Momen Terakhir Yusuf Bahrin & Zizi Kirana Sebelum Pergi Gaza Buat Peminat Sebak, Kongsi Foto Genggam Tangan – “Sampai Ke Syurga Allah”

Hiburan

Momen Terakhir Yusuf Bahrin & Zizi Kirana Sebelum Pergi Gaza Buat Peminat Sebak, Kongsi Foto Genggam Tangan – “Sampai Ke Syurga Allah”

Dapat dilihat di platform TikTok, baru-baru ini, video memaparkan momen pelakon, Yusuh Bahrin memeluk isterinya iaitu penyanyi, Zizi Kirana yang akan berangkat ke Gaza bagi menyertai misi kemanusiaan telah menarik perhatian ramai.

Peluk dan cium Zizi buat kali terakhir

Yusuf atau nama sebenarnya, Muhammad Yusuf Bahrin dilihat memeluk Zizi dengan penuh erat buat kali terakhir sebelum berpisah untuk sementara waktu.

Advertisement

Dalam pada masa yang sama, aktor berumur 33 tahun itu juga mencium dahi Zizi atau nama sebenar, Nur Fazelah Mad Tahil.

Kongsi foto genggam tangan, caption sampai ke Syurga

Meninjau di ruangan komen hantaran video itu, rata-rata netizen meluahkan rasa sebak serta mendoakan perjalanan Zizi bersama peserta lain dipermudahkan di Gaza.

Di Instagram Zizi Kirana, dilihat penyanyi itu berkongsikan sekeping foto tangannya mengenggam tangan Yusuf dengan meletak kapsyen yang sweet.

ig zizi kirana

Semoga genggaman ini sampai ke Syurga Allah.

Sebelum ini pernah tular dakwaan mengatakan hubungan Zizi dan Yusuf sedang goyah dek penyanyi terbabit sering memuat naik hantaran sedih tetapi kedua-duanya menafikan perkara tersebut.

yusuf bahrin
2025-07-21 16:17:28

"Ramai Lagi Berlakon Jaga Batas, Tak Boleh Ke Jaga Hati Wife Tu?!" - Instagram Yusuf Bahrin Teruk 'Diserang' Netizen

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...