sebelom ni kau meroyan tunjuk chat ngan die bagai apa kes . Nak publisiti naikkan nama lah pompuan ni ?

    27

    0
  5. Akak2 sado says:

    Tetiba ko mention shahir kol, ko x layan..warning jgn kacau kawan2 ko..ko pe kes pompuann…tetiba nk tnjuk mcm shahir lah yg kejar ko skang…ko mental ek? Dah bercinta dgn pemain bola pun heboh nk bgtau org..tah2 baru seminggu kenal da kata bercinta..mcm ko kata da lama kenal shahir padahal baru sebulan..kesian gila pomphan ni wehhh…
    To shahir, pliz matured sikit laa..jgn cpt sgt melatah..baru kne kacau sikit dgn pompuan mental ni, ko dah menggelabah…cmne ko nk jaga miss universe Erra Fazira wehhh

    44

    0
    • MOna ni sapa says:

      yaya..dia kata (mona) ada kuar smapi subuh baru balik umh..eh ko mane eh dgn jantan…subuh baru balik. Lelaki x apa, ni pompuan mah, janda pulak, subuh2 baru balik.
      Minah apa Mona ni.c

      6

      1
    • Anonymous says:

      Call nak maki dia la tu.haha. konon2 kena cari2 la. puii. orang tu call nak tanya apa masalah ko yg tak tahu malu dan kuat perasan tu mona gelenyar oiii.

      10

      0
  6. ilikegirls says:

    bak nombor mona. ni kalau aku kaya and glamor sikit confirm esok aku jadi ‘kekasih baru’ dia

    6

    0
  7. Mamy Biol says:

    ni la cerita sampah …

    3

    0
  8. Mamy Biol says:

    pasni hati2 la wei kaum adam…. pasni dia bengang je habis la semua keluar… whattsap/fb/ dan sewaktu dgnnya.. kalau mamy.. mamy tak layan…. byk lagi tun teja yg molek2 lwh buat bini.

    3

    0
  9. nok gebuzzz says:

    senangnyer dpt kekasih baru…motif nak beritau ingat shahir nak jeles ke..?dia lagi suke…shahir ni jantan xd pendirian..tesengeh2 mcm kerang busuk…jgn nnty kate ada pihak lain memujuk ajak masuk AFmegastar pulak!!

    7

    0
    • nana says:

      org bajet hot mmg senang la pancing laki. laki zaman sekarang ni nk awek2 cun2 tp die tak tau yg cun tu la boleh bg jahanam

      7

      0
      • Anonymous says:

        belum sampai tahap cun lagi mona tu. mekap blonde2 pun baru macam gitu aje. boleh tahan la. nak cun tu lain bukan mcm mona gelenyar ni tahap lutut aje, itu pasal mengejar2 jantan dan mudah sgt menggatal dah tau diri tahap lutut. pompuan desperate jantan dan desperate glemer.

        8

        0
  10. Anonymous says:

    attention seekers

    3

    0
  11. Anonymous says:

    HMM SIAPA PLAYER TUUUUUUU

    3

    0
  12. Fire Blade says:

    Albudushi la pompuan ni. Skrg ni nmpk sgt ko yg murahan. Mudah sgt ko ni dibuai perasaan. Mudah giler kot hati dan perasaan ko berubah. Tup2 mengaku ko dah ada bopren baru pulak.

    Jaga2 dek non oiii… jgn nti ko disepak ditendang sesuka hati mcm dia tendang bola kat padang.

    5

    0
  13. Akak Peah says:

    Kau mmg jenis cepat jatuh cinta ek..baru sgt ckp kau gepren si shahir, udah di fanzone kan..tup2 ada kekasih baru plak..Mudahnyaaaa..Murahnyerrrrrr

    6

    0
  14. tukangkomen says:

    mcm katun…tetibe dh ad bf..sampah!!

    3

    1
  15. sue says:

    wow..that was fast!

    2

    0
  16. Zaza says:

    Pemain bola? Haaa player kapel dgn player
    Seswai lah tu.hahahaha
    P/s: usia karier pemain bola ni tk lama.ujung 30an dh pencen.masa tu ko jgn nak carik mangsa baru pulak ye mona.

    3

    0
  17. Manemonamimipsiko says:

    Attention seekers betul hg pompuan.
    X tau ape motif..
    Lepas ni boleh jd insta famous.
    Leh buat ig review
    Leh kayo
    Koya pn lebih ??

    0

    0
  18. Mona moana says:

    Hahahaha… perempuan ni umo berapa -_- Perlu ke ckp boyfriend pemain bola? Nanti sebulan nanti tunggu gossip dia dgn Pemain bola kot? XD

    0

    0
    • vvv says:

      janda anak 2…ada org kata.

      0

      0
    • moumo says:

      ade kt ig die pemain bola tu tgh main bola.tp xthu sapa xcam

      0

      0
      • Anonymous says:

        Rasanya mona ni guna modus operandi yang sama. Next target dia pemain bola tu. Dia pergi tangkap gambar konon2 diorang ni couple lepastu post ke ig… damn psycho gila… siapa yg rasa diri tu pemain bola and terasa seperti ada yang memerhati kau tengah buat latihan, you better watch out. Probably mona is watching you. Dia ni nampak desperate sangat sah kenapa

        3

        0
    • Anonymous says:

      Dia tengah try pemain bola la tu… tu pasal la keluar statemnt macamni. Padahal pemain bola tu pun tak serious dgn dia. Attention seeker

      0

      0
  19. Ko skit ye mona says:

    Pmain bola mlang mne yg nk ngn pmpuan sewel nih??skjp ckp cmni,skjp cmtu.mmg aku stju sgt la pompuan cntik ni mmg x bjak ,iq vry low mcm dlm clver girl.

    2

    0
  20. ya says:

    boleh kwn dgn joy ni.

    3

    0
  21. LMFAO says:

    I love you Mona…. you such a bitch!!!!

    2

    0
  22. Mamy Biol says:

    kalau kena bubur labu + sagu mesti bestkan bau lak daun pandan,, tak pun kena bubur ubi kayu… meletop,, org johor suka makan bubur nie.. dari baca cerita J%b# ni baik la makan bubur .. tak gitu u all

    0

    0
  23. Anonymous says:

    pramugari firefly je pun…hahahaaa..berapa sgtla gaji..

    4

    0
  24. aish says:

    BERAPA GAJI STEWARDESS..NAMPAK MACAM BANYAK JE..VOGUE2X JE NAMPAK

    0

    0
  25. kikilala says:

    kesian.. ni jenis pompuan yg terhegeh2 nak femes.. artis tu baru tegur sket dia cakap dah berkapel.. eee malu la.. kuat perasan perempuan mcm ni. syok sndiri namanya.. eee yucks!

    2

    0
  26. Nono rogay says:

    Cibai laa..kau dh rosakkn hubungan org…tetiba blah…mental betul

    1

    0
  27. Anonymous says:

    attention seekers betul dik non nie…kate sebulan kenal dah rapat dan skrg tetibe muncul bf baru pemain bola lak…awak nie mmg suka main bola ke ape dik non oii…haishhh perigi cari timba tue

    1

    0
  28. Alia says:

    Dia sakit….sakit jiwa ….buat publisiti bodoh…meqoyan

    1

    0
  29. pramugari melampau says:

    lawak la dikk… baik masuk super spontan…tukang angkat label pun jadi la

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Menyampah aku tengok c mona nie. Dasar gila publisiti.. kau ingat kau cantik?

    0

    0
  31. aku lerr says:

    amboii, cepatnya ada kekasih. kata sebulan kluar ngan shahir.. dia ni mcm ada masalah psycho ni. cepat gi refer specialist!

    1

    0
  32. nazeeya says:

    Cinta Maggie Mee atau cinta biskut, jap ada, jap lagi tak ke.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Erra dah x nak ko shahir ok bai…

    0

    0
  34. Muhnadine says:

    Rasanya mona ni ada penyakit. Sebab dia suka sgt aim selebriti. Ewal dah bagi statement. Shahir lagi. Ni pemain bola lagi. Nampak tak permainan nya di situ?

    0

    0
  35. senjakala says:

    bior betul mona ni…pemain bola yg disebut2 rasanya baru 20 tahun umurnya.

    skg nk jumpa erra lak. buat apa?

    hari2 ada ja statement utk penulis hiburan. tak malu ke? org mcm mona ni buat org pandang rendah janda.

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Baca kisah mona ni aku teringat kat budak tmpt keje aku…muka dia sebijik mcm muka mona ni…cubby2 mcm ni…dia pantang klu kenal ngan lelaki..wlaupun baru kenal seminggu da kata byfriend dia…pastu yg paling mengejutkan…hubungan da smp tmpt tidur…ada sekali dia cerita kwn satu opis kakak dia …tegur kat fb nak berkawan…pastu hujung minggu da kena usung bawak g melaka…siap check in hotel…Tp hubungan tu x smp sebulan pastu terus snyp mcm tu jek….aku rasa lebih dr 10 org kot…

    0

    0
  37. pemain bola takraw says:

    ape ig mona fendi ni?

    0

    0
  38. misra says:

    murahnya dia ni macam ikan busuk kat pasar

    0

    0

Leave a Comment

Optional